Biktim be adam senden

Bizim ilk fırın bozuk çıkmıştı pişirmez içine tepsiyi koyunca şak aşağı düşer ben hem gel alalım demesini bekledim hem pişirdim 2 yıl kullandım o salak fırını :)
Ensonunda börek mi ne istemişti aldım fırını mutfaktan koridora çıkıp salona fırlattım. Sorun ortadan kalktı ama parmaklarımda hala kesik izleri var.

Sen her istediğini böyle kırıp atma ana atmış gibi yap birde sende hiç para yok mu neden ondan istiyosun koy maaşının yarısına el tamamdır.

Bu forumu takip edip mantıklı kadınlardan mantıklı yorumlar aldığına göre şunu öğrenmiş olman gerekirdi: Rüyanda değiştirirsin adamdan öyle bahsediyorsun ki sorun tek bu değil sen kuyruğu dik tutma peşindesin

Ya evli degilsin yada anlamiyosun sorun bende degil bana takilma sen hatta cevap verme bana helanra

bi dolap vardi cekmeceleri bozuktu yapmadi bende attim kapinin onune ertesi gun yapmis geri koyuyordu yoruldum ne olirdu solesigimde yapsa.maasi yokki abisiyle ortak is yapiyor oyuzden hep para yok hep yok

Sen eski uyelerdesin degistirmissin siz de biraz kavgaci basina buyrukluk var yaniliyormuyum ben degismem dersen butun kapilari kapatirsin.

Mesela neye karisiyor biraz kiskanclikta vardi esinizde
Hayatta belli etmez kiskandigini genel anlamda soruyosan zaten calismami eski arkadslarimla bulasmami kesinlikle istemzdi eskiden benimde hosuma giderdi kiskaniyor diye.face girp erkek akadaslarimi gorunusunu begenmedigi kiz arkadaslarimi silmistir.begenmedi kiyafetlerimi ben giymiyim diye yirtip tekrar katlayaak yerine koymuslugu var ama bunlari sorun etmedim gercekten haklidir dedim ama artik alicagim herseye karisip benimdegilde onun istwdi zaman alinacagina kaldiramiyorum.ben bu evin hanimiyim.hep o biliyor

Hani yasi gecmis kadinlar vardir eskiden kocasiyla uyumludur ama bi anda ne olursa sinir hastasi olup kocasina dusman kesilirler.hatta kocalari aaa sana ne oluyo neyin var sen boyle degildin derler.kadin artik dayanacagi kadar dayanmistir en sonunda bas kaldirmistir bikmistir.ayni bende oyleyim

bi dolap vardi cekmeceleri bozuktu yapmadi bende attim kapinin onune ertesi gun yapmis geri koyuyordu yoruldum ne olirdu solesigimde yapsa.maasi yokki abisiyle ortak is yapiyor oyuzden hep para yok hep yok

Sende onun işlerini yapma çamaşırlarını yıkama öesela yarın de.

Maaşlı iş değilse tabi para yok der yarın olucağının garantisi yok oyüzden

Boyle bir adamla evlendin ,üstüne çocuk yaptın (lar takisini eklemekten korkuyorum ,umarım tek çocuktur) ve hala resmi kararlar almak yerine trip mi atıyorsun ? Hem de muhtemelen hic göremeyeceği ,duyamayacagi bir mecradan
Kırılmışsın, kırmak istemiyorum lakin ,müstehak !
Deli cesareti bu ! Bindiğin dalı kesmek !

Çocuğa aldığı oyuncağı dandik diye niye kırıp attınız.
Parası ona yettiği için mi aldı?
Cimriliğinden mi?
Bişey almayı bilmediğinden mi?
Hayatım bu oyuncak kalitesiz , çocuğu hasta eder, kansorojn, sağlıklı değil gibi açıklasan olmaz mı?

Illa bosanmammi lazim o zaman hersey duzelicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…