- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Ben geçen sene aileme bi sevdiğiim olduğundan bahsettim .Biliyor zaten çoğu üye bi çok kez konu açtım.İşte damat adayını o zaman işi olmadığı için,askerliğini yapmadığı için ve yaşımızda tutmadığı için haklı olarak istemediler.Konu o zaman kapandı.Babam sağolsun güzel yaklaştı kalbimi ilk başta çok kırsada laflarıyla en son güzell bi şekilde olayı kapattı.Gelgeleleim ki annemin çenesi o günden beri durmuyo.Direk olarak konuyu açıp bişey demese de çok fazla imalı laflarda bulunuyor.İşte insanlar 500 600 lira kirayla nasıl geçiniyorlar,şunun fiyatı şu kadar olmuş yuh geçinmek çok zor.görücü usülü evlenmek en iyisi,bak şunlar severek evlenmiş de boşanıyolarmış.Yemin ederim artık ciğerim soldu.çok üzülüyorum artık ağlıyorum sürekli.Bi susmadı.sevgilim askerden gelicek 10 günü kaldı.iş okul halledilmesine 2 sene var en azından yani aileme tekrar söylemem içinde bi 2 sene var rahat.Söylermisiniz ne yapayım bu annem konusunda .psikolojim dayanmıyo artık.sürekli evde dipdibeyizde o an tepki vermesem dediklerine sonradan başka bişeyi bahane edip patlıyorum.haziranda atamalarım var bekliyorum evden gitmeyi ama yine annem sağolsun geri kalmaz..Bıktım artık.