Bıktım bu canavarlardan

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.

Bir anne çocuklarına merhameti ve hayvan sevgisini isleyemiyorsa çok şey eksik kalır bence.

Eminim bir kere bile çocuklarıyla bir hayvanın başını okşayıp yemek vermemiştir.

Çok etkilendim ve üzüldüm. Bizim de apartmanın önünde yavru kedilerimiz var her gün çocuklarımla ilgilenip,gelişimlerini takip ediyoruz. Gözümün önünde ölseler sittin sene aklımdan çıkmaz

Ay, çok üzüldüm. Bu çocuklar nasıl bu kadar zalim olabiliyor? Hiç mi ailelerinden hayvan sevgisi almamışlar?

Küçükken bir kedi gözümün önünde edilmişti. Saatlerce ağlamıştım, zor sakinleştirmişlerdi. O geldi aklıma. Bir de bu çocuklar atıyor kedileri. İnanılır gibi değil.

Hep söylüyorum, herkese üreme hakkı verilmemesi gerek. Ehliyet gibi bir sisteme geçmeliyiz acilen. Yazık ya bir kötü oldum okurken. Bunlar nasıl çocuk, çocuk dediğin melek olur. Çok üzüldüm. Aileleriyle konuşun diyeceğim de yani kendileri de görüyorlarsa ve müdahale etmiyorsa bir şey diyemiyorum ya. Benim çocuğum böyle bir şey yapsa şiddet eğilimi var manyak olacak çocuğum diye pedagogdan pedagoga koşarım.

Yutkunamadim birden. Kedilere mi yanayım, böyle yavruların yüreklerine mi

Madem böyle bir yerde yaşıyorsunuz, kedi sahiplenmeyin.Bırakın başka yerde bulsunlar kendilerine yer.
Bulamazlarki yakalayıp kısırlaştırmak tek çarem ama oyle saldırganki 2 senedir 3. Kata kapıma geliyor yada balkonun altına gelip miyavlıyor bir kere dokundurtmadı kendine çarşaf havlu ile yakalamak için peşinden koştum

İnanamıyorum ya bunlar çocuk mu insan yavrusu mu gerçekten?

Yazacak kelime bulamadım şu an. Bu nasıl bir canavarlık?? Saf masum olması gereken çocuk değil mi bu? Bu nedir yahu hayvan öldürmek nedir???
Hayvan ne olacak ki diyorlar arka sokaklardan daha gözü açılmamıs kac yavru tasıdılar onlar melek oldu

Koskocaman bi hiiiiiiii! dedim ve ağzım bi süre açık kaldı.

Bu nasıl çocuk yetiştirmek , nasıl psikoloji , nasıl bir insanlık ?
Ne oldu dediğinde ebenin şeyi deseydin..

İçim acıdı yaaa .........

Ben o çocuğa orda tekme tokat dalardım valla , çoluk çocuk demez.
Annesi gelirse bir de annesini !

Ben hayvanlar konusunda çok ama çok hassasım ...

Hiç şaşırmadım klasik ülkem manzarası.
Biz küçükken de kuyruğundan sallayıp fırlatırlardı.
Vicdan denen şey yok , hayvanlara karşı hele hiç yok.
Çocuk katiller , anneleri de katil annesi.
Büyüdüklerinden aynısını ailelerine yapacaklarından hiç şüphem yok

Bu kaçıncı inan ben sayamadım çete gibi sabah 8 den gece 2 ye kadar araba altları da dahil kedi kovalıyorlar benim mama kaplarımı çalıyorlar

Bak yapmayacak bile olsan şunu yap derim konu sahibesi .

O veletlerin annelerine git de ki ,
" Bir daha böyle bir manzara görürsem ben senin veledi kimse alamaz elimden . Arabanın önüne atarım ona göre !"

Belki , bir ümit az dizginlerler.

Hatta evde oldukları zaman ben o çocukları babalarına şikayet ederdim.

Ailesiyle konustum ama annesinin verdigi tepki içler acısı hayvanı seviyor diyor böyle sevgi yere batsın kendisi nasıl cocugunu seviyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…