Bıktım bu adamdan

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Kızlar erkek milletine asla güvenmeyin onlara asla yardımcı olmayın. Annem derdi de inanmazdım hayat müşterek derdim öyle değil öyle olmamalı bunu anladım. 4 yıllık evliyim ben gerek eğitim gerek statü gerek maddi anlamdan eşimden daha iyi konumdayım.Kendimi resmen paralıyorum 2 bebeğimiz var biri dah 3 aylık diğeri 2 yaşında maddi anlamda sıkışığız biraz. Az biraz birikmiş paramız var işe başlamam gerekecek ama başlarsam bakarım olmazsa bebek çok küçük olduğu için bir kaç ay ücretsiz izin almam gerekebilir diye para kenara atmıştık bir kısmı Benin hesabında bir kısmı eşimin hesabında dövizde duruyor. Ücretsize ayrılırsam tüm masraflar eşime kalır diye şimdi neredeyse tüm mutfak ve bebeklerin masraflarını ben karşılıyorum elimde ay sonunda 5 kuruş para kalmıyor eşime sen kalan paranı kenara at ben de ücretis izine çıkarsam sıkışırsamordan alırsın demiştim onda tamam demişti. Bugün eve geldi ve arkadaşının arsa aldığını ki bu yıl aldığı 2. Arsa tapu masrafı için parasının yetmediğini ve ondan borç istediğini söyledi. Ben ciddiye bile almadım vermemiştir herhalde dedim ama o dövizi bozup ona borç verdiğini söyledi. Resmen delirdim ama çocukların yanında kavga etmek istemediğimden görürsün sen sora konuşacağız bu konuyu dedim büyük oğlum yanımda oturuyordu küçüğünü ayağımda sallıyordum bu delirdi neyi görecekmişsin ne varmış borç verdiysem bana geri verecek dedi ben kes sesini bağıma ama ben sana gününü göstereceğim dedim bu gerzek bebeğiin bebek arabasını aldı duvara fırlattı çocukların önünde kırdı döktü dayanamadım kalktım ve onu evden kovdum. Salak kafam çok pişmanım neden aylardır tüm masrafları ben karşılarken ona kenara para at dedim ki tam tersini yapmalıydım ahh ahh

Son düzenleme:
Elim ayağım titriyor şu an imla hataları olabilir kusura bakmayın

Burayi açıklasanız

Sizin davranişinizda bir sikinti yok. Eşler birbirine güvenmeli, doğrusu budur ama koşulsuz güven de olmuyor tabi adam var, adam var. Eşiniz ilk defa mi boyle birşey yapiyor?
Bence kendisini suçlu oldugunu bilip abarti tepkilerle sizi bastirmaya calişmiş. Ne denir bu saatten sonra kendinizi de parcalasaniz vermiş gitmiş sonuçta en kisa surede geri alabilir umarim.
Buyuk sorumsuzluk. Gecmis olsun

Ben birkaç konunuzu hatırlıyorum ve eşinizin para harcama konusunda pek ayarı olmadığı kalmış aklımda.

Hal böyleyken kenara para atma işini ona devrederek baştan hata yapmıssınız.

Bu saatten sonra yapılacak şey birikimi sizin hesabınızsa yapıp, arkadaşının para erken vermesi için dua etmek olur.

Kendinizi de paralamayin boşuna böyle bir eşiniz varken.

Sinirim bozuldu okurken kocası habersiz bankadaki parayı bozdurup borç vermiş bi onu anladım. Anladığım kadarıyla haklısınız

Anladigim kadariyla esinizden fazla kazaniyorsunuz, uc aylik bebeginiz var, evin butun masraflarini siz maasinizdan karsiladiniz. Esinize de sen masraf etme senin maasinla birikim yapalim dogum iznim biterse bebege bakacak kimseyi bulamazsak ucretsiz izin alirim o parayi yeriz dediniz. Esiniz de bu parayi arkadasina borc vermis.

Cidden inanilmaz sinir bozucu. Ne hakla veriyor. Haklisiniz sinirlenmekte. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama yerinizde olsam sanirim "Sana artik guvenmiyorum" der, kendi birikimimi kendim yapardim, faturalara da gereginden fazla karismazdim artik.

İlk cümlelerden sonra okuyamadim gözlerimden özür diledim oraya kadar okuduğum için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…