- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kocama öyle demeyin lütfenfazla iyi niyetli galiba zaten eşim o kadar iyi olmasa inanın şimdiye kadar elli kere bosanmistim.
Hıııı, çok iyi niyetli, zorla ailesini aratıyor, size ettikleri hakareti görmezden geliyor. Hepimizin kocası çok iyi zaten.Ay kocama öyle demeyin lütfenfazla iyi niyetli galiba zaten eşim o kadar iyi olmasa inanın şimdiye kadar elli kere bosanmistim.
Al telefonu daha şiddetli fırlatBak söyledim az önce telefonu fırlattı duvara ne demişler sanki diyor hahajha deli çıkacagim yeminle
Bir ara benim kayinvalidemi mi anlatıyorsunuz diye düşündüm gerçekten. Dün akşam çok çok çok sinirlendik ikimizde sonra sakin konuşunca eşim ailesinin ona saygı duymadığını bu yüzden sorunların yaşandığını bundan sonra zorla onlarla görüşmek veya aramak zorunda olmadığımı söyledi.Eşiniz sırf siz diretmeyin diye yumuşak karnınızı bulmuş ve ne yapayım annem babam sen alttan alıver diyor.yoksa ailesinin ne menem bir şey olduğunu kabul ettiğinden değil ki son konuşmanızda teli duvara fırlatıp onlar sana bir şey yapmıyor demesinden belli.Aynı şeyi bende yaşadığım için biliyorum.eşinizin söylediğinin aynısını söylüyordu eşim, sonra ben duruma karşı çıkınca asıl fikri ortaya çıktı ailesinin haklı olduğunu düşünüyor veya bu konuyu düşünme tenezzülünde bile bulunmuyordu anladığım.üstüne gittiğimde de aynen sizin olayda olduğu gibi ak kara ortaya seriliverdi. çünkü azarlanmaya alışmış ve bunu sorgulamayan evlatlar karılarına aynı şey yapılınca da durumda terslik olduğunu düşünmüyorlar.onlar için normal olan bir durumu siz anormal karşılıyorsanızda siz hasta kişilikli ve uyumsuz oluyorsunuz.
doğa zaten bir savaş alanı.insanlar da istisna değil bu durumdan.eğer sizi ezebilecekleri fikrine güçsüz olduğunuz fikrine kapılırlarsa en pasif insan bile üzerinizde ego tatmininde bulunuyor.benim kv çok pasif bir kadındır kocası kocasının ailesi yeni tanıdığı insanlar falan filan herkes tarafından ezilir, azarlanır. bu durumu da genellikle çok naif olmakla aklar.ama gel gelelim ben saygı gösterdim diye bana yapmadığını bırakmadı.oğluyla kavga etsek o pasif kadın beni arayıp sen benim oğlumu nasıl üzersin diye bağırıp çağırmaya başladı.sonrasında bahaneside hazırdı biz sizlerin büyükleriyiz bağırıp çağırabiliriz, seni evladım gibi gördüğüm için böyle davranıyorumlar filan ki ben ailemin bile bana böyle davranmasına izin vermemiş bir insandım.sonrasında baktım son doğumumda işi fiili işkence boyutuna taşıdı ve oğluda hem buna çanak tuttu hemde görmezden geldi ikisinide postaladım evden.oğlu geri döndüğünde artık kv ile irtibatı kesme kararını verip uygulamıştım hemde oğlu gayet ılımlı bir şekilde sen haklısın hayatım moduna girmişti.
kısaca siz yüz verdikçe sizi üzmeye devam edecekler.oğullarıda sizi korumuyor bu arada söyleyeyim bildiğin ezdiriyor.sizin sandığınız gibi tavrını koyuyor ama anlamıyorlar değil durum.benimkide öyle diyordu çünkü sen yokken ben nasıl savunuyorum seni anlamıyorlar ne yapayım falan diyordu. demekki ciddiyetle tavır filan koyduğu yok.ben inanmıyorum tavır koyduğuna.
Evet sakince konuştuk eşimle ailesinin ona saygı duymadığıni söyledi en azından bunun farkında ve bundan sonra beni gitmeye aramaya zorlamayacağını söyledi.baştan mı hata yapmışsınız ne çünkü ben kendi annem babam bile hakaret etse aramam kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok o toleransın devamı gelir saygı sadece büyüklere karşı değil oda size olmak zorunda bence eşinizi karşınıza alın düzgünce konuşun sonrada istemiyorsanız aramayın
4 yıldır Allah razı olsun hep bana hep bana ama bundan sonra onlara da yokOnlar kim oluyo da sana hediye almıyo ben olsam arar niye bana hediye almadınız hıı? Diye hesap sorardım. Hediye almadınız bari süpriz parti yapın demi görgüsüzler........![]()
Sakinlestık oturduk konuştuk ailesinin ona saygı duymadığını söyledi en azından bunu görmüş bundan sonra ne hoşlanmadığım akrabalarına ne de ailesine gitmek istemediğimide zorlamayacak ve ailesini aramam konusunda bana baskı yapmayacak anlaşma imzaladık yani:)Al telefonu daha şiddetli fırlat
Öyle atılmaz böyle atılır de
Terbiyesiz, hem suçlu hem güçlü
İnşallah uygular.Evet sakince konuştuk eşimle ailesinin ona saygı duymadığıni söyledi en azından bunun farkında ve bundan sonra beni gitmeye aramaya zorlamayacağını söyledi.
İnşallah öyle olurSakinlestık oturduk konuştuk ailesinin ona saygı duymadığını söyledi en azından bunu görmüş bundan sonra ne hoşlanmadığım akrabalarına ne de ailesine gitmek istemediğimide zorlamayacak ve ailesini aramam konusunda bana baskı yapmayacak anlaşma imzaladık yani:)
Ona da bir şeyler tak demiş artık dün akşam fark ettim. İnş unutmaz ama unutacağıni düşünmüyorum.İnşallah öyle olur
Unutursa hatırlat bu sözünü ona
İyi oldu konuşmanOna da bir şeyler tak demiş artık dün akşam fark ettim. İnş unutmaz ama unutacağıni düşünmüyorum.