- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Ya allah askına kız rica edmis iki gun demiş kcoanla sarılmazsan ölmezsin ne tuhaf ınsanlarsınız cidden
Ismime tiklayip profilime girdiğinizde mesajlarini bul - tüm konular a gidince basliklar halinde var hepsiEski konular nerden okunuyor ben bakarım
Tmm canımIsmime tiklayip profilime girdiğinizde mesajlarini bul - tüm konular a gidince basliklar halinde var hepsi
Aynen oyle akil isi mi ya evini birakicak bana gelicekte sonra hergun 1 saat yol cekip kutuphaneye gidecek var mi boyle biseySiz de çagırınin kardesinizi hatta varsa bekar kuzen falan doldurun evi. Çalışmak degil onun niyeti gezmek. Kütüphaneye gitmek nedir ya evde odası varken. Orda istedigi gibi yayilamıyor belli ki gelip sizin evde yayılcak.
KesinlikleEski konulariniza baktim da aslinda sorunun temeli maalesef esiniz. Ondan yuz bulduklari icin isler bu raddeye gelmis
Yuzde yuz katiliyorum. Gerek kendi hayatimdan gerek gozlemlerim sonucu cok kez tecrube ettim..Kesinlikle
Bir kadını kocası eziyorsa herkes eziyor
Bir kadını kocası el üstünde tutuyorsa kimse ona gık diyemiyor
Rahat etmek için istedikleri gibi at koşturmak için istiyorlar birilerinde kalmayıVallahi ben sadece bu forumda gördüm böyle herkeslerin bi taraflarında kaldığını .
Yemin ederim yazacaktım da konu dışı olmasın diye yazmadım10senelil evliyim, bir gün olsun sarılıp film izlemedim. İki ayrı kanepeye uzanır, ortaya da sehpayı koyarız. Yiye içe film izleriz , odada çift kişilik yatak yoksa nasıl sarılıp da film izlenir ki
Yok zaten bayadir söylüyordu köye gidip gelelim diye suan köydeyiz hala konusu acilmadi bilmiyorum ama ben esimi uyardim konusu acilsa da sanmiyorum gel diyeceğiniEsin muhtemelen kardesini getirmek icin gidiyor.
Kesinlikle. Amac ders calismak degil. Yoksa insan evinde odasında sessiz sakin kendi masasinda calismak dururken, tutupta evli barkli cocuklu ciftin evine gidip, ustune bide ordan her allahin günü 1 saat otobus bekle 1 saat yol git yapip kütüphaneye gidip çalışma derdine düşmez :) çalışmak isteyen insan asıl kendi evinde rahat eder. Bunlarinki sadece gezme amacli.Rahat etmek için istedikleri gibi at koşturmak için istiyorlar birilerinde kalmayı
Özellikle genç olanlar
Eşinize açık açık söyleyin ,kimseye hizmet etmeyeceğinizi hatta kötü davranmaya devam edip,sizi küçük düşürdüğü an bir kase çorba bile pişirip koymayacağınızı sofraya.
Yani bu nedir?
Neden size kötü davranıyor ,bence en büyük sorun bu konunuzda. Aşırı çirkin.
Sizden küçük kıza hizmette kusur etmeyecekmişsiniz,yok ya.
Buyursun kendi hizmet etsin.
Eşiniz böyle davrandıkça ailesindeki herkes size kaba saba,saygısızca davranır yani bu aşikar.
Eşinize açık açık söyleyin ,kimseye hizmet etmeyeceğinizi hatta kötü davranmaya devam edip,sizi küçük düşürdüğü an bir kase çorba bile pişirip koymayacağınızı sofraya.
Yani bu nedir?
Eşiniz böyle davrandıkça ailesindeki herkes size kaba saba,saygısızca davranır yani bu aşikar.
Yani bu nedir?
Cevap vermediniz mi?Haklisiniz benim en buyuk sorun esimde. Aslinda bakiyorum da esimde sorun olmasa görümceyi takar miydim diye düşünüyorum. Yok ya takmazdim. Esimin kesinlikle boyle biseyi kabul etmeyecegini bilseydim, mesela o konusmada hemen ne sacmaliyosun diye cevabini verseydi, o zaman bunun üzerinde bes dk bile düşünmezdim.
Bu mesaja cevap bahanesiyle yeni gelişmeleri anlatayim; bizde kalma mevzusu falan acilmiyor. Acilmasin da zaten.
Esim yine defalarca uyarmama rağmen ailesinin yanında bana hic saygı duymuyor. Sabah kahvaltıda yoğurduna çilek receli koymami istedi. 1 kasik koydum az buldu, kasede kalan da zaten 1 kaşığa eş değerdi. Tekrar kasikla almaktansa aktardim kasedeki recelin hepsini verdim. Bu sefer de cok dedi. Cok değil 1 kasik fazla dedim. Pis pis yuzume bakti sonra kafana geciririm sunu dedi.
Cevap vermediniz mi?Haklisiniz benim en buyuk sorun esimde. Aslinda bakiyorum da esimde sorun olmasa görümceyi takar miydim diye düşünüyorum. Yok ya takmazdim. Esimin kesinlikle boyle biseyi kabul etmeyecegini bilseydim, mesela o konusmada hemen ne sacmaliyosun diye cevabini verseydi, o zaman bunun üzerinde bes dk bile düşünmezdim.
Bu mesaja cevap bahanesiyle yeni gelişmeleri anlatayim; bizde kalma mevzusu falan acilmiyor. Acilmasin da zaten.
Esim yine defalarca uyarmama rağmen ailesinin yanında bana hic saygı duymuyor. Sabah kahvaltıda yoğurduna çilek receli koymami istedi. 1 kasik koydum az buldu, kasede kalan da zaten 1 kaşığa eş değerdi. Tekrar kasikla almaktansa aktardim kasedeki recelin hepsini verdim. Bu sefer de cok dedi. Cok değil 1 kasik fazla dedim. Pis pis yuzume bakti sonra kafana geciririm sunu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?