- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- Konu Sahibi Kelebek8989
Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık