Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

Oylede iste onlar icin birborinizi kirmaya değmez bence ben olsam esimin gönlü kirilmasin diye ararim ama onlar anlamax o başka
Oylede iste onlar icin birborinizi kirmaya değmez bence ben olsam esimin gönlü kirilmasin diye ararim ama onlar anlamax o başka
Zaten hep eşim üzülmesin diye aradım özür diledim üzüldüm ama sustum gittim oturdum evlerine peki sonuç? Hep aynı noktadayız bir çözüm yok. Dejavu yaşar gibi hep aynı şeyler

Psikolojim allak bullak oldu onlar yüzünden bıktım inanın 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç yok

aileniz yani anneniz babaniz size kp nizin size hakaret ettigini biliyormu

Psikolojim allak bullak oldu onlar yüzünden bıktım inanın 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç yok
o psikolojisi bozuk insanlar yüzünden neden senin de psikolojin bozulsun ki? canına yazık. bu kadar stres insanı hastalık sahibi yapar Allah korusun. gencecik yaşında dert sahibi olmak istemiyorsan bundan sonra kendi istediğini yap. eşin zamanla anlar da geç anlarsa olan sana olur yine.
bak taviz tavizi doğurdu, elinde koskoca bir hiç var. önemli olan önce sensin.

esin cok yuzsuz kusura bakma o yuzu nasil tutuyor anlamiyorum ozur dilerim biraz agir konustum

sevgili poncik,

esimin annesi ile cok ciddi problemlerim oldu evlenmeden. evlilik kararini aldigimiz gunden itibaren de hic gorusup, konusmadim. esim de hicbir gun bana annemi ara-git demez; buna karsilik ben de hicbir gun "senin annen..." diye baslayan bir cumle kurmadim.

sizde durum soyle farkli ki, ailedeki tum aksiliklere ragmen kor ve topal bir iletisim seklini secmissiniz en basindan. bu durumda yapmaniz gereken, bu kor topal iliskini "saygi" cercevesinde sinirli tutarak devam ettirmek.

inanin cok daha saglikli bir iletisim olacaktir aranizda.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

Konu sahibi bence kocanı tehdit et Walla ciddiyim hep erkeklermi tehdit edecek ?
Anneni falan aramıyordum de eğer uzatırsan bu ewlilik biter de ! Bence de.
Eşin neyin ne olduğunun farkındaymış zaten
Kararlı ol we arayıp sorma kocanda seni sewiyorsa tm bitsin bu ewlilik demez zaten.

Git konu aç

konu sahibi. tamamen yanlış hareket etmişsin. kv telefonu sen alcağın zaman kapatmış ya o zaman geri arayıp eşinin yanında kavga çıkartman gerekirdi. çirkef ol biraz. neyse geç değil. bundan sonra arama. şimdi telefonuna ismini tam hatırlamıyorum "call recorder" sanırım indir. her aramayı otomatik kaydeder. kv ile konutuğun zaman güzel konuş annecim niye böyle yapıyon ben ne yaptım beni sevmiyo musunuz falan diye kışkırt evde tek olduğunu da belirt .gelen cevapla sinirlerini bozma o kötü konuşur zaten. sonra da konuşmayı eşine dinlet. intikamcı gördüm kendimi :)

Bence çok mantıklı ama eşinin yanında konuşsun derim ben tezgah mı kurdun annemede diyebilir

yaşın çok genç o yüzden bir şey demek istemiyorum. ama eşinin ve senin korunma konusunda ihmalkar davranmasında bebeğin suçu yok. benim için kürtaj cinayettir. o yüzden başka yol bulmalısın.

onlar hiç bir zaman senin ailen olamazlar görmen gerekn kadar gör konuşman gerektiği kadar konuş ,
benimde kv hiç bir zaman kesenize bereket demez kesene bereket OĞLUMMM der sanki sadece oğlu çalışıyor ,
oğluda kesene bereket karıcım der ,o lafını tekrar eder.
ben hiç bir zaman onlara benim ailem olarak bakmadım bakamıyorum zaten,

aileniz yani anneniz babaniz size kp nizin size hakaret ettigini biliyormu
Evet belli bir bölümünü hepsini anlatmadım üzülmesinler diye babam zaten kp arkadaşı ama arkadaşlığı kesti onu arayıp haklayacakti ama ben müsade etmedim.

bizi gunaha sokma canım yaaa

Ben 26 yasina kadar yasadiklarimdan şunu cok net anladim ki, biz hakli ve masumken alttan aldikca, karsidaki hic yoktan sorun cikaranlar uslanmiyorlar, her seferinde baska bi sorun cikariyolar, hem de dozaj artıyor.. En guzeli, gerektiginde seviyeli sekilde tavrini koymak.. Ay her sey daha kotu olur diye korkmak anlamsiz, bu tiplere ne kadar alttan alirsan al, ortami berbat etmek icin bisey bulurlar..
Esinle aran nasil? O ne diyor ailesinin yaptiklarina_

Acilen çalışın ya ezdirmeyin kendinizi erkeğin eline vakmazsaniz bu kadar yapamazlar.
Benim kiler de senijkinden halliceler.calismasaydim aynısı olurdu.

Ama saygı karşılıklı olur biz de bende var saygı başka kimse de yok. Ve o kadar yorgunum ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…