bıktım artık.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
Ben geçen sene aileme bi sevdiğiim olduğundan bahsettim .Biliyor zaten çoğu üye bi çok kez konu açtım.İşte damat adayını o zaman işi olmadığı için,askerliğini yapmadığı için ve yaşımızda tutmadığı için haklı olarak istemediler.Konu o zaman kapandı.Babam sağolsun güzel yaklaştı kalbimi ilk başta çok kırsada laflarıyla en son güzell bi şekilde olayı kapattı.Gelgeleleim ki annemin çenesi o günden beri durmuyo.Direk olarak konuyu açıp bişey demese de çok fazla imalı laflarda bulunuyor.İşte insanlar 500 600 lira kirayla nasıl geçiniyorlar,şunun fiyatı şu kadar olmuş yuh geçinmek çok zor.görücü usülü evlenmek en iyisi,bak şunlar severek evlenmiş de boşanıyolarmış.Yemin ederim artık ciğerim soldu.çok üzülüyorum artık ağlıyorum sürekli.Bi susmadı.sevgilim askerden gelicek 10 günü kaldı.iş okul halledilmesine 2 sene var en azından yani aileme tekrar söylemem içinde bi 2 sene var rahat.Söylermisiniz ne yapayım bu annem konusunda .psikolojim dayanmıyo artık.sürekli evde dipdibeyizde o an tepki vermesem dediklerine sonradan başka bişeyi bahane edip patlıyorum.haziranda atamalarım var bekliyorum evden gitmeyi ama yine annem sağolsun geri kalmaz..Bıktım artık.:KK43::KK43:

Ayrıldım demeseydin keşke.
Durum evlenmeye müsait olana kadar bu konuyu konuşmayalım demeliydin.
ayrıl diye üstelediler çok kızdılar.Bbm en son askerden gelsn sonra düşünürüz dedi olayı kapadı. görüşmemize izin vermedi ama ne olacağı belli değil diye.babam suskun ama annem susmuyor

anneyin amacida bu zaten, sevgilinden umudunu kesmen
ama annelerin hakki odenmez,saygisizlik yapmamak adina susmakdan baska çaren yok
duymazsan etkilenmezsin
bu arada anne olunca anlarsin anneni :KK66:
ya ben zaten onu da anlıyorum geleceğimden endişeleniyo ama.sinir sistemm çöktü artk

Ben geçen sene aileme bi sevdiğiim olduğundan bahsettim .Biliyor zaten çoğu üye bi çok kez konu açtım.İşte damat adayını o zaman işi olmadığı için,askerliğini yapmadığı için ve yaşımızda tutmadığı için haklı olarak istemediler.Konu o zaman kapandı.Babam sağolsun güzel yaklaştı kalbimi ilk başta çok kırsada laflarıyla en son güzell bi şekilde olayı kapattı.Gelgeleleim ki annemin çenesi o günden beri durmuyo.Direk olarak konuyu açıp bişey demese de çok fazla imalı laflarda bulunuyor.İşte insanlar 500 600 lira kirayla nasıl geçiniyorlar,şunun fiyatı şu kadar olmuş yuh geçinmek çok zor.görücü usülü evlenmek en iyisi,bak şunlar severek evlenmiş de boşanıyolarmış.Yemin ederim artık ciğerim soldu.çok üzülüyorum artık ağlıyorum sürekli.Bi susmadı.sevgilim askerden gelicek 10 günü kaldı.iş okul halledilmesine 2 sene var en azından yani aileme tekrar söylemem içinde bi 2 sene var rahat.Söylermisiniz ne yapayım bu annem konusunda .psikolojim dayanmıyo artık.sürekli evde dipdibeyizde o an tepki vermesem dediklerine sonradan başka bişeyi bahane edip patlıyorum.haziranda atamalarım var bekliyorum evden gitmeyi ama yine annem sağolsun geri kalmaz..Bıktım artık.:KK43::KK43:
ah canım ya suan ne guzel aılenın yanında sadece hayatını kazanma sorumlulugundan baska sorumlulugun yok
senın ıcın sıkıntılı olan su gunler halbukı en guzel zamanların
ıste ınsan kıymetını bılemıyo
daha ıkı sene varmıs cıddıyete dokulmeye zamanla taslar kendılıgınden yerıne oturur
sen su sorumluluk sahıbı olmadıgın ,henuz annenın babanın yanında yasayan evlat olarak kıymetını bıl bu gunlerının
cok sukur bı sıkıntım yok boyle yazıyorum ama
anamın babamın dızının dıbındeyken kı gunlerımı ozluyorum galıba
evlenınce sırta bınen sorumluluk ınanan cok yorucu

X