Adam ilk günden rengini belli etmiş zaten. Siz de bu deveyi gütmeye karar vermiş ve olduğu gibi kabul etmişsiniz..
Bence diyecek hiçbir şey yok..
Halende ayni tas ayni hamamAdam resmen kendini sevdirmek icin degil,nefret ettirmek icin ugraşmış..
ImkansizzKoy dotune tekmeyi ve top aglarda...
İmkansızlığın sebebi nedir ?Imkansizz
10 yillik evliyim ama aileden gelen genetik huyu var adamin bisey alirken illa kavga edicem yaa yada bisey bozulmussa tamir etmez tam bozulmasini bekler bende kirar atarim.alisamadim.ben boyleyim beni boyle kabul et diyor etmicemmmmCnm dur bi sakin ol.
İçini dökmüşsün. Anlıyorum ama. Bi detay ver ne zamandr evlisin ne zamandır bu böyle
Tabiki sen haklısın cnm bnm. Olur mu hiç bişey alana kadae burnundan getirdikten sonra bir anlamı yok10 yillik evliyim ama aileden gelen genetik huyu var adamin bisey alirken illa kavga edicem yaa yada bisey bozulmussa tamir etmez tam bozulmasini bekler bende kirar atarim.alisamadim.ben boyleyim beni boyle kabul et diyor etmicemmmm
bunlar ayrilmak icin sebep degil ki.hee ben uzuluyorum mayvoluyorum.ama onuda mahvediyorum.o da cekiyor yani.cunku kus olmadigimiz zaman gayet mutluyuz huzurluyuzİmkansızlığın sebebi nedir ?
tek degil ben cekiyorsam oda cekicekBile bile lades demişsiniz. Şimdi ya ahlanıp vahlanarak ömür törpüleyeceksiniz yada yol vereceksiniz.
Bence ahlanıp vahlanmak daha kolayınıza geleceği için kısacık ömrünüzü kendinize zehir edeceksiniz.
Adam basindan hayati zehir etmeye baslamis zaten hadi bile bile evlendin 10 yildir cekiyosun bosan denmis imkansiz demisinki bosanmak kolay degil tabiki adam boyleyim kabul et diyo onuda etmicem diyosun baska secenek yokki maalesef ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen sen ne yapmayi dusunuyorsun merak ettim ??10 yillik evliyim ama aileden gelen genetik huyu var adamin bisey alirken illa kavga edicem yaa yada bisey bozulmussa tamir etmez tam bozulmasini bekler bende kirar atarim.alisamadim.ben boyleyim beni boyle kabul et diyor etmicemmmm
bunlar ayrilmak icin sebep degil ki.hee ben uzuluyorum mayvoluyorum.ama onuda mahvediyorum.o da cekiyor yani.cunku kus olmadigimiz zaman gayet mutluyuz huzurluyuz
Bende size soruyorum kizlar kusuyorum ,konusmuyorum,kavga ediyorum olmuyor.biraz duzeliyor..sonra sorumsuz husnu.huylu huyundan vazgecmez derler ama bu gecicek baska yolu yok.Adam basindan hayati zehir etmeye baslamis zaten hadi bile bile evlendin 10 yildir cekiyosun bosan denmis imkansiz demisinki bosanmak kolay degil tabiki adam boyleyim kabul et diyo onuda etmicem diyosun baska secenek yokki maalesef ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen sen ne yapmayi dusunuyorsun merak ettim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?