bıktım artık

sfuat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
34
0
6
Kocaeli
Merhaba kızlar. Ben 2 buçuk aydır evliyim. Görücü usulü evlendik. Evlendiğimiz günden beri çoğu vaktimiz eşimin ailesiyle geçiyor. Ne birbirimizi tanıyabildik nede başbaşa vakit geçirebildik. Bunu söylesem ben kötü oluyorum söylemesem kendimi yıpratıyorum. Ne yapacağımı şaşı rdım ramazan sürekli onlarla geçti eşim bayram geçsin kendi düzenimizi kuracağız dedi ama aynı düzen devam ediyoruz sizce ne yapmam gerekir bana yardım edermisiniz

eşinle güzel ve ikna edici bir şekilde konuşman faydalı olabilir.Ailesini kötülemeden tabi ki..birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğini anlatabilrsin..

Eşinle bu konuyu düzgün bi şekilde konuştun mu konuştuysan tepkisi ne oldu ? Belki yavaş yavaş azaltırsanız görüşmeyi olabilir mi ? Yani aslında anlamalrı lazım söylediğin gibi sık sık görüşmek de olmaz anlayış biraz

Küçük kardeşi var bide abisini babası gibi görmüş bugüne kadar gelirken onu da getiriyoruz ve bizde kalıyor evde de yalnız kalamıyoruz yani o yüzden kendi çocuğum olsun istemiyorum şimdi bitane çocuğumuz var önce onu büyütelim diyorum şaka yollu ama değişen hiçbirşey olmadı

Konuştuk oda hak veriyor bazen ama annesi arıyor hergün gelin diye reddemiyor bende artık anlayış gösteremıyorum içimden gelmiyor

daha çok yeni evlisin bunun önünü alabilrsin..Zaman geçtikçe güçleşebilir..
eşinle sakin kararlı bir şekilde konuş..mutlaka seni anlayacaktır..Sen itiraz etmediğin sürece eşinde senin bu durumdan rahatsız olmadığın kanısına varır ki bu daha kötü ...
farklı aktiviteler planlayın..Arkadaş gezmeleri, Dışarda dolaşma, film izleme vs...
yemeği yedikten sonra bugün sinema keyfi yapalım çok güzel film var izleyelim de..
anneme gidelim lafını eşine söyletmeden sen planını yap..
haftada bir gün gidersiniz hergün hergün olmaz ki...
zamanla yalnız geçen dakikaların tadına varınca emin ol eşinde sık gitmek istemeyecektir

eşinle güzel ve ikna edici bir şekilde konuşman faydalı olabilir.Ailesini kötülemeden tabi ki..birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğini anlatabilrsin..

bence de tatlı bir dille ikna edebilirsin tabi eğer birazcık da olsa anlayışlı biriyse eşin. uff yine mi gidiyoruz deme mesela. eşine, elbette ailenle de vakit geçirmek isterim ama biz daha yeni evliyiz ve hiç birlikte vakit geçiremiyoruz, beraber bir şeyler yapamıyoruz. bugün birlikte vakit geçirelim sonra yine onlarla görüşürüz nasılsa tarzında konuş inşallah anlayışlı çıkar da biraz anlar seni. bu arada tanıştığınızdan bu yana hep mi ailesine düşkündü yoksa sen bunu yeni mi farkettin?

Ayni sorun bendede var yaklasik 2seneye yakin olcak biktim artik hergun telefon hergun cagirmalar.tele cikmayinca sinirlenmeler.iki gunluk gelindim tam 3hafta cikmadik evlerinden daha halada haftasonu kocamla geciremiorum sabahin korunde telefon calar cabuk burays gelin diye. Cocugum oldu simdide tam sapittilar.. bizimde anamiz babamiz var benim kendi anne bsbam hic baski yapmamis bana .ama su esimin babasiyla annasi sanki padisah gibii hersey istedikleri gibi olacak .. off beee ne yalan dunya ya

Planlarımizi yapıyoruz birlikte haftasonu şunu yapalım şuraya gidelim diye ama arayınca planlar bozuluyor cumartesi için kendisi söyledi biryerlere gidelim diye bugün annesi arayıp bizim için başka bir plan yaptı 2 aydır balayına bile gidemedik plan yapıyoruz gidelim diye dışardaki etkenlerden bu hafta duralım isim var diye diye bu vakte geldik ama söyledim artık benden sabır bekleme ya sen yada ben bu durumu düzelteceğiz diye abartıyormuyum çok mu şey istiyorum bilmiyorum

Bence de anlayışlı biriyse senin ikna etmene bağlı sen de güzel bi dille anlatırsan düzelebilir bu durum yoksa başbaşa kalma hakkı size hiçbir zaman tanınmayabilir tatile falan çıkarsanız göze batabilir

bunları hiç evlenmeden önce konuşmadınız mı? gözlem yapmadın mı? yani görücü usulüde olsa sık görüşme imkanınız olmuştur diye düşünüyorum

aynen ben de bunu demek istemiştim önlemini almaya çalışmalısın

Tatli dil filan fayda etmior ya.. kocanda bitecek hersey eger anlayisli biseyse surer hayat ama deilse boyleee cekersin. Bizimki eskuden beni tutardi.simdi anakuzusu oldu.benimde abilerim var onlar karilarina nasil iyi davrsniorrr hep gezmedeler ve benim annem hic kaynanAlik yapip karismazt.. amaa bizefe boyle bir canavar dustu istee

benden sabır bekleme diye hemen kestirip atma derim..sonuçta erkekler ailesi hakkında eleştriyi kabul etmezler..görmezler ..bu sebeple biraz sabırlı olmakda anlayışlı olmakda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…