BIKTIM BIKTIM...

Temelli yayılmaya gitmiyor arkadaş esinin annesine ziyaret amaclı gidiyor.Gelip size yerlesecem yiyip icip oturucam demiyor anlamissinizdir umarım şimdi.

Cok tesekkur ederim ne kadar zarifsiniz!
Zira siz bu aciklamayi yapmasaydiniz konuyu anlayamayacktim.

O zaman sen galiba
Kızlar çok stresliyim çok sinirliyim ama bıktım artık ya. Az önce eşim ailesiyle görüntülü konuşuyordu. kız kardeşi dedi ki "ben burda ders çalışamıyorum size gelip kalıyım kütüphaneye gidip çalışıyım" dedi. kendileri köyde. sinirim zıpladı ya bu kız 2 günlüğüne geldiğinde bile benim eşimle huzurum kalmıyor eşim bana kötü davranıyor bu şekilde temelli düşünemiyorum. hiçbir şeye yardım etmez elini sürmez, şimdi bi de dersi bahane edecek hiç elini sürmeyecek kendimi iyice hizmetçisiymişim gibi hissettirecek.

kaldı ki ben eşimle nasıl rahat edeyim yanımızda sürekli 3. kişi varken? zaten aramız yeni yeni düzeldi yine aramız bozulacak diye endişeleniyorum çok canım sıkıldı ya. salonda sarılıp film izleyemeyecek miyiz biz? kilitli kapılar ardında mı özelimizi yaşayacağız kendi evimizde? böyle iş mi olur ya bu ne düşüncesizlik evli bi çiftin yanına gelip kalınır mı hem de keyfi yere? evinde neden çalışamıyormuş onu anlamıyorum, evi var odası var masası var. yeter artık vallahi ya. benim kız kardeşim eşim evde diye gelip kalmıyor "ben de rahat edemem siz de karı-koca olarak rahat edemezsiniz" diyor, bizim etrafımızdaki insanlar neden bu kadar düşüncesiz?
nedir bu başka yerde kalma merakı anlamıyorum. ben kimsenin evine gidip kalamıyorum rahat edemiyorum, rahatsızlık vermek istemiyorum, bu insanlardaki rahatlık beni öldürüyor ya.

eşime de söyledim ne özelimiz kalır ne bişey 3 ev arkadaşı gibi yaşayamam ben dedim, ses etmedi karşı çıkmadı o da beni anlıyor. ama bu düşüncesizliklerden bıktım gerçekten. azıcık insanların yüzüne gülsem sıcak davransam hemen böyle iyi niyetimi suistimal ediyolar, napayım illa mesafeli mi olayım illa konuşmayım mı soğuk mu davranayım onu mu istiyolar anlamıyorum. yarın oraya gidip iki üç gün kalıp geleceğiz bakalım ne olacak. eşime açık açık söyledim buna rağmen getirirse naparım bilmiyorum.
O zaman mesafeyi koru yüz verme.insanlar hiç iyilikten anlamaz yarın gitme ertele.. Senin yuvanın huzuru herseyden kıymetli..yarın bi gün kim seni tanır..Herkes kendi cıkarını düşünür bu dünyada

O zaman sen galiba
Kızlar çok stresliyim çok sinirliyim ama bıktım artık ya. Az önce eşim ailesiyle görüntülü konuşuyordu. kız kardeşi dedi ki "ben burda ders çalışamıyorum size gelip kalıyım kütüphaneye gidip çalışıyım" dedi. kendileri köyde. sinirim zıpladı ya bu kız 2 günlüğüne geldiğinde bile benim eşimle huzurum kalmıyor eşim bana kötü davranıyor bu şekilde temelli düşünemiyorum. hiçbir şeye yardım etmez elini sürmez, şimdi bi de dersi bahane edecek hiç elini sürmeyecek kendimi iyice hizmetçisiymişim gibi hissettirecek.

kaldı ki ben eşimle nasıl rahat edeyim yanımızda sürekli 3. kişi varken? zaten aramız yeni yeni düzeldi yine aramız bozulacak diye endişeleniyorum çok canım sıkıldı ya. salonda sarılıp film izleyemeyecek miyiz biz? kilitli kapılar ardında mı özelimizi yaşayacağız kendi evimizde? böyle iş mi olur ya bu ne düşüncesizlik evli bi çiftin yanına gelip kalınır mı hem de keyfi yere? evinde neden çalışamıyormuş onu anlamıyorum, evi var odası var masası var. yeter artık vallahi ya. benim kız kardeşim eşim evde diye gelip kalmıyor "ben de rahat edemem siz de karı-koca olarak rahat edemezsiniz" diyor, bizim etrafımızdaki insanlar neden bu kadar düşüncesiz?
nedir bu başka yerde kalma merakı anlamıyorum. ben kimsenin evine gidip kalamıyorum rahat edemiyorum, rahatsızlık vermek istemiyorum, bu insanlardaki rahatlık beni öldürüyor ya.

