Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

1000tl de olsa kendi paranız olsun cebinizde.esinizinde ailesinin farkında olmasi en büyük avantaj ancak ne kendini ne sizi savunabiliyor anladigim kadariyla.m3cbur siz savunacaksiniz kendinizi.kimseye köle olmaya evlenmiyoruz.

Terbiyesizlik yapın demiyorum bi dahaki goruzmenizde telefonun elinizde kaldığını suratına kapandığıni ve uzuldugunuzu söyleyin bu yüzden de aramak içimden gelmedi diyin.

Bunların bu hallerini de kendi gorgulerine verin.bunları analari babaları kV, KP leri asaglamis sömürmus onlarda sizin us5unuzden tatmin olmak isteyen zavallı insanciKlar.

Lol 1000 Lol 1000 naber
Gardını aldın mı
Bunca yorumdan sonra
Akşam ne yapcaksın
Gel canlandırma yapalım :D

Sen kocanın yerine yaz, en iyi sen bilirsin onu
Ben senin adına yazayım
Prova yapmış olursun :KK53:

Ben 26 yasina kadar yasadiklarimdan şunu cok net anladim ki, biz hakli ve masumken alttan aldikca, karsidaki hic yoktan sorun cikaranlar uslanmiyorlar, her seferinde baska bi sorun cikariyolar, hem de dozaj artıyor.. En guzeli, gerektiginde seviyeli sekilde tavrini koymak.. Ay her sey daha kotu olur diye korkmak anlamsiz, bu tiplere ne kadar alttan alirsan al, ortami berbat etmek icin bisey bulurlar..
Esinle aran nasil? O ne diyor ailesinin yaptiklarina_
Eşimle onlar dışında pek sorunumuz yok büyük kavgaların genel sebebi ya da yan sebebi onlar hep. Evet ne kadar alttan alırsam alayım sonuç değişmiyor.

Acilen çalışın ya ezdirmeyin kendinizi erkeğin eline vakmazsaniz bu kadar yapamazlar.
Benim kiler de senijkinden halliceler.calismasaydim aynısı olurdu.
Galiba onunda etkisi var Allah ıslah etsin cümlesini ne diyeyim.

Lol 1000 Lol 1000 naber
Gardını aldın mı
Bunca yorumdan sonra
Akşam ne yapcaksın
Gel canlandırma yapalım :KK70:

Sen kocanın yerine yaz, en iyi sen bilirsin onu
Ben senin adına yazayım
Prova yapmış olursun :KK53:
Aldım aldım öyle böyle değil hem de o süreçte başka şeyler de yaşandı. İyice bilendim. Yazayım ama nasıl yazsam akşam gelince ben başlatacağım konuşmayı asıl siz söyleyin nasıl başlayayım.

Aldım aldım öyle böyle değil hem de o süreçte başka şeyler de yaşandı. İyice bilendim. Yazayım ama nasıl yazsam akşam gelince ben başlatacağım konuşmayı asıl siz söyleyin nasıl başlayayım.
Ben çok yoruldum X ( kocanın adı her neyse onu söylersin )
Hep sorun çıkmasın diye alttan aldım, suçum yokken özür diledim, gönüllü olmasam da aileni aradım
Ben bu değilim, kendime inanamıyorum
Ben özüme dönmeye karar verdim
Ne aileni ne başkasını kendim istemedikçe aramayacağım, bilgin olsun
Israr etsen de bi anlamı olmayacak onu da bil de.

Ondan cevap bekleme
İzin alma yani oldu mu ?

insan kendi anne babasının bile böyle hareketlerine tavır yaparken(normal anne baba da yapmaz bunu gerçi) kişiliğini ayaklar altına almak da nesi. Hem böyle insanlarla ne samimi olup duruyorsunuz ki. Benim kv dem de yüzgöz olma potansiyeli çok yüksek. Geçen yıl bi 10 gün kaldım arkama bakmadan kaçtım. Bir daha da üçgünden fazlasına tövbe(çok uzaktayım bu arada) Telefonla da ayda bir ancak ararım. Ne gereği var daha fazlasına ne gereği var yani@ yapmayın, milletin arızasını tolere etmek mi sizin yaşam amacınız

Evet belli bir bölümünü hepsini anlatmadım üzülmesinler diye babam zaten kp arkadaşı ama arkadaşlığı kesti onu arayıp haklayacakti ama ben müsade etmedim.
bence hata etmissin baban arayip onu haklasaydi kp bence bi ihtimal geri adim atabilirdi bak bu kiz sahipsiz degil arkasi var diye
bence biraz bekle bakti devam ediyo ailene her seyi anlat devreye girsinler bence( bekle dedigin 1 2 ay )

esine de uzuldum aslinda demis ya insan ailesini secemiyor aslinda ne kadar dogru soylemis esinle sakin sinirli konusma sakince konus sabrinin tastigini soyle sakin konusursan bence dahi iyi olur

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.
Sen bunları yaşarken eşin hala seni ailesine iterken sen üzülmüyor olmalısınki. Su durumda eşim üzülüyor diyorsun. Çoktan umrumda olurdu. Çekerim resti. Haydi bakalım bu sefer onlar arayacak kavga falan değil arayıp güzel güzel konuşacak lar yoksa bidaha aramam bitti diyeceksin.

