Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

kimse için eşinde buna dahil kişiliğini ayaklar altına alma ki karşındaki bunu anladığında daha çok üstüne gelir zaten. eşin senlik sorun yok diyo ama eşinle konuşup senin yüzüne telefon kapatıyolar basbaya seninle ilgili bi sorun var anlamadım niye tribe giriyolar ki eşin istemediğin birşeyi yapmasın telefonla konuşma yüzüne kapatıyolarsa arama sorma hakaret edip hadsiz konuşcaklarsaa bırak gerekirse tartış dişli ol biraz karşındaki dengesizse sende deli dolu ol lafını esirgeme gerekirse konuşmaa bu konuda eşinde destek olmalı zorla konuşturmasın en azından yada bi ailesine hööött desin sudan sebeplere eşini insan niye ezdirir anlamam bu kadarı iyi niyetlilik degil bence terazinin dengesini bozmuşş.

benim eşimin tavrı: "onlar seni aramıyorsa sen de onları arama" olurdu. bence eşin ipin ucunu onlara vermiş canım bu iş zor düzelir. sen de kedinin bacağını ilk günden ayıracaktın. en başta sürekli alttan aldığın için bu durum düzelmez. görüşmemi deneyin bence..

aramayın. siz kendi kişiliğinizden ödün verdikçe hep falzasını isteyecekler ve hiçbir zaman bu yetmeyecek zaten.

Ama işte söyleyiş biçimi de çok önemli demek ki sert bi üslup gerekli anlamıyorlar iyilikten.
Tabi sende de hata var baştan koymalısın tavrını.
Peki bişey sormam sen çalışıyor musun?
Eşin de çalışıyordur herhalde yani ekmeğinizi aşınızı onlar mı veriyor?
Sizden istedikleri ne ki bu kadar sizi hatalı görüyorlar?
EVET BAŞTAN KOYAMADIM TAVRIMI aile içine girmeyen müstakbel eltim bile kurallarını koydu ben yaprak gibi savruldum. Ben çalışmıyorum üniversite mezunuyum kpss ye gireceğim. Eşim çalışıyor ve çok iyi bir işi maaşı var.İnanır mısınız onlardan maddi olarak zerre beklentimiz yok düğün de takılan takılardan yapılan en ufak masrafa kadar hepsini eşim karşıladı ALLAH razı olsun okutmuşlar o da yaptı dedim aşırı hiç bir şey istemedim sonunda benim bütcemden gidecekti yani Ev aldık zerre yardım yok ama durun yalan olmasın kv pas pas ördü hakkını ödeyemem o olmasa ne yapardım. Durumları da o kadar kötü değil hatta eşime borcu var kp onu bile ödemedi tam 2 ay önce gittiğimizde kp hiç bir şey yapmadım diye eşime ağlamış ne hikmetse en son gittiğimiz de odanın bir tanesini yeniden yapacaklarını dekor edeceklerini öğrendim çok şaşırdım. Zaten beklentim yok bir de niye sömürü yapıyorsun ki? Bizden istedikleri onların sözlerinden asla çıkmamamız her şey istedikleri gibi olsun istedikleri gibi giyinelim istedikleri yerden ev alalım istedikleri yerlere gidelim istedikleri şeyleri koşulsuz şartsız yapalım ve bu öz eleştirileri ben değil eşim ve erkek kardeşi yapıyor hatta eşimin kardeşi bir gün dedi ki bizimkilerin kullanma klavuzu olsa da açıp okusak ne istediklerini hiç anlamıyorum. Bir gün tam anlamıyla çözersem söz yazacağım buraya.

Niye zart zurt aricakmissiniz yahu ..
Kandillerde aranir
Arada aranir ne bu ara ara..
Hic isim olmaz ..
2 ya da 3 güne bir aranmalılar 4. gün laf ediyorlar hayır konuşup muhabbet etseler arayayım soğuk soğuk muhabbet dönüp dönüp havalardan bahsediyoruz yemin ederim biri dinlese bunlar hava durumu mu sunuyorlar der yani o kadar saçma.Siz evli misiniz kaç günde bir arıyorsunuz?

2 ya da 3 güne bir aranmalılar 4. gün laf ediyorlar hayır konuşup muhabbet etseler arayayım soğuk soğuk muhabbet dönüp dönüp havalardan bahsediyoruz yemin ederim biri dinlese bunlar hava durumu mu sunuyorlar der yani o kadar saçma.Siz evli misiniz kaç günde bir arıyorsunuz?
Evliydim
Yan sokagimda otururken bile 15 ta bir oylesine ugrardim ..
Hele telle napiyosun diye hic aramadim ..
Uzaga tasininca da aramadim ..
Ben annemi bile bir sey olmadan aramam..
Gelemiyorum oyle seylere ..

