BIKTIM BIKTIM...

Temelli kalmaz ki
Misafirliğe geliyor
Arkadas gibi ol sen de biraz
Ne bilim elini birşeye sürmezse tatlım şunu mutfağa götürür müsün de
Tatlı sert ol biraz
O kıvama gelir

Kızlar çok stresliyim çok sinirliyim ama bıktım artık ya. Az önce eşim ailesiyle görüntülü konuşuyordu. kız kardeşi dedi ki "ben burda ders çalışamıyorum size gelip kalıyım kütüphaneye gidip çalışıyım" dedi. kendileri köyde. sinirim zıpladı ya bu kız 2 günlüğüne geldiğinde bile benim eşimle huzurum kalmıyor eşim bana kötü davranıyor bu şekilde temelli düşünemiyorum. hiçbir şeye yardım etmez elini sürmez, şimdi bi de dersi bahane edecek hiç elini sürmeyecek kendimi iyice hizmetçisiymişim gibi hissettirecek.

kaldı ki ben eşimle nasıl rahat edeyim yanımızda sürekli 3. kişi varken? zaten aramız yeni yeni düzeldi yine aramız bozulacak diye endişeleniyorum çok canım sıkıldı ya. salonda sarılıp film izleyemeyecek miyiz biz? kilitli kapılar ardında mı özelimizi yaşayacağız kendi evimizde? böyle iş mi olur ya bu ne düşüncesizlik evli bi çiftin yanına gelip kalınır mı hem de keyfi yere? evinde neden çalışamıyormuş onu anlamıyorum, evi var odası var masası var. yeter artık vallahi ya. benim kız kardeşim eşim evde diye gelip kalmıyor "ben de rahat edemem siz de karı-koca olarak rahat edemezsiniz" diyor, bizim etrafımızdaki insanlar neden bu kadar düşüncesiz?
nedir bu başka yerde kalma merakı anlamıyorum. ben kimsenin evine gidip kalamıyorum rahat edemiyorum, rahatsızlık vermek istemiyorum, bu insanlardaki rahatlık beni öldürüyor ya.

eşime de söyledim ne özelimiz kalır ne bişey 3 ev arkadaşı gibi yaşayamam ben dedim, ses etmedi karşı çıkmadı o da beni anlıyor. ama bu düşüncesizliklerden bıktım gerçekten. azıcık insanların yüzüne gülsem sıcak davransam hemen böyle iyi niyetimi suistimal ediyolar, napayım illa mesafeli mi olayım illa konuşmayım mı soğuk mu davranayım onu mu istiyolar anlamıyorum. yarın oraya gidip iki üç gün kalıp geleceğiz bakalım ne olacak. eşime açık açık söyledim buna rağmen getirirse naparım bilmiyorum.
Sakın gelmesin.Annem be diyor biliyormusun zamanında dayımın 3 cocugu bızde kaldı.Ne huzurumuz kaldı ne başka bişey.Allah tazı olsun bile demıyolar şimdi.Vasiyetimdir benim çocuklarım kımseye evıne almasın ilk başta kötü olsun dedi.Rabbim uzun ömur versın aileme.Şimdi aramazlar bile bizden kötüsü yok.

Bazı insanlar böyle bence...
Eltim gelir mesela..
Eşim geç oldu abi bizde kalın bu gece der...
Evleri 15 dakika yürüyerek... :işsiz:
Ve kalırlar...
Hiç bir şeye dokunmam eşim yataklarını yapar iyi geceler der kapatır kapılarını.
Sabah da kalkar işe gideriz.
Derim kahvaltı yaptıktan sonra mutfağı toplarsınız artık diye...
Yoksa ben de tahammül edemiyorum yatili misafire..
Görümcem 20 mtre ötemde oturuyor...
Bugün biz de kalin diye yalvarıyor mesela...
Anlamış değilim bunu...
Yani kültür mu bilemedim bizim ailede bu yok mesela..
Hatta aşırı saçma gelir bize.niye bizim evimiz mi yok ne münasebet yani moduna gireriz.

Adamın kafasına öyle şeyleri işleyerek kardeşini ne duruma soktuğunuzu fark ediyormusunuz "ahhh dikkat et kardeşin erkek peşine düşebilir burda" demek yerine açık açık istemediğini de belirtebilir. Niye başka bir kızın yok yere kuyusu kaziliyor ki. Kaldıki baskalarin yanında konu sahibine kötü davranan sarılıp film izlemek istediği eşi. Onu gömsün önce.
ya o sarılıp film izlemek bi örnek sadece. tabiki eşimi savunmuyorum ben o konuda da eşimle de çok tartıştım zaten. hatta açık açık dedim en çokta senin bu huyun yüzünden istemiyorum diye. tamam dikkat edicem diyor özür diliyor yine aynı

Bu kadar abartmayın kız belli ki gezmeye geliyor ,yoksa ders çalışma bahane yani ,gelip bela olmasın kimseye
tabiki çalışmak isteyen her yerde çalışır ayrıca evinin nesi var suyu mu çıkmış. evi var odası var masası var amacı ne ki bize gelecek bide merkeze uzak oturuyoruz hergün iki otobüsle 1 saat yol gidip kütüphanede çalışacak akıl mantık işi mi

