- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Dünkü konumda bahsetmiştim ama burda kısaca anlatayım. 4yıllık bi ilşkim vardı. 3sene önce beni birden fazla aldattığı için ayrıldım.bu insan beni aldattığı kızla evlendi. Dün ben yürüyüşe çıkmıştım arkamdan geldi. benle konuşmaya çalıştı. Sen kabul et ben boşanacam diye. Ben ağzının payını verdim gönderdim. Bzim yazlık evlerimiz birbirine çok yakın. Yani yüksek sesle konuşunca duyuluyor. Bu adam dün benden aldığı cvptan sonra gece bi yarısına kadar eşiyle kavga etti. Bu kız sabah geldi benim evime. Bana bi sürü küfür hakaret derdin ne dedim. Kocamla aramı bozdun dün sen çıktın arkandan kocam çıktı anlaştınz siz şimdi beni boşayacağnı söylüyo dedi. Ben dondum kaldım zaten. En son dedi ki ben daha eşimi senin elinden kaç kere daha alacam dedi.bende çıldırdım kızım uzak dur bendn artık. Sen onun altına yattığında benm 2senelik bi ilişkim vardı dedim. Sen benm elimden almak istedin şimdi senin buyur tepe tepe kullan dedim. Şubatta evleniyorum benim senin kocanla işim yok dedim. Evden kovdum. O sırada o evde tek mantıklı düşünen insan geldi. Babası. Bu kıza bi tokat attı. Evde huzur bırakmadın bide gidip komşularımla aramı bozuyosun dedi. Kız bide beni tehdit etti senle işmiz bitmedi diye.Ben çok kötü oldum sabahtan bu yana ağlıyorum. Kızı göndermişler annm dedi. Hiç bi suçum olmadığı halde bide ara bozan ben oldum. Annesiyle babasıda benden özür dilemk istiyolarmış. Sizce eve kabul edeyim mi. Bunların hiç birinden sevdiceğime söz etmedim. Sizce ona anlatayım mı? yani bilmesine gerek var mı yok mu bilemedim.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
çok şükür bin şükür seni bana verene....