Bence ara eşinin yanında ara muhtemelen yine sana hakaret edecekler sen de aç ağzını yum gözünü buyuksunuz diye alttan aldım hep yettiniz artik de başla hakarete içinde ne varsa dök bir güzel hem rahatlarsin. Kapat telefonu eşine de bir daha asla ne ararim ne giderim de.esin de korkar bi daha bisey diyemez.
bunu yazın yaptıkları kavga da denedim ama yok bir işe yaramadı üstelik itiraf edeyim o iğrenç kavgayı yaşayacak sinir yok bende yıldım bıktım

canım onlar seni nasıl çemkiriyorsa sende onları çemkireceksin
onlar ondan anlıyorlar , sen saygılı davrandıkça normal algılamıyorlar kendileri gibi davranmalarını bekliyorlar

en iyi si her telefonda sende onlar ısır bak nasıl iyi olursunuz

kimse için eşinde buna dahil kişiliğini ayaklar altına alma ki karşındaki bunu anladığında daha çok üstüne gelir zaten. eşin senlik sorun yok diyo ama eşinle konuşup senin yüzüne telefon kapatıyolar basbaya seninle ilgili bi sorun var anlamadım niye tribe giriyolar ki eşin istemediğin birşeyi yapmasın telefonla konuşma yüzüne kapatıyolarsa arama sorma hakaret edip hadsiz konuşcaklarsaa bırak gerekirse tartış dişli ol biraz karşındaki dengesizse sende deli dolu ol lafını esirgeme gerekirse konuşmaa bu konuda eşinde destek olmalı zorla konuşturmasın en azından yada bi ailesine hööött desin sudan sebeplere eşini insan niye ezdirir anlamam bu kadarı iyi niyetlilik degil bence terazinin dengesini bozmuşş.
kavga da ettim söyledim de ama ne oldu başka şehirdeydik gittim oturdum evlerine bayramdı zehir olmasın diye sustum özür diledim. Laftan sözden azıcık anlasalar ama yok

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.
Sana böyle davranmalarına sen izin vermişsin.Kayınpeder ne hakla sana hakaret edebilir.Onu bir kez yaptıında tavrını korusaydın ikincisine cesaret edemezdi.Gidip sarılmalar anneciğim babacığım,haklı olduğunu bildiğin halde özür dilemeler bu duruma getirmiş ilişkinizi.Yani fazla yüz vermişsin.Kavga et demiyorum ama mesafe candır.

Canim bencede esinin gönlünü almak icin onun yaninda ara birsey soyledikleri zaman esine deki bak arıyorum ama bana dedikleri yetti hoparlör e al konusurken esinde duysun inun yaninda oldugunu bilmesinler çünkü o yanindayken canim cicim yaparlar

canım onlar seni nasıl çemkiriyorsa sende onları çemkireceksin
onlar ondan anlıyorlar , sen saygılı davrandıkça normal algılamıyorlar kendileri gibi davranmalarını bekliyorlar

en iyi si her telefonda sende onlar ısır bak nasıl iyi olursunuz
yazın karşılık verdim ama nasıl hakaretler etmişti sonra ben babayım yok sinirle çıktı falan kv aramış atayız biz muahbbeti falan lafları bir duyun. Ben anne hiç kendi ailemden ayırmadım sizi dedim onlara hediye aldıysam size de aldım onlara gittiysem size daha çok geldim dedim bana karşıdan ne dedi size yemin ediyorum hiç ekleme yapmıyorum ALDIYSAN OĞLUMUN PARASIYLA ALDIN HEDİYEYİ DEDİ:) ne dersiniz bunlara diyecek laf çok ama ailem o şekilde yetiştirmedi beni

Sana böyle davranmalarına sen izin vermişsin.Kayınpeder ne hakla sana hakaret edebilir.Onu bir kez yaptıında tavrını korusaydın ikincisine cesaret edemezdi.Gidip sarılmalar anneciğim babacığım,haklı olduğunu bildiğin halde özür dilemeler bu duruma getirmiş ilişkinizi.Yani fazla yüz vermişsin.Kavga et demiyorum ama mesafe candır.
mesafe bir tanedir candir cannnn bende anladım onlar benim ailem olmadıklarını herfırsatta gösterdiler ama yettiiiiii yeminle

Canim bencede esinin gönlünü almak icin onun yaninda ara birsey soyledikleri zaman esine deki bak arıyorum ama bana dedikleri yetti hoparlör e al konusurken esinde duysun inun yaninda oldugunu bilmesinler çünkü o yanindayken canim cicim yaparlar
bence eşim benim gönlümü alsın bu saatten sonra bu kadar iyi niyetli olup bir insan aforoz edilmez

bunu yazın yaptıkları kavga da denedim ama yok bir işe yaramadı üstelik itiraf edeyim o iğrenç kavgayı yaşayacak sinir yok bende yıldım bıktım
Zaman zaman karşılık vermissin ama sonunda yine alttan alıp ozur dilemissin bu sefer tavrın net olsun.3 günlük dünya diyorsun sen bu 3 günlük dünyaya milletin kahrını çekmeye mi geldin

bence eşim benim gönlümü alsın bu saatten sonra bu kadar iyi niyetli olup bir insan aforoz edilmez
sakın yorumlara kanıp geri adım atma. eşini seviyorsun diye her türlü hakarete saygısızlığa göz yummak zorunda değilsin. bugüne kadar sustun özür diledin de ne oldu? kıymetli mi oldun? oh ne ala gelen giden sana saydırsın, rahatlasın, sen kendi kendini ye ağla.
eşinin hatrı da bir yere kadar yani. ki eşinin sözleri de saçma. sen ne suç işlemişsin ki, aramazsan kabahatli olacakmışsın? aradın gittin boynunu eğdin de hakaretler bitiyor mu? eşin koca olsaydı kaynın gibi resti çeker sustururdu ailesini.
eşin de en az ailesi kadar bencil canım. hepsi seni şamaroğlanına çevirmiş.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X