Bazı insanlar böyle bence...
Eltim gelir mesela..
Eşim geç oldu abi bizde kalın bu gece der...
Evleri 15 dakika yürüyerek... :işsiz:
Ve kalırlar...
Hiç bir şeye dokunmam eşim yataklarını yapar iyi geceler der kapatır kapılarını.
Sabah da kalkar işe gideriz.
Derim kahvaltı yaptıktan sonra mutfağı toplarsınız artık diye...
Yoksa ben de tahammül edemiyorum yatili misafire..
Görümcem 20 mtre ötemde oturuyor...
Bugün biz de kalin diye yalvarıyor mesela...
Anlamış değilim bunu...
Yani kültür mu bilemedim bizim ailede bu yok mesela..
Hatta aşırı saçma gelir bize.niye bizim evimiz mi yok ne münasebet yani moduna gireriz.
aynı kafadayız. anlamıyorum zaten başka yerde kalınması mantığını. kalın diyene de sinir oluyorum

Temelli kalmaz ki
Misafirliğe geliyor
Arkadas gibi ol sen de biraz
Ne bilim elini birşeye sürmezse tatlım şunu mutfağa götürür müsün de
Tatlı sert ol biraz
O kıvama gelir
eski konularımı okursanız nasıl biri olduğunu görürsünüz. çok sorun yaşandı aramızda hala aynı hala aynı. ben başta arkadaş olmaya da çalıştım ama yok yani. yüz versen astar isteyen bi tip. azıcık samimi davransam hemen haddini aşıyor.

evin hanimi sizsiniz. sizden musade almasi lazim.

benimle muhatap dahi olmuyor. abisine söylüyor abisi tamam diyince geliyor. beni hesaba almıyor bile. daha önceden tartışmıştık bana "orası abimin evi gelirim de kalırım da sen kimsin ki" demişti. abisinden de sözde uyarı almıştı o lafı için, yani eşim uyardığını söylüyor.

Valla sizin önceki konularınızı biliyorum.
Özür dilerim ama eşinizin size saygısı yok ki, kardeşlerinin de saygısı olsun.
Herşey eşinizde bitiyor.
Siz bence kendinizden çok ödün veriyorsunuz, çok.
Eşiniz sizi ezdirdikçe, onların gözünde küçültmeye çalıştıkça bu devran böyle sürer gider.
Bence sizin en başta eşinize iyi bir had bildirmeniz gerekiyor.
Ondan sonra gerisi zaten gelir.

Görümce var diye neden eşine sarılamıyorsun ki? Siz karı kocasınız ve bunu herkes biliyor. Birileri görmesin diye köşe bucak kaçmak için mi evlendiniz? Bu kadar sinir olacağına kocanla dip dibe otur o rahatsız olsun.

Görümce var diye neden eşine sarılamıyorsun ki? Siz karı kocasınız ve bunu herkes biliyor. Birileri görmesin diye köşe bucak kaçmak için mi evlendiniz? Bu kadar sinir olacağına kocanla dip dibe otur o rahatsız olsun.
ya o rahatsız olmaz emin olun. ben olurum o olmaz

Bende yaşadım bu sorunu, herşey eşte bitiyor, benim kayınvalidem görümcem için, x abisinin evinde kalacak bende babanın yanına gideceğim demişti. Kayınpederim şehir dışında çalışıyordu o zaman. Bende konu mankeniyim zaten, abisinin evi dediği benimde evim.

Eşimle konuştum ben kesinlikle istemiyorum diye, birde emri vaki yapıyorlar, hatta odasında ki eşyaları bizim boş olan odaya koyup orayı kızına oda yapmayı bile planlamıştı benim kayınvalidem 💆ne oldu, eşim kabul etmedi. Ama ben kötü gelin , kötü yenge oldum. Kayinvalidemlerle arayı düzelttik bir şekilde ama görümcemle hiç iyi olmadı aramız. Yani eşiniz, sınır koyacak burada, siz ne yapsanız olmaz.

tabiki çalışmak isteyen her yerde çalışır ayrıca evinin nesi var suyu mu çıkmış. evi var odası var masası var amacı ne ki bize gelecek bide merkeze uzak oturuyoruz hergün iki otobüsle 1 saat yol gidip kütüphanede çalışacak akıl mantık işi mi
E konu açıldı mı söyle o zaman
Bakalım eşim getirecek mi dönerken diye niye kafa yoruyorsun
Görümcen konuyu açtığında "canım kütüphane bize hayli uzak evde çalışayım desen ben müziği son ses açıp temizlik yemek falan yapıyorum yine rahat edemezsin ki burda ne güzel odan var valla şanslısın" de geç o anlar anlayacağını

benimle muhatap dahi olmuyor. abisine söylüyor abisi tamam diyince geliyor. beni hesaba almıyor bile. daha önceden tartışmıştık bana "orası abimin evi gelirim de kalırım da sen kimsin ki" demişti. abisinden de sözde uyarı almıştı o lafı için, yani eşim uyardığını söylüyor.
suc esinizde. esiniz size saygi duysa kardesi de mecburen duyar istese de istemese de.
onc esinizle olani biteni halletmeniz gerek.

Back
X