• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bıktım bıktımm ne olur akıl verin kafayı yemek üzereyim

Ah be güzelim bi kez geliyoruz su dünya ya millete hizmetcimisin o ne saçmalık

Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
ahh ben senin aban olaydım onlara kök sökrürüdüm valla nerdeymis öyle kullanmak sende otur evinde gitme kaynanan verme cocugu iş cıkar 1 2 3 kavga eder sonra susar önemli olan esini cevir anlasın biraz papuc pahalıa ailen yokmu babannyanına git biraz

İyi niyetinden kaybetmişsin K Kelebek8989 sen anne yerine koymuşsun ama kayın validen seni hizmetçi yerine koymuş. Yapman gereken çocuğunu alıp mi gitti sabah, git yarim saat sonra al gel çocuğunu evine kendi evinle ilgilen. Onlara hizmet edeceğin vakti çocuğuna ayır

yapmıcaksın bu kadar basit.kendisinin eşek kadar kızı var maşallah.hiç oralı bile olmam ben eşinizde size destekmiş hala ne yapıyorsunuzki kapınıza mı geliyor açmayın gitmeyin.

belimi sakatladım der nazlanırım hastayım anca kendi evime yetişiyorum der yapmam.sen öğren diye yapıyorum derse ben 6 yıldır öğrendim sıra görümce hanımda de şakayla karışık.eşin de istemiyorsan yapma diyormuş madem yapma...

Canim benim hic beiir mecburiyetin Dinende yok sen sadece kendi evinden esinden sorumlusun yok öyle dünya sen pisir temizle onlar yesin hicte kimse seni zorlamaya hakki yok kadin bu gidisle seni kocaltacak o ev bu ev derken lütfen sizde inmeyin kv yanina gidersenizde bi cay icimlik gidin hemen kalkin cocugunu al uyutmsm lazim de kac ezdirdigin yeter artik kendini

Konu sahibi yemek yapmaya gitmiş heralde :KK55:konuyu acti yok oldu o_O

Öncelikle allah kolaylik versin öncelikle eşinle aranı herzamankinden daha iyi tut vé oraya gittiğinde misafir gibi davran sana geldiklerinde de misafir gibi ağırladı ara sıra yemeğe davet et ara sıra Size yemeğe gelicez de ayrı evler ayrı aileler olduğunuzu hissettirir bu ne böyle varmı öyle dunya

