bıktım ben bu kayınvalide-elti muhabbetlerinden

Eşiniz arkanızda olduğuna göre bence bir problem yok. Onlar kim ki gel deyince gideceksiniz, her dediklerini yapacaksınız.

hiçbişiyi yapmak zorunda değilsin , kendini şartlandırma , işim var de müdait değilim de yorgunum de gitme bu ne yaa düşüncesizler.

Kimse ile konuşmasına gerek yok seni aradıkların da eşim izin vermiyor de bitsin topu ona at çok istiyorlarsa onlar arasın eşini solesin

ben senin yerinde olsam iş yapmayı geçtim gezmeye bile gitmem oraya. bırak kötü bilsinler kocanla huzurun olsun. biz aracla 10 dk mesafede oturuyoruz kvleyle onda bile haftada bi kere anca görüşürüyoruz. bende çalışıyorum aksine sizin vaktiniz olmaz yemek yapma ben hazırlayım der orada yiyince bardağa bile dokundurmaz çay koy içelim der eşim o halde bile devamlı gelemeyiz herkezin evi var der çıkar. yüz verirsen astarını çıkarırlar tabi bu devirde iyilik yaramıyo kimseye sen gelinsin o evde hizmetçi değil.

sen de kendini bu kadar gitmeye mecbur hissetmesen?
bu tarz mevzularda saygı,görgü yapıcam diye bu kadar kasmamak lazım.herşey karşılıklıdır,emeklerinin ve iyi niyetinin karşılığında nankörlük görüyorsan kendini çekeceksin.kanser olmamak için.

Yüz verme bence . Her zaman iyilik yerini bulmaZ. Hele eltiler aman amannnn..... sen de gelemem demeyi öğren

Kv ne gayet güzel açıklamışsın durumu zaten.
Şu saatten sonra aman kimseyle aram bozulmasın, aman tatsızlık olmasın diye düşünme.

Gerekirse küs, görüşme canım.

Mecbur değilsin onların gönlü olsun diye izin gününü çarçur etmeye.

Ev işi için yemek için yardima çağır sık sık dert yan bir daha cagirmazlar :) gitme zorlami

Boşver yaa söylensinler dursunlar.
Zaten evlilikte kaynanayı görümceyi eltiyi onu bunu duymucan görmücen yoksa üzülürsün.

Diğeceğini demişsin.İyiki de söyledin.Zaten bir günün var onuda evine eşine ayırırsın.Çok düşünseler sizi böyle hareket etmezlerdi.Sende onları düşünme

Abla bunlar insana gavur eziyeti yapıyorlar, Allah hepsini ıslah etsin.
Kimse saçından tutup götürecek değil ya, kocamla şuraya buraya gidecez, benim işim var, kendi ailemi görücem vs diye bahaneler uydur.
Herkes kendi evinin işini yapsın, yok kayınvaliden yapmıyorsa üstünde oturan eltilerin yapsın.

doğru diyosunuz ama işte anlayana...

Diğer gelinlerin yapsın de tersle güzel güzel hayatını yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…