Ya arkadaşlar. saçlarım süpürge çalısı gibi bebeşin ömrü kısalır diyorlar kestiremiyorum. Aman çirkin birşeye , hasta birine bakma bakarsan aklımda de diyorlar yollarda saf saf dolaşıyorum. Hayvanlı çizgi filmleri bile seyrederken aklıma geliyor. 31 haftanın içindeyim daha doğru düzgün bebeğimin alışverişini yapamadım . Yok daha erkenmiş biraz daha bekleseymişim, iyi olmazmış bu nedir yahuuuu. Alışverişlerinizi ne zaman yaptınız .
Teşekkür ederim. Ben biraz pimpirikliyim. çabuk etkileniyorum. Oğlumun ismini Duhan koyacaktık. Anlamı yanardağdan çıkan duman demek . Ayrıca sure ismi ama ondanda vazgeçirdiler. Yok anlamı dumanmış. Ya ömür boyunca acı çekerse filan. Allah korusun birşey olsa kendimi suçlarım diye vazgeçtim. Sanırım birazda kişilikle ilgili ben etkileniyorum. En iyisi kimseye konuşma fırsatı vermemek.
canım ya çevrendekiler ne kadar da hoş insanlarmış öyle ya. güldürdüler beni.
inş sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.
ben bu hurafelerin, insanları bazı şeyleri yapmalarını engellesin diye ortaya çıktığını düşünüyorum.
mesela "suya çişini yapma cin çarpar." eskiden suların direkt kaynağından kullanıldığını, işlemden geçmeden içmediklerini düşünürsek kimse birinin çişini yaptığı suyu içmek istemez değil mi? engellemek için de ne yapmak gerekir? korkutmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?