Biktim be adam senden

Kac kere acikladim o haketti

Kendi düşen ağlamazmış. Başta başka sonra başka olsaymış haline üzülürdüm belki ama adam ezelden böyleymiş. Yani bu deveyi güdeceksin mecbur :)

Kendi düşen ağlamazmış. Başta başka sonra başka olsaymış haline üzülürdüm belki ama adam ezelden böyleymiş. Yani bu deveyi güdeceksin mecbur :)
Peki guduyumde nasil neyapmam gerekiyo

Onu ben bilemem. Adamı olduğu gibi kabul etmekle başlayabilirsin.
oda oyle diyor beni boyle kabul et ok tamam ama bu sorumuzlugunu kabul edemiyorum yapamam.sizin evlilikleiniz nasil esiniz her istedinizi alirmi yoksa calisan bayan oldugunuz icinmi rahat davranlir

Benim esim zor bir insan bunu kendisi de dile getirir.agresif sabirsiz tahammulsuz..bes senedir idare ediyoruz.ama bazen yeter bea diye bir deliresim geliyor.mesela aradi dortden sonra sizi piknige goturecegim hazir olun gidecegimiz yerde benim cocuklugumun gectigi bir koy.kendimi iyi hissettigim yerler.guzel huylari da coktur.gecinmeye niyetin varsa iyi huylarini da gor.

oda oyle diyor beni boyle kabul et ok tamam ama bu sorumuzlugunu kabul edemiyorum yapamam.sizin evlilikleiniz nasil esiniz her istedinizi alirmi yoksa calisan bayan oldugunuz icinmi rahat davranlir
Her istedigimi alir hicbirseyi eksik etmez ama bende zorlamam.

Benim kendi param var. Olmasaydı her istediğimi alır mıydı bilmiyorum. Her istediğini almakla iyi koca olunacağını da sanmıyorum.

Benimkileri hep erteliyor.guzel huylari var yok degil ama artik bu huyundan dolayi onlarida gormuyorum.ben basedemiyorum buadamla
Dun trt deki programdaki adam dediki cok hosuma gitti..esinin ihtiyaci olan seyi esi vermiyorsa bu gercek bir evlilik degildir.siz ihtiyaclarinizin karsilanmasini istiyorsunuz esinizi karsiniza alip guzelce anlat.

Kabul etmeyecegim diyorsunuda 10 yildir kabul etmissiniz zaten.hani bu kadar bunaltan biktiran zorlayan biri ile 10 yildan sonra omur boyuda kabul edersinzi

Alacagi seyide kavga ile alan adam insanida yorar insanda heveste birakmaz.
Bana zaten bir defa almiyorum dese tobe bir daha bir sey istemem.

Alacagi seyide kavga ile alan adam insanida yorar insanda heveste birakmaz.
Bana zaten bir defa almiyorum dese tobe bir daha bir sey istemem.
Inan zorla aldiriyodum cok magazalardan kavga ederek ciktik.bilerek yanina az para alidi bende bu kadar var haberin olsun derdi be adam biseyler almaya cikiyoruz hep oyun iste anlattikca nefretim artiyo. 10 yildir cektim iste simdi kaldiramiyorum cozum istiyorum.

Dun trt deki programdaki adam dediki cok hosuma gitti..esinin ihtiyaci olan seyi esi vermiyorsa bu gercek bir evlilik degildir.siz ihtiyaclarinizin karsilanmasini istiyorsunuz esinizi karsiniza alip guzelce anlat.
Bana gorede degil evcilik oyunu oynuyoruz bigun bozulacak ama

Sanki nişanlıyken belliymiş az çok ne olduğu. Evlenmeden önce bazıları kendi açık ediyor. İyi gözlemlemek lazım

Bende size soruyorum kizlar kusuyorum ,konusmuyorum,kavga ediyorum olmuyor.biraz duzeliyor..sonra sorumsuz husnu.huylu huyundan vazgecmez derler ama bu gecicek baska yolu yok.

Evlenmeden öncede size , ben asla değişmem demiş. Adam baştan söylemiş.

Naz da yapsaniz bu adama aylarca kus de kalsaniz degismez. Bu adam boyle cunku. Genler ayni. Kisi 7 sinde neyse 70 inde de odur. Yorar boyleleri insani. Kolay gelsin. Ya kabul edeceksiniz ya onsuz hayatiniza devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…