Bulamazlarki yakalayıp kısırlaştırmak tek çarem ama oyle saldırganki 2 senedir 3. Kata kapıma geliyor yada balkonun altına gelip miyavlıyor bir kere dokundurtmadı kendine çarşaf havlu ile yakalamak için peşinden koştumYutkunamadim birden. Kedilere mi yanayım, böyle yavruların yüreklerine mi
Madem böyle bir yerde yaşıyorsunuz, kedi sahiplenmeyin.Bırakın başka yerde bulsunlar kendilerine yer.
Hayvan ne olacak ki diyorlar arka sokaklardan daha gözü açılmamıs kac yavru tasıdılar onlar melek olduİnanamıyorum ya bunlar çocuk mu insan yavrusu mu gerçekten?
Yazacak kelime bulamadım şu an. Bu nasıl bir canavarlık?? Saf masum olması gereken çocuk değil mi bu? Bu nedir yahu hayvan öldürmek nedir???
Büyüdüklerinden aynısını ailelerine yapacaklarından hiç şüphem yokHiç şaşırmadım klasik ülkem manzarası.
Biz küçükken de kuyruğundan sallayıp fırlatırlardı.
Vicdan denen şey yok , hayvanlara karşı hele hiç yok.
Çocuk katiller , anneleri de katil annesi.
Bu kaçıncı inan ben sayamadım çete gibi sabah 8 den gece 2 ye kadar araba altları da dahil kedi kovalıyorlar benim mama kaplarımı çalıyorlarBir anne çocuklarına merhameti ve hayvan sevgisini isleyemiyorsa çok şey eksik kalır bence.
Eminim bir kere bile çocuklarıyla bir hayvanın başını okşayıp yemek vermemiştir.
Çok etkilendim ve üzüldüm. Bizim de apartmanın önünde yavru kedilerimiz var her gün çocuklarımla ilgilenip,gelişimlerini takip ediyoruz. Gözümün önünde ölseler sittin sene aklımdan çıkmaz
Ailesiyle konustum ama annesinin verdigi tepki içler acısı hayvanı seviyor diyor böyle sevgi yere batsın kendisi nasıl cocugunu seviyorsa artıkAy, çok üzüldüm. Bu çocuklar nasıl bu kadar zalim olabiliyor? Hiç mi ailelerinden hayvan sevgisi almamışlar?
Küçükken bir kedi gözümün önünde edilmişti. Saatlerce ağlamıştım, zor sakinleştirmişlerdi. O geldi aklıma. Bir de bu çocuklar atıyor kedileri. İnanılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?