Biktim be adam senden

Bende size soruyorum kizlar kusuyorum ,konusmuyorum,kavga ediyorum olmuyor.biraz duzeliyor..sonra sorumsuz husnu.huylu huyundan vazgecmez derler ama bu gecicek baska yolu yok.
Evet bize soruyosunda secenek yokki keske olsada sunu yap desek esine hicbusey islemiyormus kussende konussanda adam ayni degiscek olsa zaten 10 yildir degisirdi ya birakican yada canini sıkmadan devam edicen baska yol yok maalesef

Insanlarin uzerinde oyle bi algi birakiyorki ben onu sikayet ettigim zaman hemen tepki aliyorum.cevresinde cok sevilen biri.bana karsi asiri dik basli.benim kurallarim benim dedigim.bu 10 yilin icerisinde anlatmaya calistim ugrastim yok ya kendi bildigini okuyor.biktirdi beni hayattan.soull hic evli gibi gozukmuyorsun biraz kadinsi kiyafetler giy diyip annemiizn degil babaannelerin kiyafetlerini bana hediye alirdi akilli

Evet bize soruyosunda secenek yokki keske olsada sunu yap desek esine hicbusey islemiyormus kussende konussanda adam ayni degiscek olsa zaten 10 yildir degisirdi ya birakican yada canini sıkmadan devam edicen baska yol yok maalesef
Sen diyor kadin degilsin anca kus bagir agla.beni nasil ikna edicegini bilmiyorsun diyor.ya ben bunu anlamiyorum.niye ikna ediyim seni benim istedigimi almak zorundasin.kucuk hesaplarin pesinde.gecen yemege gittik arkadaslarla ac oldugu halde yemek yemedi az odiyim diye.zikkim yesin

Babanne gibi kadın gibi mi ol demek istemiş aldığı hediyelerle ayy içi göçmüş bir de kaç yaşın da eşiniz merak ettim doğrusu :)

Babanne gibi kadın gibi mi ol demek istemiş aldığı hediyelerle ayy içi göçmüş bir de kaç yaşın da eşiniz merak ettim doğrusu :)
37 ben cok bakimli bayanim o ise o konuyu acmak bile istemiyorum.evet ici gocmus tamda esime yakisir bi laf

Hayir cocuklarima bakiyorum
Anladım , yine de faydası olur mu bilmem de bi terapiste gitseniz aldatma ,şiddet yoksa sorunlarınız ayrılmadan çözülmez de zaten tavırlarınız işe yaramıyormuş , bir de alıcaklar için liste yapıp verin eline söylemekle olmuyorsa yapacak birşey yok.

Eskiden beri ayniymis iste size surpriz olmamali.

Siz de çalışın o zaman . Kendine güveniniz artar , eşinizin eline bakmak zorunda kalmazsınız. Çocuklar kaç yaşında ki?

Siz de çalışın o zaman . Kendine güveniniz artar , eşinizin eline bakmak zorunda kalmazsınız. Çocuklar kaç yaşında ki?
Nasil cocuklar var buyumeleri gerekiyor malesef.dort bi taraftan sardi hertarafimi kilimi kipirdatamiyorum.sabah ise giderken cocuklarin mamasi bitti al oyle git dedim dun alsaydin ben sana demistim simdi bak kendi basinin caresine diyor.dun dundu bugun al bana tavir yapicam diye arada cocuklar kaliyor

Eskiden beri ayniymis iste size surpriz olmamali.
Sorum o zatenbu obur iyi huylari yuzunden bunlari bastiriyodum.ama artik sevgimmi bitti sabrimmi bitti bilemiyorum.katlanamiyorum artik.en ufak seyde patliyorum dun cocuga aldigi oyuncagi kirdim dandik bu diye

O terapisttede gitmez pahali diye.dusunun baska arkadslarin evliliklweinde sorun varsa bunu cagiriyorlar.adam kend evliligini duzeltemiyor baskalrinin islerini yapar bize gelince kavga dovus yaptiramam unutuyorum diyor ama baskalarinkini unutmuyor.

Bu ne konu böyle ya git boşan yok gelmişsin kendi kendine çalıp kendi kendine oynamışsın. Tabii boşanmazsın hala o deveyi gütmeye çalışacaksın belli. Sinir olmaya devam!

Bu ne konu böyle ya git boşan yok gelmişsin kendi kendine çalıp kendi kendine oynamışsın. Tabii boşanmazsın hala o deveyi gütmeye çalışacaksın belli. Sinir olmaya devam!
Ya bende bosanmayi biliyorum olmadi git bosan demek kolay size gore cozum bu degil.burayi bayadir takip ediyorum cok mantikli akilli bayanlar var ben onlardan cozum istiyorum.baskin bi karekteri nasil bas ederim bu huyunu degistirmesini istiyorum cunku katlanamiyorum.bunun disinda sorun yok zaten

neden böyle bir kişiyle evlendiniz ki yaşadığınız memlekette adam mı kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…