Slm kızlar daha önce bi nickim vardı şifremi unuttum e postamıda açamadığım için şifremi geri alamadım mecburen bidaha açtım ben 6 senelik evliyim çok şükür kocamla bi sorunum yok 9 aylıkta bi oğlum var sorunum şu kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz ne yazıkki başta herşey iyiydi çünkü ben burda kimsem olmadığı için etrafında fır döndüm hergün tencere tencere yemek yaptım işini gücünü yaptım daha 20 yaşındaydım evlendiğimde annem yok onu anne bileyim dedim şimdi 6 sene oldu ve ben bıktım artık kendi evime alışamadım hep ordayım oğlum oldu yetişemiyorum kendi evime zor yetiyorum kocam çok titiz asla evi dağınık pis görmek istemez çocuğumuda sağolsun kucak delisi yaptı seviyo anlıyorumda alıştırma anne evde işimi yapamıyorum dediğimde yetişiceksin diyo anne olmak kolay değil diyo bana şimdi yapamadığım için ben kötü gelin oldum tavurlarından suratından hergün hastayım diye yatmasından yemekleri bana bırakmadından bıktımmm ona göre neymiş öğreneyim diye yapıyomuş 6 sene oldu öğrendim herşeyi bırak artık yakamı kendi yemek yapmayı unuttu bana soruyo pilav nasıl yapılıyodu ne kadar su koyayım diye 54 yaşında yaşlıda değil bezdirdi artık işimi gücümü yapıp çocuğumu uyutup oturamıyorum rahat evimde yemek çıkarıyo başıma kendisi sabaha kadar internet sigara oturur alşama kadar yatar akşam valti ev işine başlar kocası işten gelcek ay çok yoruldum yemek yapılcak hayyyydi yemeğe ben sabaha kadar çocuk bak ki çocuğum gece 1000 defa kalkar uyuyamam sabah evin işi gücü çocuk bide ona yemek oh ne ala memleket kızıda var evde bekar 29 yaşında bi işe yaramaz gezsin tozsun ona gelince napcakmış gezcekmiş tabi bekarmış ben neyim senin kızında küçüğüm ayıpppp valla delirmek üzereyim uyandığı gibi benim evimde çocuğu alır gider mecburen bende giderim arkasından sonra akşam ne yemek yapıyon der ya ben iki kişiyim bi çorba makarna yerim oda yetmezmiş gibi akşamdan bulaşıkları yoğarlar ben yemek yaparken onlarıda toplarım bu ne ya ama rabbimden diliyorum aynısını onun kızıda yaşasın nefes alamasın benim gibi kaynanasından böyle biri değilim aslında beddua yaoamam ama düşünün ne noktaya geldim bezdim canımdan çocuğuma karışır evime karışır kusura bakmayın uzun oldu yazsam daha neler neler napıcam ben napıcam sorın bende mesafemi koyamıyorum tavrımı dile getiremiyorum kocam bişey demiyo yapma istemiyosan zorunda değilsin diyo burda kimsem yok diye bana muhtaç diyo galiba zorunda görüyo yardımcı olun ben ne yapıcam ona sus buna sus beynim uyuşuyo artık
Baştan alıştırmıcaktın ama yinede yapma artık. Sabah geldiğinde açma kapıyı uyuyodum duymadım de.bi gün geç çık ikinci gün akşam çık sadece. Bikaç gün yap böyle sonraki günlerde kendi evinde pişir yemeğini.yavaş yavaş alıştır onları salak değiller ya çıkmak istemediğini anlarlar.sorarlarsa da güzel güzel izah et. Çocukla zor oluyor artık falan de.bebeğini uyutmak için evine götür mesela.bi daha da çıkma gün içinde.

Hekezinde dediği gibi yapma artik bastan alıştırmış olabilirsin ama simdi hiçte geç değil çocuğu götürmekte nedir onu hiç anlamam . bir olur iki olur ... Bak benim oğlum 2 yasında bensuz sadece bir kere gönderdim oda yarim saat sonra hemen geri aradım getirin uyku saati geldi diye. Ya millet kırılacak adim kötüye çıkacak diye kendimi harap edemem ben rahat insanım sende öyle de ama hatayı bastan yapmissin. Ben mesela diyorumki ayy ben çok beceriksizim hiçbirşey bilmiyorum ne olacak bu halim falan diyorum gidince çayını icerim sadece eşimin ve kendi bardagimi kaldırır makinaya koyarim. Olması gereken bunu değil herkesin bardağını toplayıp bulaştığı yıkayıp çıkmam ama ben öyle yapmıyorum onlarda benden birşey beklemiyorlar

canım,kocan evdeyken kv ni de çağır bir şey konuşmak istediğini söyle..

sonra yapmak istemediğin ve rahatsız olduğun her şeyi söyle açık açık sakın KORKMA ...ama saygılı bir şekilde.sinirlerine ve psikolojine sahip ol,SAKİN bir şekilde.

suçsuzken suçlu duruma düşme sakın.bu yüzden sakin ve saygılı ol.sonuçta kocanın annesi.

ben bu hayatta her şeyi denedim insanlarla mücadelemde.en etkili yol bu...

sakin bir şekilde istemediğin şeyleri söylemek ve bunda kararlı olmak en etkili yöntem.

bu hayatın ve insan psikolojisinin kitabını yazacak seviye getirdiler beni.bencil ve fena insanlarla çok uğraştım.ama yendim...

bu işlerin sırrı KORKMAMAK

yani karşındaki insan sende korku görmeyecek.korkarsan ve bunu hissettirirsen yandın bu hayatta.

