bıktim biktim artik cekemiyorum

Mrvsrht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
28
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar universite son siniftayim 2 senedir bir iliskim var o calisiyo allaha sukur maddi durumu iyi yasadigimiz cevrede herkez beraber oldugumuzu biliyo ve resmen ayrilmaz bi parca olduk ama artik katlanamiyorum onun o agir abi tavirlari,her kavgada altan aldigim icin koydugu postalari,anlamsiz anlamsiz bagirmalari,ben erkegim sen kizsin demeleri ve sayamadigim milyon tane sey.
eskiden hic boyle degildi hic ses yukseltmiyodu ,kirmiyodu,incitmiyodu ne degisti ne olduda beni bu hale getirdi ankasiyete oldum gecen sene panik atak baslangici ilac kullandim psikologlara gittim yaaa,
hee sunu soyliyim ayrilma ,aldatma vs seyler yok sadece agir abilik kendini stun gorme ben yaparim erkegim sen kizsin diye ezme cabaari herseyi izinle yapmak markete cikmak dahil tabi bunlarin verdigi rahatlikla rahat posta koymalar kavgada haksiz oldugu halde hakli olmalar bugun olani anlatayim size
sinemaya gittik onun bi arkadasi sevgilisi ben ve sevgilim insanain icinde bana abuk subuk biseyden kziiyo kendi arkadasi ne kizin ustune gidiyosun dedi dusunun yani,sona eve geldim aradim napiyosun diye bana hesa mi soruyosun dedi artik dayanamadim basladim yeter diye bagirmaya ne derse begenirsiniz 2 gun kafa dinliyelim dedi ben sok oldum tabi bende dedimki ben oyle kafa falan dinleyemem ayrilmakistiyosan ayril dedim yarin konusruz ne ayrilmasi dedi ,zaten ayilicak cesareti yok yemez onu yapmak ben uni okudugum icin cevrem var annda gezmelere basliycagimi bilir cesaret edemez onun cesarti nasil olsa ben alttan alirim diye erkeklik yapmak posta koymak ne yapayim kizlar ben allah askina bi akil verin rica ediyorum yarin ariyim mi bnu veya ayrilayim mi bi kendine gelsin ?toplasin kendini kaybetme korkusu olussun sizce ipleri geri nasil alirim ?

evli değilsin bişey değilsin o kim oluyormuş yahu markete giderken izinler
Lafla rencide etmeler
biraz fazla yüz vermişsin anlaşılan seviyorsan uğraş adam et yok alışkalıksa seninkisi ayrıl görsün kararlılığını derim
Bu kez alttan alma ya da en azından

iste agir abi macoya izinsiz olur mu ya biri bakar bisey olur kiz kismi cikarmi ole kafasina gore disari mafya bozuntusu yaaa ne sinir kaldi ne sistem uykumdanda etti beni kendi gezcek ohh ben evde onu bekliycem yok ya aramiycam sormiycam artik insallah sinirim gecmez ,sinirm gecerse malesef ararim duygusala baglayip daha kotu olur ne yapcam sasirdim ya yemin ederim yoruldum 24 yasndayim 44 yasnda hissediyorum kendimi yemin ederim

Ben aynı durumları yaklaşık 4 sene yaşadım bunun sonu yok. öncelikle sevgilini gerçekten seviyor musun onu düşün ömrünü onunla geçirebilecek misin ve cevabına göre hareket et..ben ilk ayrılma talebimden sonra ipleri aldım hemde ne almak kuzu oldu :)) iş sende bitiyo ama şunu da söyliyeyim sevgilinin o tavırlarını gördükten sonra ipleri alsan da çok uzun sürmüyor ilişki.çünkü sen bir kere yıpranmış oluyorsun. bende de psikolojik alerjiler başlamıştı çok iyi anlıyorum seni.

kendince sahiplenmiş seni artık.. ama daha her şeyin başındayken her düşünceni anlat..
Kararlı olduğunu görsün ve anlasın..

canım kendini bu kadar ezdirme ama
ayrılmayı düşünüyorsun sanırım çocuğu sevmiyor musun?
seviyorsan çözümler bul al karşına konuş kısıtlanmak,kıskanılmak baştan kızların hoşuna gidiyor ama
bazı erkekler de iyiden iyiye ipin ucunu kaçırıyor seni ezmesine izin verme :45:

kizlar ne yapsamda sunu kuzu yapsam eskisi gibi ayrilmak istemem yillarin aliskanligi ustumde ama onu korkutmak adina inanin fizana bile gidebilirim yeterki eskisi gibi olsun inanin cok yoruldum hergun ayri bi olay oluyo ona gpre hic bisey yok tabi ben olay cikariyorum hersey normal kafayi yiycem yemin ederim bu aksam nasil sabah olacak onu dusunuyorum

canım kendini bu kadar ezdirme ama
ayrılmayı düşünüyorsun sanırım çocuğu sevmiyor musun?
seviyorsan çözümler bul al karşına konuş kısıtlanmak,kıskanılmak baştan kızların hoşuna gidiyor ama
bazı erkekler de iyiden iyiye ipin ucunu kaçırıyor seni ezmesine izin verme :45:

haklısın.. ipin ucunu kaçırdılar mı ,, geri dönüşüde olmuyor yani düzelmiyorlar.. Hatta inkar ediyorlar..

En çekilmez erkek tiplerinden biri.:37:
Ne münasebet ya markete oraya buraya giderken izin almak,
ben erkek arkadaşıma diyorum şuraya gidiyorum diye bazen takılır izin aldın mı bakalım diye, yok öyle şey bizde derim izin mi alcaktım derim.Sürekli iletişim halinde olunduğunda zaten biliniyor ne yapıp nerede olduğun izine gerek yok.Elbette sorulup danışılacak yerler vardır şuraya gitsem mi diyebilirsin ama günlük yaşantıda atacağın adım için izin istemek çok garip istettirmek de öyle aynı şekilde ve doğru söylüyorsun alttan alan taraf oldun mu hep aynı şeyi bekler karşı taraf.Birbirinizi seviyorsanız ayrılmayın tabi ki ama ciddi şekilde oturup karşılıklı konuşabilirsiniz artık birbirimizi tanıyoruz bu bu hareketlerinden rahatsız oluyorum ne yapabiliriz diye.Belki ılımlı yaklaşır ve çözülür probleminiz ama ağır abi diye tabir edilen erkeklerin genel tutumu bu herhalde..

Bu şimdiden sana böyle davranıyorsa, hayatının diyer kalan zamanında herhalde yasamadan öldürecek.
Yol yakınken, daha yasının baharında iken asıl sen kendine iyi davran ve ondan uzaklas derim. Bu adam olmaz.. Dersle adam olacaksa hersey.. İnsan 7'si de neyse 70'dede oDur. Öyle dediği. Biri ise adamın ne sevgisi kalmış nede saygısı kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
N kadar zamn geçerse geçsin , kimler bilirse bilsin böyle bir insanla ömrünü geçiremezsin. Bence ayrılman çok doğru olur çünkü düşünceleri sana olan tavırları gerçekten knaul edilir gibi değil. Yani bir yere kadar. Karar senin tabii ki ama , benzer bir ilişki yaşadığım için söyleyebilirim ki ; bir süre üzüldükten sonra gerçekten üstünden bir yük kalktığını ferahladığını hissedersin.

Back
X