- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
Cocukları genelde sevmem ama boylesi olanlardan nefret ediyorum. Hic aileden kaynaklı bilmem ne demesin kimse. Bizde pedagoglarda büyümedik. Aksamlara kadar disarda oynardim eve zor toplarlardı. Kimseye ve hicbir hayvana eziyet etmisligim öldürmüslüğüm yok. Cocuk olmalari onlari masum yapmiyor manyak, psikopatlar, gelecekte belki daha tehlikeli tipler cikacak aralarından.
İstanbul bahçelievler hürriyet mahellesi bibi 2 aylık kızım var onu kaptıgım gibi düşüyorum peşlerine ama eve döndügüm an tekrar toplanıyorlar çete olmuslar artık dayak arsızı hepsiBidahakine annesine git polise şikayet edicem dava açıcam de belki biraz korkarlar Allahım nerde yaşıyorsun ya yeminle terden su oldum burda sinirden
sen çekemıyorsan komsun ceksın madem sana yardımcı oluyor, onlar öyle yardım etmiyor işte sesiniz çıkması lazım bunun içinde ekşi twitter burası bile iş görür .Kaç dernege yazdım Orman ve su işlerine yazdım belediyeye rica ettim hiç biri ilgilenmedi polis zaten bakmıyorlarmıs yetişemiyorum video çeksem elim ayagım bosalıyor
sen çekemıyorsan komsun ceksın madem sana yardımcı oluyor, onlar öyle yardım etmiyor işte sesiniz çıkması lazım bunun içinde ekşi twitter burası bile iş görür .
Anne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycekya kedi benim bildigim yavrusunu gizli yerde dogurur benım mahallemde bır kedı yavrusunu bulamazsın nasıl iş anlamadım
Yazdım hepsine Facebook üzerinden orman ve su işlerinede basvurdum ama kimse ilgilenmediKanım dondu. Ne kadar vicdansız bi nesil yetişiyor böyle. Bu çocukları yetiştiren anne babalara yazıklar olsun. İnsanın kalbinde merhamet olacak önce. Yazık kediciklere, hayvanları koruma derneğine falan başvursanız?
Ben küçükken yavru kediyi evimde mis gibi yıkadım sonra annesi annemlerin üstüne atlamis geri bıraktım kediyi çok uzülmustum bıraktığıma...vicdansizlik bu çocukların yaptığı. .Hiç şaşırmadım klasik ülkem manzarası.
Biz küçükken de kuyruğundan sallayıp fırlatırlardı.
Vicdan denen şey yok , hayvanlara karşı hele hiç yok.
Çocuk katiller , anneleri de katil annesi.
Anne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycek
Ben bu yizden yemek veriyorum ama yaklaşmıyorum hiç bir insana alışmasın zaten kaçıyorlar hoş bizim burda böyle şeyler yok Allah korusunAnne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycek
Oturduğum yerde çocuklar anne kediyi ve yavruları hergün süt alıp besliyor kutuda tutuyorlar yağmurdan Koruyorlar annede alışmış çocuklarin yanlarında yavrularını emziriyor kimsede kötü davranmiyor çocuklardan .Anne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycek
Anne saldırgan yakalasam ilk işim kısırlaştırmak inan tek çözümü bu bak geldi bagırıyor mama istiyor yavrum tek yavrularının başında dursun diye ciger alıp haşlıyorum yavrularına tasıyor ama dinlemiyorki minikler güneşi görünce atlıyorlar dısarı. Kaç komsu sessiz sessiz yardım ediyor o pisliklerden korkuyorlar hepsi aman bulaşma diyor. Mahkemeye vericem diye bagırıyorum. İnşallah tekrar etmezlerde ederse videoya cekicemNe yapsın hayvancağız, bu katil ruhlular onu da öldürürler.
O kadar küfüre bedduaya ragmen çıkmadı çıksa saldırıcam gözüm döndü artık bıktım bunların anneleri tek babaları çok tek derdim kalan yavruları sütten kesilene kadar korumakÖyle çocuk yetiştirip tülün arkasından izleyen hangi anne biliyor musun ? Minnacik çocuklarına sahip cikamayip mahalle aralarinda arabaların altına giren çocukların annesi. Yazık çok yazık beddua etmemek için zor tuttum kendimi .
O korkuyor o aile pislik bulasma diyor kimse gıkını cıkarımıyor sadece ah vah ediyorlarsen çekemıyorsan komsun ceksın madem sana yardımcı oluyor, onlar öyle yardım etmiyor işte sesiniz çıkması lazım bunun içinde ekşi twitter burası bile iş görür .
o zaman sana kalıyor bu görev, ben olsam o yavruları evıme doldurmuştum o hayvanı da çoktan evıme alıştırmıştım , öbür türlü net katil olurum Allah dagına göre kar veriyor demek ki siz sabırlısınız, ben çıkıyorum konudan kötü oldum umarım bir hal çare bulursunuzO korkuyor o aile pislik bulasma diyor kimse gıkını cıkarımıyor sadece ah vah ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?