Suç sende kusura bakma da hâlâ ne yapayım diye soruyorsun.??

Elbette ki yapmayacaksın, kolundan tutup seni evinden çıkartıp, kendi evine götürmüyor ya !

Gitmeyeceksin, işim var kendi evimi halledeyim gelirim diyeceksin. Yavaş yavaş eşin gelen kadar evini topla, yemeğini yap. Kendi evimi bitirmeden gelemem diyeceksin.. Açık ve net konuşun azıcık tavrınızı belli edin sizde.

Bakıyorum da sizi hizmetçi gibi kullanıyorlar.. Eltiniz az sürtsün annesine yardım etsin.. Vallahi pes size de yaa..

keşke alıltırmasaydın kuzuş

Canim bence esin senin tarafindaysa eger yapmadiginda sesini cikarmayacaksa sadece kendi evin ve cocugunla ilgilen.cunku benimde kucuk bebegim var hicbir is yapamiyorum.ama esinin destegi yoksa isin zor.keske bu kadar iyiligi anlayabilseydi kayinvalideler ama maalesef anlayamiyorlar.

Çok ayıp
Konu sahibi yemek yapmaya gitmiş heralde :KK55:konuyu acti yok oldu o_O
çok ayıp o nasıl bi cümşe karşıdakine konuşmak kolay gelir sanırım başında öyle bi dert yok anlaşışıyo lütfen dalga geçme yada dalga geçiceksen yorum yapma sana zorla yazdıran yok burda bi derdimizi paylaşıyoruz herkes gibi şütfen saygılı olalım

Çok ayıp

çok ayıp o nasıl bi cümşe karşıdakine konuşmak kolay gelir sanırım başında öyle bi dert yok anlaşışıyo lütfen dalga geçme yada dalga geçiceksen yorum yapma sana zorla yazdıran yok burda bi derdimizi paylaşıyoruz herkes gibi şütfen saygılı olalım
Dalga icin yazmadim bi konuyu actiniz bidaha da mesaj yazmadiniz.En azindan biraz daha kibar ve saygili olabilirdiniz .Farkindaysan siz beni daha cok kirdiniz bu yorumla iyi aksamlar size

Arkadaşlar beni anlayıp yorum yapanlara çok teşekkürler görümcenin suçu yok diyen arkadaşa söylüyorum 29 yaşında gelin mutfaktayken içerde oturup tv iLeyip internette erkeklerle yazışırken suç olmuyo değilmi sana aynı şey olsaydı gene kızın suçu ne dermiydin acaba sen yaşamıyosun biraz empati yaparsan anlarsın be demwk istediğimi anlayan arkadaşlara demiştim akıl verin diye bu arada suç sende diyenlerede bişeyler söylim ben ne ettiysem iyi niyetimden yaptım annem yok anne bileyim dedim yurtdışına 20 yaşında gelin geldim herşeyimi bırakıp binlerce kilometre geldim burda tek bi akrabam yok babam da öyle çok arayıp sormaz üvey anne var malum burda tutuncak tel dalım onlar dedim bişey olsa onlara koşucam dedim çıkr için değil aile ortamına hasret büyüdüğüm için o evin gelini değil kızı olmak istedim şimdi suç bunu fırsat bilip bni kullanan kayınvalidemin değilde benim öyle mi bravo acımasızca anlamadan empati yapmadan yorum yapanlara

Dalga icin yazmadim bi konuyu actiniz bidaha da mesaj yazmadiniz.En azindan biraz daha kibar ve saygili olabilirdiniz .Farkindaysan siz beni daha cok kirdiniz bu yorumla iyi aksamlar size[/
Yemek yapmaya gitti galiba dalga olmuyo değilmi konu zaten bu neyse sizede iyi akşamlar

Back
X