ister sizin birikiminiz olsun ister onun hic farketmez, eşler birbirine neden danışmayı denemez ki? Bence işi yaptıktan sonra gelip söylemesinin bir anlamı bile yok.
Adam bu kadar kötüyse peşpeşe çocuk neden?
Erkek milleti diye genelleme yapılmasını da doğru bulmuyorum. Sizin kocanız sorumsuz düşüncesiz olabilir ama evine, karısına, çocuklarına çok düşkün adamlarda var.
Aslında konuda haklısınız ama tavrınız konuşmalarınız oyle iticiki. Eşinizede "bu eve ben bakıyorum herseyini ben karşılıyorum", devamlı ben ben ben diyorsanız size karşı saygısını yitirebilir.
Baslarim onun arkadasinin aldigi arsanin tapu parasina.Eşinize mi güvenip almış?Ücretsiz izne cikin nasıl gecindirecekse gecindirsin evi.Bir daha da siz karsilamayin evin masrafıni ona sorgusuz sualsiz güvenip.Benim eşimin de var böyle vukuatları o yüzden sinirlendim valla.
Ben tarafsız bakmaya çalışıyorum da evet adamın çocukların önünde yapmış olduğu şeyler psikolojik şiddettir ama sizin de üslubunuz doğru gelmedi bana. "Göreceksin sen gününü" dese biri bana ben de çok sinirlenirdim galiba. Adamın yaptıklarını meşrulaştırmıyorum sadece tepki vermesi doğal ancak tepkinin şiddeti çok doğru değil.
Daha önceki yorumlarda bağırıp cagirmayinca anlamiyor demişsiniz ama bu tepkiyi de zaten bağırıp çağırarak vermemissiniz daha çok azarlama, hesap sorma minvalinde bir cümle bu.
Çocuklardan ötürü bosanamayacaginizi söylüyorsunuz o zaman yatakları falan ayırın, bir tek aklıma bu geliyor. Allah yardımcınız olsun, öfke problemi olan insanla yaşamak gerçekten çelik gibi sinir ister...
Para mara bir tarafta dursun ben en çok bebeklerin yanında bebek arabasının paramparça edilmesine ve bunu bunu çocukların görmesine üzüldüm. 3 aylık olan neyse de 2 yaşında olan bebek için travmaya bile sebebiyet verebilir.
Boşuna dememişler sinir gelince akıl gider diye gözü dönmüş resmen.
O kırdığı arabanın bir parçasını alıp kafasına vurmalı böyle adamın
Al sinir öyle değil böyle çıkar demeli.( iç sesim lütfen uygulamayiniz)
Adam bu kadar kötüyse peşpeşe çocuk neden?
Erkek milleti diye genelleme yapılmasını da doğru bulmuyorum. Sizin kocanız sorumsuz düşüncesiz olabilir ama evine, karısına, çocuklarına çok düşkün adamlarda var.
Peşpeşe neden çocuk olduğunu açıkladım daha önce. Evet iyi erkekler de vardır muhakkak bana denk gelmedi ama yine de dikkatli olmak lazım iyi erkekten çok iyi görünümlü erkek var foyası sonra ortaya çıkan
Şu sözde babaların, annenin yumuşak karnını bildiklerinden, çocukların yanında abuk sabuk saçma sapan hareketler yapması, kırıp dökmesi, bogurmesi yok mu, nefret ediyorum. Ben en çok buraya takıldım. Çocukların yanında yazık günah!