- Konu Sahibi Septemby90
-
Surda bi kac gün sonra ucuyorum esimin yanina ama bana konusmayalim sen gelene kadar diyor.
Biktim artik zaten herseyi burnumdan getirdi. Bekarliga VEda kutlamasi organize etti arkadaslarim onu bile burnumdan getirdi. Uzatmamak icin hakli yerde msj attim. Simdi de kavga ettik. Nedeni ailesi ve akrabalarinla araba tutup hep beraber yaylaya cikcaklarmis vesayire. Bu bir gün süren birsey degil, ve Ben yapim gereyi böYle yabanci hissediyorum kendimi öyle ortamda. Akrabalarini bi kac kez gördüm ama elimde olan birsey degil. Cekingen oluyorum ruhum daraliyor resmen ve ordan kacasim geliyor. Simdi bunu duyunca aynisini onada söyledim. Cünkü o erkeklerle beraber kesin biryerlere gidecek veya onlarla takilcak Ben yanliz kalcam kadinlarin arasinda. Elimde olmayan birsey bu karakterim böyle kendimi iyi hissetmiorum yabanci gibi oluyorum. Oda bana senle hic mutlu degilim hic mutlu olamicam Buna benzer seyler yazdi. Yok bana yazma gelene kadar seni almaya gelirim. Aramiz böyleyken niye ucim ki. Surda dügünümüze ne kadar kaldi yaptigina bakin. Bende mutlu degilim ne yapacagimi bilmiorum. Sizce yanlismi davraniyorum?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Surda bi kac gün sonra ucuyorum esimin yanina ama bana konusmayalim sen gelene kadar diyor.
Biktim artik zaten herseyi burnumdan getirdi. Bekarliga VEda kutlamasi organize etti arkadaslarim onu bile burnumdan getirdi. Uzatmamak icin hakli yerde msj attim. Simdi de kavga ettik. Nedeni ailesi ve akrabalarinla araba tutup hep beraber yaylaya cikcaklarmis vesayire. Bu bir gün süren birsey degil, ve Ben yapim gereyi böYle yabanci hissediyorum kendimi öyle ortamda. Akrabalarini bi kac kez gördüm ama elimde olan birsey degil. Cekingen oluyorum ruhum daraliyor resmen ve ordan kacasim geliyor. Simdi bunu duyunca aynisini onada söyledim. Cünkü o erkeklerle beraber kesin biryerlere gidecek veya onlarla takilcak Ben yanliz kalcam kadinlarin arasinda. Elimde olmayan birsey bu karakterim böyle kendimi iyi hissetmiorum yabanci gibi oluyorum. Oda bana senle hic mutlu degilim hic mutlu olamicam Buna benzer seyler yazdi. Yok bana yazma gelene kadar seni almaya gelirim. Aramiz böyleyken niye ucim ki. Surda dügünümüze ne kadar kaldi yaptigina bakin. Bende mutlu degilim ne yapacagimi bilmiorum. Sizce yanlismi davraniyorum?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QU
bende kişilik olarak sizinle aynıyım diyebilirim sıkılgan utangaç yeni girdiği ortamlarda geride kalan ama ben bu özlelliğimi sevmiyorum. sizde bence akrabalarıyla bir araya gelerek bir adım atın sonra sıkılmanız utanmanız kalmıcak emin olun
yanlış davranıyorsun, ben istemiyorum diyeceksin ve dik duruşundan vazgeçmeyeceksin sevgili arkadaşım. Ben de eşimin memleketime gitmek istemedim, bi takım sebeplerim vardı gerçi ama eşim ama ben memleketimi özledim, sana doğduğum evi gösterecektim hem dedi. O zaman dedim kalacağımız süre boyunca gezmeye gidicez beni evde bırakmayacaksın ve hiçbi şeye elimi sürmem. Tamam dedi çünkü çok ciddiydim biliyordu illa gitmek isterse tek başına gidecekti.
Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.
Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.
nikahınız kıyıldımı ?
senle mutlu değilim sözü geröekten çok ağır
bence böyle düşünen çiftlerin evlenmesi yanlış
ayrıca haksızsın
sana bariz bir sorun yaşatmıyorlar ise
eşinin akrabaları ile vakit geçirmek istememek
yabaniliktir
Evet nikahimiz kiyildi. Ama dügünümüz daha olmadi. Evet ve dügün arefesinde böyle duymak gercekdende güzel degil. Bana hakaret etmenize gerek yokdu, yaban degilim sadece Yeni ortamlara hemen ayak uyduramiyorum. Hele türkiyede Benim icin daha zor oluyor. Bir tedirgin oluyorum dogrumu yanlis mi yapiyorum suan. Konusurken bile heyecanlaniyorum cünkü bazen türkce kelimeler aklima gelmiyor. Kaliyorum öyle. Yani bunlari bi iki kere gördügün insanlarin yaninda olmasi beni utandiriyor. Ailesinin yaninda kendimi iyi hissediyorum zaten sorun o degil, sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.
Benim ailesinle zaten sorunum yok gittigimde tabikide yardim ediyorum ev temizligi olsun mutfakta olsun. Kendi ailem olarak gördügüm icin onlari, onlarin yaninda cekinmiyorum. Sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.Gerçekten ciddi misiniz bu size normal mi geliyor. Her gün gezecekseniz neden ailesine gitti bu adam. İlk defa gitmişsiniz memleketine ve hiçbir şeye elimi sürmem, her gün gezdireceksin evde onlarla oturmam. Gerçekten ben yeni nesili anlamakta güçlük çekiyorum. Unutmayın her kadın geleceğin kayınvalidesidir sizin de bir oğlunuz olabilir farklı şehirlerde olabilirsiniz. Sorunda yaşayabilirsiniz gelininizle ama gelininiz oğlunuzla geldiğinde her gün gezse siz oğlunuzla vakit geçirip hasret gideremeseniz, gelininiz misafir gibi gelip gitse samimi olarak kabul eder misiniz Allah aşkına anne baba bu yani düşman değil ki ne kadar bencilsiniz zaten eşiniz sürekli sizin yanınızda birkaç gün ailesiyle vakit geçirse gezmeyiverseniz bir işin ucundan tutup evinize dönseniz ne kaybedersiniz yapıcı olmadığınız zaman karşınızdakinden de anlayış beklemeyin. Sizin ailenize eşiniz öyle davransa gideriz ama ailenle oturmam sende oturamazsın gezeriz her gün dese tamam mı dersiniz yok canımm. Daha bu kadın yeni girecek aileye daha tanımıyor bile hemen ben gidemem yabancılık çekerim deyip uzaklaşmak doğru yani ama unutmayın eşlerinizde ağaç kovuğundan çıkmadı bu sadece evlilikte huzursuzluk yaratır.
hakaret değil di maksatım
yarattığın algı akrbalarına karşıda böyle olucak
doğal ol yeter
kimse insan yemezki
Benim ailesinle zaten sorunum yok gittigimde tabikide yardim ediyorum ev temizligi olsun mutfakta olsun. Kendi ailem olarak gördügüm icin onlari, onlarin yaninda cekinmiyorum. Sadece dedigim gibi akrabalarinin yaninda cekiniyorum.
Ya siz evleneceksiniz ne demek yabancı gibi hissediyorum aynı ortamda olmak istemiyorum bu nereye kadar böyle gidecek peki hiç mi ailesiyle bir araya gelmeyeceksin soğuk olacaksınız. Kendiniz yakınlık göstermeniz lazım ne var bunda muhabbet edersiniz konuşursunuz. Kendi aileniz gibi görmeye çalışın eşiniz de aynı şekilde ben senin ailenle bir araya gelemiyorum yabancılık hissediyorum dese görüşmese bir yere gitmese kabul eder misiniz evlenince hep görüşeceksiniz. Ne yani eşim gitsin ben gitmem mi diyeceksiniz hiç aile ortamlarına girmeyip ayrı gayrı mı takılacaksınız çok saçma bir düşünce. Herkes hemen eşinin ailesine alışmıyor zamanla oluyor ama bunun için adım atmanız lazım hiç görüşmezseniz nasıl ısınacaksın evlilik sadece iki kişi arasında olan bir şey değil bu soğukluk eşinize de evinize de yansır. O zaman çöpsüz üzüm bulun kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?