- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
arkadaşlar hemen konuya geçicem. 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorduk. uzun uğraşlardan sonra bu ay gebe kaldım ve yarın randevum var. ilk randevum olacağı için önemli. bazı tahliller yapılacak. randevum saat 11 de. aynı zamanda çalıştığım yerde bir konuyla ilgili çalıştay yapılacaktı ve ben arka planda görevliydim. 1 haftadır bu şekilde olacağını biliyordum. yani yanımda bazı arkadaşlarım daha olacak gerekirse takviye olacaktık. bu akşam saat 16 da aktif olarak ön plana görevimin değiştirildiğini öğrendim. şube müdürünü aradım ve konuyu anlattım. dedim ki : yarın sayıştaydaki görevim ön plana alınmış, benim de gebelik başlangıcım var ve randevum var. 11 de randevuya gitsem sorun olur mu , ama mhtemelen tahlil de yapılacak ve öğleden sonra da onu göstermeye gitmem gerekecek. sorun olur mu ? ikinci planda olsam belki sıkıntı olmazdı dedim. bana : randevunu pzt gününe alamaz mısın dedi. planlı bir randevu bu dedim. ''yok ben anladım seni, sen gelme ben nasıl olsa başka birini bulurum dedi ... ''yani ben sorun olur mu onu öğrenmeye çalıştım'' dedim.
tmm sen yarın gelme ok ben birini bulurum dedi ama nasıl tavırlı bir şekilde söyledi bunları... tlfnu nasıl kapattığımı bilemedim. hem çok sinirli hem de çok moralim bozuk. ne yapmalıyım ben şimdi.. daha önce işyermin nasıl olduğu ile ilgili konularım var. teşekkürler şimdiden
tmm sen yarın gelme ok ben birini bulurum dedi ama nasıl tavırlı bir şekilde söyledi bunları... tlfnu nasıl kapattığımı bilemedim. hem çok sinirli hem de çok moralim bozuk. ne yapmalıyım ben şimdi.. daha önce işyermin nasıl olduğu ile ilgili konularım var. teşekkürler şimdiden