eşime de söyledim ne özelimiz kalır ne bişey 3 ev arkadaşı gibi yaşayamam ben dedim, ses etmedi karşı çıkmadı o da beni anlıyor. ama bu düşüncesizliklerden bıktım gerçekten. azıcık insanların yüzüne gülsem sıcak davransam hemen böyle iyi niyetimi suistimal ediyolar, napayım illa mesafeli mi olayım illa konuşmayım mı soğuk mu davranayım onu mu istiyolar anlamıyorum. yarın oraya gidip iki üç gün kalıp geleceğiz bakalım ne olacak. eşime açık açık söyledim buna rağmen getirirse naparım bilmiyorum.
O zaman mesafeyi koru yüz verme.insanlar hiç iyilikten anlamaz yarın gitme ertele.. Senin yuvanın huzuru herseyden kıymetli..yarın bi gün kim seni tanır..Herkes kendi cıkarını düşünür bu dünyada

Ya allah askına kız rica edmis iki gun demiş kcoanla sarılmazsan ölmezsin ne tuhaf ınsanlarsınız cidden

Benim kayın validdem ve kayın pederim her kış bize gelip en az 3 ay kalıyorlar :mad:

Çıldırttılar artık beni! Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.

Benim anlamadığım kız kardeşi gelince eşiniz size neden kötü davranıyor? Ne yapıyor yani?

Yüz vermiceksin başka yolu yok. Ben görümcelerle azıcık konuşup gülüşeyim ertesi gün başlıyolar abicim kardeşim bizi şuraya götür şurdan al. Adamı bi rahat bırakmıyorlar. Kaç kere ev temizliği yaparken onlar yüzünden yarıda bıraktık, aramızın bozulması gerilmesi de cabası.

Benimde seneler önce görumcem liseye bizim yanimizda gidecekmis kendi kendine okul arastiriyomus ben basima gelecegi bildigimden eltime citlatmistim asla kabul.etmem diye onlar ilcede biz ildeydik elt8m de yengem istemiyor ne okulu bakiyosunuz deyince baya bozulmuslar ama isin garibi bana ya da esime soran yok emrivaki mi yapacaklardi hic bilmiyorum tavriniz net olmali ne demek ders calisamiyorum ders calismak isteyen heryerde calisir bahane uretmesin

Benimde seneler önce görumcem liseye bizim yanimizda gidecekmis kendi kendine okul arastiriyomus ben basima gelecegi bildigimden eltime citlatmistim asla kabul.etmem diye onlar ilcede biz ildeydik elt8m de yengem istemiyor ne okulu bakiyosunuz deyince baya bozulmuslar ama isin garibi bana ya da esime soran yok emrivaki mi yapacaklardi hic bilmiyorum tavriniz net olmali ne demek ders calisamiyorum ders calismak isteyen heryerde calisir bahane uretmesin
ayyy bu yüzden boşanan biliyorum ben. Bir tanıdığımızın iki kızkardeşi liseye gitme bahanesiyle ablalarının evine yerleştiler, enişteleri dayanamamış işte bi kavga kopmuş üç kız dönmüş evine malesef. Büyüklere çok iş düşüyor, göndermeyecekler çocuklarını, şimdi her yere otobüs var her yerden, bizim zamanımızdaki gibi değilki.

ayyy bu yüzden boşanan biliyorum ben. Bir tanıdığımızın iki kızkardeşi liseye gitme bahanesiyle ablalarının evine yerleştiler, enişteleri dayanamamış işte bi kavga kopmuş üç kız dönmüş evine malesef. Büyüklere çok iş düşüyor, göndermeyecekler çocuklarını, şimdi her yere otobüs var her yerden, bizim zamanımızdaki gibi değilki.
Ya bir de ilce kucuk bi yer degil ki bir cok lise var esim yurt disinda calisiyordu donus yapmisti yeni bir araya gelmistik ev tuttuk yerlestik ne kadar dusuncesizlik bizim yanimizda kalacakmis neyse ki olmadi bizim esimde duyunca ben de kabul etmezdim zaten dedi

4yıllık evliyim eşimle salonda sarılıp hiç film izlemedim☺️ Bi ben rahat edemiyorum heralde o durumda... misafir istememe konusunda haklısınız

Onun yanında sarılıp film izleyin. Bunda ne var? Bahane arıyorsunuz. İstemiyorum deyin eşinize. Görümcem bende kalsa sorun etmezdim. Odasını toplayıp temizleme görevini ona verirdim. Sofraya yardım etse yeter. Tabi meyve falan soymam, çay sırf ona katmam kalkıp alsın. İlk serviste getiririm. Yatılı kişi misafir değildir gözümde. Ne istiyorsa kalkıp alabilir.

