- 22 Ağustos 2015
- 319
- 126
- 23
Gayet mesafeli ayda bir arar falan hiç tartışma yaşamadı kimse ona seviyesizlesmedi ama benim için de milat oldu bugün bitti gitti güzel canımı sıkmak istemiyorum artıkEsin senin ailene karsi nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet mesafeli ayda bir arar falan hiç tartışma yaşamadı kimse ona seviyesizlesmedi ama benim için de milat oldu bugün bitti gitti güzel canımı sıkmak istemiyorum artıkEsin senin ailene karsi nasil
Esin de senin aileni ariyor mu?
Kb kim bu arada kulak burun mu?
Bak söyledim az önce telefonu fırlattı duvara ne demişler sanki diyor hahajha deli çıkacagim yeminleBen çok yoruldum X ( kocanın adı her neyse onu söylersin )
Hep sorun çıkmasın diye alttan aldım, suçum yokken özür diledim, gönüllü olmasam da aileni aradım
Ben bu değilim, kendime inanamıyorum
Ben özüme dönmeye karar verdim
Ne aileni ne başkasını kendim istemedikçe aramayacağım, bilgin olsun
Israr etsen de bi anlamı olmayacak onu da bil de.
Ondan cevap bekleme
İzin alma yani oldu mu ?
GalibaEsin manyak mi ?
Onlar hiç bir şey yapıyormuş ki eşim öyle söylüyor bıçak kemiğe nasıl dayanirsa bana da öyle dayandı.Bu kadar ödün vermeyin kendinizden ya, büyük de olsalar hadlerini bilsinler
Esin de senin aileni ariyor mu?
Onlar hiç bir şey yapıyormuş ki eşim öyle söylüyor bıçak kemiğe nasıl dayanirsa bana da öyle dayandı.
Hayır çok nadir ama kimse ona hesap sormuyor sıkmıyor belki de bu yüzden empati yapamıyor
Sabah gec kahvalti yaptiydim, aclik bana iyi gelmiyo ablam yaallah iyiliğinizi versin.ağzımda ki kahveyi püskürttüm,klavyenin üstüne.![]()
şimdi fitne fücur bakacağım olaya.Bak söyledim az önce telefonu fırlattı duvara ne demişler sanki diyor hahajha deli çıkacagim yeminle
Nasıl bişey yapmıyor teli kapatmış kadın
Kizmadinmi
Sakın sakın konuşuyor simdi ailesinin saygı duymadığınin farkındayım o daşimdi fitne fücur bakacağım olaya.
hani eşin seni seviyordu, ailesi ile başa çıkamıyordu?
bak meğer ailesine suç kabahat falan bulmuyormuş, sana vuramayacağı için ve seni suçlu gördüğü için teli duvara fırlatıyor.
maalesef karsilikli olunmayan halini ben birebir yasiyorum, o sebeple ornek teskil etmek istedim. yorgunlugunuzun inanin farkindayim.Ama saygı karşılıklı olur biz de bende var saygı başka kimse de yok. Ve o kadar yorgunum ki anlatamam.
Kayinbaba olur kendileri zaar bende oyle hitap ederimEsin de senin aileni ariyor mu?