Bizim kv ile doğum günü olayımız da aynıydı. En son dedim eşime. Sen benim dogumgunumde kimseye arayın cikomu bile demiyosun ananın doğumgününü 1 ay önceden haber veriyorsun. Ben bidaha gitmem sana uğurlar ola. O gün çok kızdı konuşmadı ama sonra bidaha hiçısrar etmedi. Benim annem duvar kovuğundan mı çıktı.onun niye doğumgünü kutlanmıyor. Mecburmuyum50 yaşında kadına süpriz yapmaya. Sanki çok sevisiyoruz da. Bir kendi dogumgununde yüzü gülüyor hediye gelecek diye. Geri kalan diken diken laf sokmaca

Allah kurtarsın bunlar ömür torpusu kısaca hayatından çıkar....

Sen bunları yaşarken eşin hala seni ailesine iterken sen üzülmüyor olmalısınki. Su durumda eşim üzülüyor diyorsun. Çoktan umrumda olurdu. Çekerim resti. Haydi bakalım bu sefer onlar arayacak kavga falan değil arayıp güzel güzel konuşacak lar yoksa bidaha aramam bitti diyeceksin.

Bizim kv ile doğum günü olayımız da aynıydı. En son dedim eşime. Sen benim dogumgunumde kimseye arayın cikomu bile demiyosun ananın doğumgününü 1 ay önceden haber veriyorsun. Ben bidaha gitmem sana uğurlar ola. O gün çok kızdı konuşmadı ama sonra bidaha hiçısrar etmedi. Benim annem duvar kovuğundan mı çıktı.onun niye doğumgünü kutlanmıyor. Mecburmuyum50 yaşında kadına süpriz yapmaya. Sanki çok sevisiyoruz da. Bir kendi dogumgununde yüzü gülüyor hediye gelecek diye. Geri kalan diken diken laf sokmaca
Aynı aynı bizimki bir de misafir yanında yavrum kuzum misafir gidince kül kedisi poncik

EVET BAŞTAN KOYAMADIM TAVRIMI aile içine girmeyen müstakbel eltim bile kurallarını koydu ben yaprak gibi savruldum. Ben çalışmıyorum üniversite mezunuyum kpss ye gireceğim. Eşim çalışıyor ve çok iyi bir işi maaşı var.İnanır mısınız onlardan maddi olarak zerre beklentimiz yok düğün de takılan takılardan yapılan en ufak masrafa kadar hepsini eşim karşıladı ALLAH razı olsun okutmuşlar o da yaptı dedim aşırı hiç bir şey istemedim sonunda benim bütcemden gidecekti yani Ev aldık zerre yardım yok ama durun yalan olmasın kv pas pas ördü hakkını ödeyemem o olmasa ne yapardım. Durumları da o kadar kötü değil hatta eşime borcu var kp onu bile ödemedi tam 2 ay önce gittiğimizde kp hiç bir şey yapmadım diye eşime ağlamış ne hikmetse en son gittiğimiz de odanın bir tanesini yeniden yapacaklarını dekor edeceklerini öğrendim çok şaşırdım. Zaten beklentim yok bir de niye sömürü yapıyorsun ki? Bizden istedikleri onların sözlerinden asla çıkmamamız her şey istedikleri gibi olsun istedikleri gibi giyinelim istedikleri yerden ev alalım istedikleri yerlere gidelim istedikleri şeyleri koşulsuz şartsız yapalım ve bu öz eleştirileri ben değil eşim ve erkek kardeşi yapıyor hatta eşimin kardeşi bir gün dedi ki bizimkilerin kullanma klavuzu olsa da açıp okusak ne istediklerini hiç anlamıyorum. Bir gün tam anlamıyla çözersem söz yazacağım buraya.
Hiçbir zaman geç değildir şimdi koy o zaman tavrını.
Valla üZüldüm gerçekten kendini ezdirme.
Hatta çok üstüne gelirlerse anne ve babanla konuş onlar müdahale etsin en azından sahipsiz olmadığını bilsinler.
Onlara muhtaç değilsiniz zaten karı koca olarak.
Eşin de bu kadar pasif olmamalı tabi ona da sözünü geçirmen lazım.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.

Ben olsam asla aramazdım ponçikcim..siz aradığınız müddetçe bu hareketleri dozunu artırarak devam ettirecekler.Eşinize "sınır koymak" kavramından bahsedin..

Yalnız kk da sınır koymak yanlış kullanılıyor,az görüşmek olarak algılanıyor.Kk da ki değil gerçek anlamıyla sınırı koyun.Yani bir hareketi yaptıklarında sonucuna katlanacakları gerçeğini bilsinler ve asla verdiğiniz karardan onlar geri adım atıp,hatalarını kabul edene kadar dönmeyin

Back
X