eşinle güzel ve ikna edici bir şekilde konuşman faydalı olabilir.Ailesini kötülemeden tabi ki..birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğini anlatabilrsin..
Küçük kardeşi var bide abisini babası gibi görmüş bugüne kadar gelirken onu da getiriyoruz ve bizde kalıyor evde de yalnız kalamıyoruz yani o yüzden kendi çocuğum olsun istemiyorum şimdi bitane çocuğumuz var önce onu büyütelim diyorum şaka yollu ama değişen hiçbirşey olmadı
Ayni sorun bendede var yaklasik 2seneye yakin olcak biktim artik hergun telefon hergun cagirmalar.tele cikmayinca sinirlenmeler.iki gunluk gelindim tam 3hafta cikmadik evlerinden daha halada haftasonu kocamla geciremiorum sabahin korunde telefon calar cabuk burays gelin diye. Cocugum oldu simdide tam sapittilar.. bizimde anamiz babamiz var benim kendi anne bsbam hic baski yapmamis bana .ama su esimin babasiyla annasi sanki padisah gibii hersey istedikleri gibi olacak .. off beee ne yalan dunya ya
Planlarımizi yapıyoruz birlikte haftasonu şunu yapalım şuraya gidelim diye ama arayınca planlar bozuluyor cumartesi için kendisi söyledi biryerlere gidelim diye bugün annesi arayıp bizim için başka bir plan yaptı 2 aydır balayına bile gidemedik plan yapıyoruz gidelim diye dışardaki etkenlerden bu hafta duralım isim var diye diye bu vakte geldik ama söyledim artık benden sabır bekleme ya sen yada ben bu durumu düzelteceğiz diye abartıyormuyum çok mu şey istiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?