Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

Ben çok yoruldum X ( kocanın adı her neyse onu söylersin )
Hep sorun çıkmasın diye alttan aldım, suçum yokken özür diledim, gönüllü olmasam da aileni aradım
Ben bu değilim, kendime inanamıyorum
Ben özüme dönmeye karar verdim
Ne aileni ne başkasını kendim istemedikçe aramayacağım, bilgin olsun
Israr etsen de bi anlamı olmayacak onu da bil de.

Ondan cevap bekleme
İzin alma yani oldu mu ?
Bak söyledim az önce telefonu fırlattı duvara ne demişler sanki diyor hahajha deli çıkacagim yeminle

Şuan aramak içimden gelmiyor de okadar. Kesin kararlı ol sakın cayma

Bak söyledim az önce telefonu fırlattı duvara ne demişler sanki diyor hahajha deli çıkacagim yeminle
şimdi fitne fücur bakacağım olaya.
hani eşin seni seviyordu, ailesi ile başa çıkamıyordu?
bak meğer ailesine suç kabahat falan bulmuyormuş, sana vuramayacağı için ve seni suçlu gördüğü için teli duvara fırlatıyor.

Nasıl bişey yapmıyor teli kapatmış kadın
Kizmadinmi
şimdi fitne fücur bakacağım olaya.
hani eşin seni seviyordu, ailesi ile başa çıkamıyordu?
bak meğer ailesine suç kabahat falan bulmuyormuş, sana vuramayacağı için ve seni suçlu gördüğü için teli duvara fırlatıyor.
Sakın sakın konuşuyor simdi ailesinin saygı duymadığınin farkındayım o da

degisik.. bence sen cok alttan aldin cnm tmm esin uzulmesin diye ama biyere kadar bunu esine anlatmalisin artik

Ben olsam kocama " 100 kere dedin 100 kere soyluyorum, annen baban bana kus, beni saymiyorlar" diye laf anlatmaya calismak yerine.
Alirdim telefonu.
Kocamida yanimda durdururdum. Ses etmeme kaydiyla. Yada eger dersenki oyun yaptigin belli olmasin, kocansiz ara ama telefon konusmasini kaydet.
Sen guzelce basla muhabbetine.
Tabi yuzune kapatmazsa.
Hatta telefonu bile acarlarsa.
Sonra kocan sesini kessin olanlari gorunce.

Bence sen kendi aileni ara eşinde kendi ailesini arasın baskı olayına karşıyım , gönüllüysen ara ama sanada iyi davranmıyorlarsa aramayı keseceksin şu dünyaya mutsuz olmak için gelmiyoruz kimin anası atası olsada , sana saygılı olmak zorundalar , madamki morelini bozuyorlar laf sokuşturuyorlar arama be kardeşim canları cehenneme
büyükler saygılı olacak
küçüklerde saygı duyacak
ama nedense sen büyüklerin rolünü üstlenmişsin ,

Hayir ben anlamiyorum esinin senden istedigi seyi kendisi uygulamiyormus ki ne hakla isteyebiliyor luzumsuz ailesini aramani? :KK9::KK9::KK9:

Back
X