Bıktım bu adamdan

"gerzek erğin arabasını aldı duvara çalıştı çocukların"
"gerzek bebeğiin bebek arabasını aldı duvara fırlattı"
Cocugun oyuncak arabasini alip duvara firlatip kirmiş cocuklarin onunde. Oyle anladim ben
Uc gunde bir kitap bitirmenin faydalarini goruyorum. Tum amacim kk da boyle konulari anlayabilmek.

Yine de kendime

Benimde annem hep der,acıma,sen harcamazsan harcayacak bir yer buluyorlar. Kimisi arkadaşına yedirir,kimisi ailesine. Kimiside metresine.seni hiç yerine koymuş,İnsan bir sorar,arkadaşım borç istiyor der, keşke masrafları ona yaptırıp kendin birikim yapsaydın. Aklınca göz dağı veriyor kırıp dökerek.

Ben yemeyım sen ye .Oh ne guzel arkadasım paran yoksa alma arsa.Bu ınsanlar cıldırmışlar

Hem evde hem iste calisip niye tum herseyi siz oduyorsunuz onu anlamadim. Sizin aldiginiz maasi birikim yapin. Esiniz odemeleri yapsin.

Hibe etmemis borç vermis size haber de vermiş ne bu siddet bu celal?Yaptığı atmak fırlatmak manyaklik ama tartisilmaz bile...Siz ben ciddiye almadim bende de para kalmadi diyerek onu kenara sıkıştırabilirdiniz

Erkekler niye bu kadar ezik ya, yemin ediyorum insan buz gibi soğur şu davranışlarla. Hiç bir ahmak erkekden çocuk yapmamak en iyisi gibi geliyor. Konu sahibi ezik kocana hiç bişey bırakma baksana epey beceriksiz.

evet aynen öyle

Dört yılda iki çocuk yaptığınız için pişman olun bu adamdan.. aylardır yediğinizi içtiğinizi ödediniz diye.
Allah yardımcınız olsun akıllanmıyor böyle adamlar.
ne yazık ki pişamanım zaten ilki isteyerek oldu o zaman iyiydik 2. bebeğim korunurken oldu tamamen sürpriz Allah effetsin aldırmayı bile düşündüm ama kıyamadım sonra bebeğime ne olursa olsun yaşamaya hakkı var diye düşündüm. korunurken nasıl oldu demeyin oluyor işte daha önceki konularımda da var. Neyse çocuklarım iyikilerim koca kişisi pişmanlığım. Boşanmayı istiyorum buna maddi manevi gücüm de var ama özellikle büyük oğlum babasına çok düşkün çocuklara davranışları geneşl olarak iyiydi. Dün kavgadan sonra evden kovdum büyük oğlum ben de babamla gideceğim diyince içim parçalandı. yoksa bi dk durmam boşarım.

Kuzum uslubun hatali adam zaten mantikli degil simdi o hatasini hic gormedi ustune agrrsif davranislar sergiledi kotu olmus

Kuzum uslubun hatali adam zaten mantikli degil simdi o hatasini hic gormedi ustune agrrsif davranislar sergiledi kotu olmus
Ne yazık ki güzellikle söylesem hiç anlamıyor. Alttan alınca sanki kendi haklıymış gibi düşünüp iyice agresifleşiyor. Ben çocukları çn psikolojisini düşünüp sesimi yükseltmedim bağırmadım ben bağırmayınca o bağırdı ama cinnet geçirseydim ben kırıp dökseydim ilk gıkını çıkaramaz kenara pısardı bunu da biliyorum çünkü daha önce yaşadım. Ben çocukların yanında bağırmayayım diye kendime hakim oldukça paşam kendini bi halt sanıp kırıp döktü

Olan olmuş Mahmut hoca bari maçı seyredelim. Bundan sonra evin tüm masraflarını eşinize devredip birikimi siz yapacaksınız. Eşinizde size sormadan kimseye borç vermeyecek.

Dün kavgadan sonra evden kovdum büyük oğlum ben de babamla gideceğim diyince içim parçalandı. yoksa bi dk durmam boşarım.
Siz çocuğun o anki lafına bakmayın. Çocuk gözünün önünde bağırış çağırış eşyalar duvarlara çarpılıyor bunları görünce travma geçirmiştir.
Eşinizden ayrılınca da çocuk babasını görür, hem de parkta, aktivitede, evde daha sağlıklı iletişim kurarak kaliteli şekilde vakit geçirir.
Böyle ağlamasına da gerek kalmaz yani bunu düşünemiyor musunuz? Güçsüzlüğünüze çocukları bahane edip de onlara da bu yükü yüklemeyin.
Benim hayırsız, terbiyesiz, şiddet eğilimli babam olsa anneme ay iyi ki katlandın değil, neden boşanmadın, kendini de bizi de o evde yaşamaya mecbur bıraktın diye kızardım.

Boşanırsak aynı şehirde kalamayız ne yazık ki. Eş durumundan şu anda bulunduğumuz şehşrdeyim. boşanma gerçekleşirse başka şehire tayin olmak zorundayım bu durumda da çocuklar babasını göremez. Akşam büyük oğlum genelde babasıyla vakit geçiriyor eğlenyor da babasıyla olayı çok seviyor. Şu anda boşanırsam ve başka şehire gidersem 2 çocuğa ilgi anlamında yetemem. Ben şu anda evdeyim ve evde bakıcımız da olmasına rağmen oğlum sürekli babam nerde ne zaman gelecek hadi gelsin diye sorup duruyor.

Olan olmuş Mahmut hoca bari maçı seyredelim. Bundan sonra evin tüm masraflarını eşinize devredip birikimi siz yapacaksınız. Eşinizde size sormadan kimseye borç vermeyecek.
aynen öyle yaptım. bugün hesabınada birik olarak ayırdığımız paranın tamamını benim hesabıma gönderdi. Ama tabi borç olarak verdiği önemli miktar gitti. Gelecek mi bilmiyorum. Eve tek çöp almam dedim. Muhtemelen kredi kartlarına yüklenecek borç içinde kalacak çünkü ben destek olmasam direkt kredi kartlarını patlatıyor. Ama artık umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…