4yıllık evliyim eşimle salonda sarılıp hiç film izlemedim☺ Bi ben rahat edemiyorum heralde o durumda... misafir istememe konusunda haklısınız
Yemin ederim yazacaktım da konu dışı olmasın diye yazmadım😂 10senelil evliyim, bir gün olsun sarılıp film izlemedim. İki ayrı kanepeye uzanır, ortaya da sehpayı koyarız. Yiye içe film izleriz , odada çift kişilik yatak yoksa nasıl sarılıp da film izlenir ki😂😂😂😂

Yemin ederim yazacaktım da konu dışı olmasın diye yazmadım😂 10senelil evliyim, bir gün olsun sarılıp film izlemedim. İki ayrı kanepeye uzanır, ortaya da sehpayı koyarız. Yiye içe film izleriz , odada çift kişilik yatak yoksa nasıl sarılıp da film izlenir ki😂😂😂😂
Ohhh tek değilmişimmmmm 😃😃😃 ikimizin de koltukları var uzanıp izleriz... sırayla mutfağa bişeyler almaya gideriz.. genelde ben çok yerimmm ühhh yeme artık falan der,romantiklik had safhadaaa:)))

Bazı insanlar böyle bence...
Eltim gelir mesela..
Eşim geç oldu abi bizde kalın bu gece der...
Evleri 15 dakika yürüyerek... :işsiz:
Ve kalırlar...
Hiç bir şeye dokunmam eşim yataklarını yapar iyi geceler der kapatır kapılarını.
Sabah da kalkar işe gideriz.
Derim kahvaltı yaptıktan sonra mutfağı toplarsınız artık diye...
Yoksa ben de tahammül edemiyorum yatili misafire..
Görümcem 20 mtre ötemde oturuyor...
Bugün biz de kalin diye yalvarıyor mesela...
Anlamış değilim bunu...
Yani kültür mu bilemedim bizim ailede bu yok mesela..
Hatta aşırı saçma gelir bize.niye bizim evimiz mi yok ne münasebet yani moduna gireriz.
Bana da yakın mesafe yatılı saçma geliyor. 1 dk lık mesafede oturuyoruz. Yıl başında toplandık. 3-4 e kadar oturduk. İlla burada kalın dediler, dedim yok ne gerek var. Sabah kahvaltıda görüşürüz. Burası kalabalık bende buyrun kalın dedim. Gelen olmadı. Niye orada sefil olayım. Kocaman yatağım var. Değişik mantık. Bu kültür bizde de yok.

Sorun yaratmak yerine çözmeyi deneseniz daha iyi olacak gibi. Kusura bakmayın ama okurken bile sorunun sizde olduğunu anladim. Evlilikte bunlar idare edebilecek şeyler. Ne var gelsin kalsın temelli size yerleşeceğim dememiş ki. Görümcenize arkadaş gibi yaklaşmayı deneyin. 3 günde sarılmayın nolmuş yani. Bunlari simdi den bu kadar büyütürseniz ohooo.. az anlayış yahu.

Arkadas gibi olsak kesinlikle sorun etmem hatta planlar yaparim oo gelsin film izleriz gezeriz sohbet ederiz vs diye. Ama bu arkadas olunacak birisi degil. Olmaya da calistim ama olmadi. Hani siz samimi sicak davraninca sessiz olunca ha ben bunu ezebilirim kafasinda olan insanlar var ya bu da onlardan. Benle yasit bi genc kiz degil de karsimda 60 yasinda kaynana var sanki. Eski konularimi bi okuyun neler yasamisiz sonra tekrar yazin sorun kimdeymis tekrar dusunun.

Gorumcemin yaninda da kayinvalidemin yaninda da kocamla ayni koltuga uzanip sarmaş dolaş film izlemisligim vardir.:KK48:
Buralardaki tek edepsiz gelin ben miyim?:confused:

Arkadas gibi olsak kesinlikle sorun etmem hatta planlar yaparim oo gelsin film izleriz gezeriz sohbet ederiz vs diye. Ama bu arkadas olunacak birisi degil. Olmaya da calistim ama olmadi. Hani siz samimi sicak davraninca sessiz olunca ha ben bunu ezebilirim kafasinda olan insanlar var ya bu da onlardan. Benle yasit bi genc kiz degil de karsimda 60 yasinda kaynana var sanki. Eski konularimi bi okuyun neler yasamisiz sonra tekrar yazin sorun kimdeymis tekrar dusunun.
Eski konular nerden okunuyor ben bakarım

Back
X