Bıktım artık

Mustafamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
11
0
1
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 2 yıllık evliyim 1 yaşinda bir kızım var. Eşimin yaptıklarına katlanamiyorum artik her zaman yalan söylüyor. Örnegin: bana çalışıyorum der ama sonra ögrenirimki dükkanda değil başka bir yerde bizim kendi dukkanimiz olduğu için karışan da yok
Geçen yine aradim nerdesin napiyorsun dedim o da çalışıyorum dedi konusmasi tedirgindi sonra icime kuşku düştü dukkani aradim orada calisan bir işçi yok dedi 4 saattir gelmedi dedi sonra tekrar esimi aradim acmadi 20 defada arasam acmiyor dısarida olduğu zaman ama nedense is yerinde olduğu zaman o telefon hemen açıliyor.. Neyse sonra aradi 1 saat sonra hala yalan söylüyor calisiyorum diye ......dedim neden yalan söylüyorsun falan eee ben arkaşimin yanindaydim sen bana hesab sorarsin diye söylemedim halbuki o telefonu acip doğruyu söylese hic birşey demiyecem benim eşim hep boyle gidiyor gittiği yeri her zaman yalan söylüyor yok işteyim yok şurdayim hep yalan sonra da sen birşey dersin diye söylemedim diyo napacagimi bilmiyorum

Aldatiliyor olmayasin.degilse insan karisi kizacak diye neden saklasin gittigi yeri.demek ki kizacagin bi yerde.benim ilk aklima gelen bu oldu maalesef.

Dört saat ne kaybolması bu. Birde ısrarla yalan söylemek. Mideni bulandirmayayim ama bi iş var bu işte demek kızacağın bişey yapiyorki diken üstünde.

Dört saat ne kaybolması bu. Birde ısrarla yalan söylemek. Mideni bulandirmayayim ama bi iş var bu işte demek kızacağın bişey yapiyorki diken üstünde.
Bende öyle düşünüyorum zaten gittiği zaman bir yere mesala izinli günü olur kahveye gidiyorum der ama ne kadar ararsam arim o telefon açılmaz

Vallah benim esim öyle yapsa aldatildigimi düsünürdüm ne yalan söyliyim.
Aldatmadigina yemin ediyor inanclida belki de ben çok iyi niyetli olduğum için yeminlerine inaniyorum herhalde Allahtan korkar yalan yere yemin etmez diyorum
Ama gerçi gecen kurana basti yemin etti bi daha yaomiyacam diye seni uzmiyecem diye yine. Yapti

Bende öyle düşünüyorum zaten gittiği zaman bir yere mesala izinli günü olur kahveye gidiyorum der ama ne kadar ararsam arim o telefon açılmaz
Hayir ya o zaman kesin bi haltlar yiyor bu. ölum var hastalik var telefonu açmamakta ne yaa.

Inancli biri neden yalan soyluyor madem.Ben artik ona da bakmiyorum yapan yapiyor benim aklima aldatmaktan baska bisey gelmedi umarim yakin zamanda gercek neyse ortaya cikar ve seni uzmez.
Hic hoslanmam boyle seylerden ama yerinde olsam takip ederdim sanirim:(

Inancli bir insan; esini aldatmamasi icin bir sifat gibi gelmiyor bana
Size yalan soylemesi mesela kotu bir sey degil mi?
Inancli bir insan; esini aldatmamasi icin bir sifat gibi gelmiyor bana
Size yalan soylemesi mesela kotu bir sey degil mi?
Evet katılıyorum. Inancli insan yalan söylerde karısını aldatamazmı. Bu işlerin inançla namaz niyazla alakasi yok bence.

Bir gün takip etmeye çalış bakalım. Mesela öğleden sonraları yoksa yaklaşık saatte git. Yakında cafe felan varsa otur. Bak bakalım. Ben şüphelendim açıkcası.

Back
X