Bıktım bu canavarlardan

Geleceğin katilleri resmen , öldürmekten zevk alıyor veledi zinalar ya ....
Küçükken dayımın baktığı balık yaşını doldurup öldü diye 1 hafta ağlamıştım ben.

Bidahakine annesine git polise şikayet edicem dava açıcam de belki biraz korkarlar Allahım nerde yaşıyorsun ya yeminle terden su oldum burda sinirden
İstanbul bahçelievler hürriyet mahellesi bibi 2 aylık kızım var onu kaptıgım gibi düşüyorum peşlerine ama eve döndügüm an tekrar toplanıyorlar çete olmuslar artık dayak arsızı hepsi

Kaç dernege yazdım Orman ve su işlerine yazdım belediyeye rica ettim hiç biri ilgilenmedi polis zaten bakmıyorlarmıs yetişemiyorum video çeksem elim ayagım bosalıyor
sen çekemıyorsan komsun ceksın madem sana yardımcı oluyor, onlar öyle yardım etmiyor işte sesiniz çıkması lazım bunun içinde ekşi twitter burası bile iş görür .

Konunuzu okurken o kadar ofkeledimki nasip çocuk aileleri hiç mi vicdan merhamet ogretememis,lutfen ama lütfen bir dahakine elinize gecen çocuğu dövün çok ciddi söylüyorum yapin bakin bir daha yanlarina yaklasiyorlarmi,bu nasil bir insaliktir ya bizimde bir kedimiz var gozbebegim benim kendi evlatlarim dahil birşey yapmaya kalksa affetmem ki sevdiklerinde bile aman diyorum dikkat edin çocuklar cani acimasin,bu veledlerin anne babasi nazil insanlar nasil sessiz kalırlar...Allah im inşallah bu ölen kediciklerin acisini ailelerinden fitil fitil cikarsin...

sen çekemıyorsan komsun ceksın madem sana yardımcı oluyor, onlar öyle yardım etmiyor işte sesiniz çıkması lazım bunun içinde ekşi twitter burası bile iş görür .

Aynen üyelik falan açar ekşiye , hatta inciye bile atarız.
Onedio'da takılan birileri de vardır elbet forumda.
Mune destek lütfenn

Ne kadar üzücü bir canlının acı çekip ölmesinden zevk almak küçükken böyleyse bu veletler anne baba yanlış olduğunu anlatmayacak yarın adam yaraliycak öldürecek o zaman da aileler vay evladımızı Acta bırakmadık açıkta bırakmadik niye böyle oldu cehenemin dibi...Evlatlarımıza merhamet duygusu vermeliyiz kesinlikle ...kızımla geçenlerde avatarı izledik o yakılıp yıkılan köye hiçkira hiçkira ağladı kuzum benim 6 yaşında. .. merhamet merhamet.

ya kedi benim bildigim yavrusunu gizli yerde dogurur benım mahallemde bır kedı yavrusunu bulamazsın nasıl iş anlamadım
Anne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycek

Bir çocuk nasıl böyle bişey yapar nasıl öldürmekten zevk alır kucucuk yaşında ,Bu çocuk nasıl bir ailenin içinde büyümüş

Yazdım hepsine Facebook üzerinden orman ve su işlerinede basvurdum ama kimse ilgilenmedi

Hiç şaşırmadım klasik ülkem manzarası.
Biz küçükken de kuyruğundan sallayıp fırlatırlardı.
Vicdan denen şey yok , hayvanlara karşı hele hiç yok.
Çocuk katiller , anneleri de katil annesi.
Ben küçükken yavru kediyi evimde mis gibi yıkadım sonra annesi annemlerin üstüne atlamis geri bıraktım kediyi çok uzülmustum bıraktığıma...vicdansizlik bu çocukların yaptığı. .

Ne yapsın hayvancağız, bu katil ruhlular onu da öldürürler.

Öyle çocuk yetiştirip tülün arkasından izleyen hangi anne biliyor musun ? Minnacik çocuklarına sahip cikamayip mahalle aralarinda arabaların altına giren çocukların annesi. Yazık çok yazık beddua etmemek için zor tuttum kendimi .

Ben bu yizden yemek veriyorum ama yaklaşmıyorum hiç bir insana alışmasın zaten kaçıyorlar hoş bizim burda böyle şeyler yok Allah korusun en fazla alıp bakmak isteyen cocuklar oluyor izin vermiyorum

Oturduğum yerde çocuklar anne kediyi ve yavruları hergün süt alıp besliyor kutuda tutuyorlar yağmurdan Koruyorlar annede alışmış çocuklarin yanlarında yavrularını emziriyor kimsede kötü davranmiyor çocuklardan .

Yahu bu nasıl bir şiddet egılımı nasıl bir akıl.her doguran ozel hocalar tutup okutamıyor ama hıcmı eğitim verenez ınsan çocuguna.istanbulda gece yarısına kdr sokakta cocuk nuyutmek hangi aklı selım aılenın işi.çok hayvanseverım dıyemıyorum ama zarar vermek nedir bile bile öldürmek bir canlıyı.çocugum ben gibi olmasın diye sokak hayvanlarını sevdiriyorum yada arkadaşların evcıl hayvanlarını.en azından benden bir adım onde yavrum.iş bizde bitiyor.siz yapabiliyorsanız kameraya cekin ce medyada tvde fln görülür ise belki o man kafa aileler çocukları ile ilgilenir.ileride sapkın belkide öldürmeye meğillli çocukları olacak diye işi ciddiye alırlar.çindeki gibi doğurma politikası uygulansa türkiye ayaga kalkar. Ya cinlendim gece gece.zaten bu ortamda nasıl duzgun cocuk yetıştirecem derdindeyim.

Kızlar konunun takibini bırakıyorum alıntılamayın lütfen kötü oluyorum şimdi bide bu konuyu unutmak için uğraşicam psikolog şart oldu bana

Ne yapsın hayvancağız, bu katil ruhlular onu da öldürürler.
Anne saldırgan yakalasam ilk işim kısırlaştırmak inan tek çözümü bu bak geldi bagırıyor mama istiyor yavrum tek yavrularının başında dursun diye ciger alıp haşlıyorum yavrularına tasıyor ama dinlemiyorki minikler güneşi görünce atlıyorlar dısarı. Kaç komsu sessiz sessiz yardım ediyor o pisliklerden korkuyorlar hepsi aman bulaşma diyor. Mahkemeye vericem diye bagırıyorum. İnşallah tekrar etmezlerde ederse videoya cekicem

O kadar küfüre bedduaya ragmen çıkmadı çıksa saldırıcam gözüm döndü artık bıktım bunların anneleri tek babaları çok tek derdim kalan yavruları sütten kesilene kadar korumak

O korkuyor o aile pislik bulasma diyor kimse gıkını cıkarımıyor sadece ah vah ediyorlar

O korkuyor o aile pislik bulasma diyor kimse gıkını cıkarımıyor sadece ah vah ediyorlar
o zaman sana kalıyor bu görev, ben olsam o yavruları evıme doldurmuştum o hayvanı da çoktan evıme alıştırmıştım , öbür türlü net katil olurum Allah dagına göre kar veriyor demek ki siz sabırlısınız, ben çıkıyorum konudan kötü oldum umarım bir hal çare bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…