Bıktım artıkk

cigdemm85

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
612
1.198
313
40
arkadaslar buna benzer bı konuyu yıne acmıstım kaç ayy once ama hala işşiziz ben kpss den 80 aldım ama malum yerlesemedım eşim iş bulamadı hala artık bu ev dayanılmaz hale geldı benım için :(

arkadaslar buna benzer bı konuyu yıne acmıstım kaç ayy once ama hala işşiziz ben kpss den 80 aldım ama malum yerlesemedım eşim iş bulamadı hala artık bu ev dayanılmaz hale geldı benım için :(

Siz 8 aydır nasıl ve neyle geçiniyorsunuz?
Önceki konularınızı okudum ve 6.aydan itibaren işsizsiniz..sıkılmakda,daralmakta haklısınız..eşiniz neden işsiz..işmi yok keyfimi merak ettim.

Son düzenleme:
nasıl üzülmeyım kaç ay oldu Allah tan eşimin aılesının durumları fena dııl de yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama nereye kadar hem korkuyorum ya eşim eve alışırda çalısmak zoruna gıderse bakalım pazartsi iş görüşmem var inş olur bu sefer

aslında oda arıyor ama olmadı bı en son bugun gttı ama 600 maaş yemek ıcınde 5 bınde senet ımzalatcaklarmıs soforluk ıcın bılmıyorum acaba ımzalsakmı

aslında oda arıyor ama olmadı bı en son bugun gttı ama 600 maaş yemek ıcınde 5 bınde senet ımzalatcaklarmıs soforluk ıcın bılmıyorum acaba ımzalsakmı

Senet ne içinmiş..işi bırakmasın diyemi acaba? daha neler..verdikleri üç kuruş birde seni buna mahkum ediyorlar.Ne hallere düştük görüyorsunuz,birde süperiz,iyiyiz diye dolanıyor bazıları ortalıkta,al işte..vatandaşın hali alenen ortada,artık tüh vah diyerek hayıflanma zamanı değil..ekmek aslanın midesine indi,o ekmeği almanın yolları artık farklı,kendimize gelip radikal kararlar almamız gerek.
Kısa vade olamasa bile uzun vadede düşünmemiz ve gerekeni yapmamız lazım,şimdi tam zamanı diye düşünüyorum.İşsizlik var diye geçiştirmeyelim,çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini düşünelim.
İnşallah sizde en kısa zamanda bu durumdan kurtulursunuz,hayat gerçekten zor..

canım senet arabaya bişi olur dıye ımzalatıyorlarmıs yanı kaza falan ve söyledıklerıne aynen katılıyorum cok haklısın saol

Umarım en kısa zamanda hayırlı bir iş kapısı eşinize ve size açılır.
Gerçekten zor bir durum,Allah kimseyi darda bırakmasın...
Allah yardımcınız olsun.

ekmek aslanın ağzında diyorlar yha aynen öyle, Allah dayanma gücü versin, inşallah pazartesi günü olan iş görüşmen güzel, olumlu geçer iyi haberleri bize bildirirsin canım

canım Allah yardımcınız olsun. ikinizin birden işsiz kalması çok kötü olmuş. Umarım iş görüşmen iyi geçer. en azından biriniz iş bulması hem maddi yönden rahatlatır, hem de diğerine manevi güç verir iş bulunuyor diye.

coook ıyı anlıyorum canım senı benım esımde 6. aydan berı ıssız Allahtan ben calısıyorumda gecınıyoruz ama artık zorlanmaya basladım acıkcası ınsallah senın esınde benım esımde ıs bulur

coook ıyı anlıyorum canım senı benım esımde 6. aydan berı ıssız Allahtan ben calısıyorumda gecınıyoruz ama artık zorlanmaya basladım acıkcası ınsallah senın esınde benım esımde ıs bulur

inşş canım benım hayırlı bır iş bulurlarda bızde bıraz rahat ederız butun yukun tek bır ınsanın omuzlarında olması cok kötüdür anlayabılıyorum senı :(

Back
X