Bıktım bu canavarlardan

Söyleyecek kelime bulamıyorum
Ben onları yetiştiren anneleri ailelerini merak ettim.
Duyarsız olmaları çocukları böyle bir vahşeti yapmalarına sebep değil
Vahşi hiç bir hayvan kalkıpta eğlence olsun diye bir canlıya zarar vermez.
Ben gidip anneleri ve babalarıyla kavga ederdim. Hayır bu çocuklar onların eseri bi zahmet sahip çıksınlar.
Sizde aileleriyle konuşun.
Bunun için caydırıcı yüksek para ve hapis cezaları gelmeli
Onun dışında böyle insanlar bilseler ki ceza almıyacak insanada aynısını yapacaklar.
En nefret ettiğim canlı insanoğlu

Offf, lutfen gercek degil diyin. Agzim acik kaldim. Öldu demek. Off.
Yavrum benim ya.
O yureksiz cigeri bes para etmez anneleri Allaha havale ediyorum.

Ayyy içim cız etti...
Valla o cocuklarida annelerini babalarinida evire cevore divseler keske diye gecti icimden ki ben en ufak siddete bile karsiyimdir.
Ay kiyamam ya...
Nasil evlat yetistiriyorlar anlamiyorum.
Daha dun eşim ile bu konuyu konusuyorduk. Demistim ya nasil bir vicdan yads insanliktir ki kurnagalari sisirip patlatiyorlar. Yahu balonmu bu hayvanlar. Yazik degil mi diye oda cizgi filimlerinde etkisi var sisiyor balon gibi falan diye. Sonra iste birncocuk sadece annesindne babasindan fiziyolojik benzerlik degil karekter yapisida alir ailede o hayvan severlik (konu o oldugu icin) duygusu zaten yoksa cocukta almaz. Ailedede olmadigi icin cocuguna anlatmaz bak iste bunlarda hayvan sakim vurmayin onalrinda caninacir vs. Gibi anlatmazlar cocuklarina. Belki gecmiste kendide yapan birisirdir yada omrunce hayvanlari onemsemeyen birisdir. Amam cocuk yapsın oyalansin. Yada aman ne yaparsa yapsin tarzi.

Okadar sinirleniyorum ki hayvanlara eziyet edenlere. Annemi hatirlarim kedileri cok sever. Kediye ac bakayim agizini bademcigin sismi dediginde agzini acip gosteren kedisi vardi. Bakkala kadar goturen kedisi vardi. Pazara gittiginde geri donerken yari yoldan karsilayan tavugu vardi.
Plastik toplarken hayvanlarin su yemek kaplarina bile goz dikip hergun goturenlere ragmen hergun yeni su kabi bulan annem vardi.
Kendi cocuklugumu hatirliyorum karincalari sudan kurtarmaya calisirdik. Olenleri topraga gommeye calisirdik ablamla yazik diyem cenaze toreninyaoardik. Bugun olmus bocek falan bile olduremem. Babam sinegi oldur derdi. Ben olduremem sinek falan sen oldurursen oldur, ben cenazesini kaldiririm derdim. (Sivri sinekler falan) .

Bu nasil insanlık. Nasil evlat yetiştiriyorlar anlamiyorum. Hayvanlarin cani oldugunu ve canin acidigini bilmiyorlar herhalde.

Ben orda oslam cocuklari onume katip kovalamistim.herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…