- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
bıktım artık şu kayınvalide elti muhabbetlerinden evlendim 1 sene oldu çalışıyorum kira ödüyorum borç ödüyorum bir gün tatilim var temizlikmi yapayım yemekmi yapayım yoksa geziyimmi feleğim şaşıyor. domates sosu yaparlar çağırırlar makarna keserler çağırırlar bir kere bile bu kız çalışıyor yoruluyor demiyorlar. 3 elti olduk en küçük benim diğer ikisi kayınvalidemin üst katında kendi evlerinde oturuyolar kocaları çalışıp kendileri yatıyolar ben 40 dakkalık iki minibüslük yerde kira ödüyorum hala kendilerini benle kıyaslıyolar laf sokuyo en çok büyük eltim kaynanamı makarna yapıcaz gel diye aratıyo arkadanda gelmicekse haber versin hiç girişmezsin diyo çalışıyorum be müslüman banamı güveniyonuz siz o kadar sinirliyimki sinirimden o kadar ağladımki ama daha bu olayların detayı var uzatıp sıkmak istemiyorum sizi. aynı mahallede oturdukları eşimin çocukluk arkadaşı ve eşi cumartesi akşamı oturmaya gelecekler kalacaklar kaynanama dedimki anne r..ler gelecek gelemeyiz tamam işte onlarla gelin onlar gelirken anne kalıcaklar bizde tamam o zaman sabah kahvaltıdan sonra gelin... dün saat birde gittim iki eltimden biri bile yok akrabasının kızını çağırmış. gittim oturdum sofranın başına noldu anne dedim ben gelmeyince inmedilermi aşağıya dedim. küçük eltim zaten yokmuş.büyüğü yarım saat sonra geldi küçüğü babasının evini temizliğe gitmiş ikindiye doğru geldi gezmeye gidicez deyip üstünü değiştirdi büyük eltim o evine çıkınca biri gezince olmuyo ben yapsam aynısını bir sürü laf söylersin dedi hiç konuşmadık birbirimizin suratına bile bakmadık sanki onu işinden alıkoymuşuz ama kaynanama bütün içimi döktüm anne ben 6 gün boyunca çalışıyorum borç ödüyorum kira ödüyorum dedim onlar dedim bugun sana yardım ederler 6 gün boyunca öğlen kalkıp gezmeye giderler dedim. geçen sene hiç ikiletmeden her işine geldim çalışmıyodum kaldım dedim.iş yapmaktan gocunmuyorum asla ama benide anlamıyolar bu kızın evinde yemek pişiyomu temizlik oluyomu diye hiç sormuyolar.onların dolduruşuna gelipte bana laf söyleme allah aşkına dedim. o kadar doluyumki yazsam sayfalar alır.bu sadece biri. kendilerini benle bir tutuyolar ben calısıyorum bigün iznim var haliyle o güne plan yapıyorum 2 gün önceden haber verseydiniz plan yapmazdım dedim eltime o zaman diyo arada bi gelceniz görünceniz diyo yol param 2 kişi gidiş geliş 15 tl tutuyo haberleri yok kendileri kocaları bırakmazsa evime gelmiyolar 1 senede bir kere bile minibüsle gelmişliği yok. ama bi dahakine onu bile dicem benim kocamında bigün izni var bizde gezmek istiyoruz diyo sen dedim geri kalan 6 gün evdesin kendi işini yapıyosun ama dedim bende evet ben ona bişey demiyorum dedi sonra daha fazla uzatmak istemiyorum okuyanlar hakkını helal etsin detay soran olursa anlatırım soracağım şuki ben bunlara karşı nasıl davranayım ne yapayım ne edeyim artık içlerine bile girmek istemiyorum iyice soğudum