Bıktım bıktım bıktımm ne olur akıl verin kafayı yemek üzereyim

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık

Yapmayacaksın bu kadar basit
Bulaşığı mı gördün pas geç, yemeklerini yapma tavrını belli etmezsen anlaşılan seni koruyan kollayan yok
Köle İsaura gibi olmaktansa çıkar sesini bence.

İşin zor arkadaşım. Alıştırmışsın iyice. Bu
Saatten sonra yapamam dersen sen kötü olursun gibime geliyor.Allah kolaylık versin

Eşin yapmak zorunda değilsin diyormuş. Yapmayın.
Baştan sınırı koyabilseydiniz, şimdi bu sorun yaşanmazdı ama olan olmuş.
Sen değişirsen, yapmadığında kendini eksik, ya da suçlu hissetmezsen sorun yok.

• Beğen
Reactions: s u
Eşine sakin bir üslupla biraz da ağlar gibi anlat derdini ve kız kardeşinin gezip tozmaktan hiç yardımcı olmadığını da ekle :KK66: keşke bu kadar küçük yaşta evlenmeseydin :KK43:

Alıştrmışsn..Suç senn..neden o kadar annem gıbı olsun diye kendını paraladn..Şimdi kötü gelin olursn tabi..

Evinde vakit gecir cagirdiklari zaman gitme yemek konusu oldugunda azalta azalta bu sorunu da bitir...
Durumda rahatsizsan çözümü kendin bulacaksın biz nediyelim ki ? Butun bunlar bnm basimda olsa esim yapacaksin dese de yapmam yani kararlı olun yapmayin..
Tamamen iliskinizi kesin demiyorum ama mesafe koymayi biz burdan size söylesekte bos siz koymadıktan sonra..Kv konusunda biseyler size yanlis geliyorsa kendiniz ne yapmaniz gerektigini cok ii bilirsinz kimseye akil danısmaya bile gerek yok..
Mesela orda vakit gecirmek istemiyormusunuz gelmeyecegm inmeyecegim isim var deyin en basiti ve en önemlisi bu kararı aldıktan snra inmeyin yani kararlı olun.

Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
tek carenın yapmamak oldugunu bılıyosun bariz kullanılıyosun allah sana o canı ezıyet et yada edılırken ses etme dıyemı verdi? yaparsa yapsın surat o kım oluyo ya ? çekıl evıne gıtme bıyere alsın cocugu sen cıkma bıyere bak sonra agladıgında ayagıyla getrmıyo mu yemek ne var dedgınde yetısemıyorum de yapamıyorum de ?? ayyy cok sınırlendım ya kendını ezdırme daha fazla..

Kendi evinizin işini aksatın, eşiniz söylenirse de iki eve yetişemiyorum :KK43: deyin. O da artık annesiyle konuşur mu, yoksa bizim evi salla mı der ne yapar bilemem ama iş yükünüz azalır.

Madem sorunun kendinizde olduğunu biliyorsunuz sizde çözümü için adım atın, öteki türlü bu üstünüze yapışmış işlerden kurtulamazsınız, bu arada görümcenizin bi suçu yok. Baştan kendi kayınvalidesine mesafe koyarsa hiiç de sizin çektiklerini çekmez, o bakımdan umutlanmayın.

Allah yardimcin olsun be kuzum kiza gelince demezler tabi gezsin tozsun gelin el kizi olur seni en cok uzende sanirim kızın hic bisey yapmayip herseyi sana yuklenmeleri seni en cok yoran uzende bu.
Kocaman kadinlar kendileri yapamiyorlarmi temizlik yemek ayni evde bile degilsin ustelik.
Artik ben yapamam demeye kendini alistirmalisin yoksa sonuna kadar boyle gider.
Hergun ugrama evlerine nasil olsa cocugu sana getirirler esinde sen bilirsin demiş.Senden yemek istedikleri zaman bugunde siz yapin bana getirin deyiver hergun ben yapiyorum diye soyle kırılsalarda aman üzüldüler deyip yelkenleri suya indirme

Yapma ...kızın var benden büyük yapsın de iyi alıdmış,hemde kızından küçük ezmisler iyice !valla çok sinir oldum! çocuğu alıp gittiği zaman git kapıdan işte isim var de, yemek yaptinmi? diyince yetişemiyorum! küçük çocuğum var benim .
biz iki kişiyiz iki yumurta bile kırıp yeriz de ev işini sen niye yapıyorsun kızı az gezsin de evinin işini yapsın gece uyumuyorum,gunduz bebek uyuyuncaa bende uyuyucam de gündüz gitme onlara gidersen de yarım saat otur isim var de çık

yavas yavas yapmamaya baslayin. bahaneler bulun ki zaten yapmamak icin yiginla bahmeniz olabilir,hastaliktir,cocuktur,istir misafirdir ....
yapinca iyi olmamisinizki yapmayinca kotu olasiniz. zaten iyilikten anlayan biri olsa bir iki yaptuktan sonra musade etmezdi ,boyunva kizi var o yapsin.derdi.
siz kendi degerinizi bilmezseniz kimse bilmez. hasta yataginizdan kalkip 'yemek yapayim'deseniz kimse hayir demez .genel konustum .istisnalar muhakkak vardir. kolayliklar diliyorum

Mrb bnde yeni uyeyim..seninle hemen hemen ayni sorunlari yasiyorum ve hatta ayni apartman degil ayni dairede yasiyorum kaynanamla...ne kadar her istedigini yaparsan ewet senden iyi gelin yoktur fakat kisiligini ozguwenini kaybedersin.gelin olmaktan once sende bi bireysin...birak kotu gelin desinler hayat senin ve sadece bi kere yasiyosun.ewlilik kolelik degil bi kere bunu anlatmalisin...ben bunu basardim sende dene sana saygi duymasini sagla onun gelini olmaktan öte o ewin hanimi oglunun karisi torunun annesisin...Allah yardimcin olsun

Yapmayın, başınıza silah mı dayıyorlar?
Neden alıstırdınız bu kadar? Hasta olur, yaşlı olur anlarım ama bu şartlarda abartmışsınız. Aksamki yemeğin bulasığından, evinin temizliginden size ne? Çocuğum deyip cekilin kenara, yapacak birşey yok.

Valla ilk basta güzel düşünmüşsünüz beni kızı gibi görsün yanında yöresnde olayım demişsiniz ama hem siz hemde kaynananız biraz abartmış sanki. Sonucta sizinde bir eviniz var sizin hayatınız var üstelik çocugunuzda size baglı şu durumda artık yapmayın sizde kendinizide zaman ayırın. Onunda kızı 29 yaşında küçük degilki o yapsın siz alıştırmışsınız artık yapmayn olsun bitsin

Kv.denize net bir şekilde iki evin işini yetiştiremediğinizi, artık bir bebek sahibi olduğunuzu anlatın. Arada yemek yapabileceğinizi ama ancak bu kadarı sizden çıkabileceğini soyleyebilirsiniz çok kalbiniz rahat etmezse.
Net kısa cümleler kurun ve çıkın yukarıya.
Beddua etmeyin zira bunu yapmamak sizin elinizde bu saatten sonra.
Hem uykusuz bir gece hem yoğun bir gün, hem de iki ev. Ustune de evi dağınık görmek istemeyen titiz ! bir eş.
Eşiniz gözünü açsın. Robot değilsiniz siz.

Kıza ne diye beddua ediyosun, kocana etsene, kıyamıyo musun? O sana kıyıyo ama..

Şu her konuda kadınları suçlamayı bırakıp, erkekleri tepenizden indirmeye başladığınız gün kazanacaksınız.

X