- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Cevap verme, sende diyeceklerini kızınla ilet kendisine. Böyle insanların kendini değerli hissetmesine izin vermeyin. Sonra bir yerleri kalkıyor.Eski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
Konu sahibi bu üyenin dediğini uygulayinCevap verme, sende diyeceklerini kızınla ilet kendisine. Böyle insanların kendini değerli hissetmesine izin vermeyin. Sonra bir yerleri kalkıyor.
Siz de ayni sekilde davranin..Eski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
bence mesajla anlaşmayın,soracağınız ve söyleyeceğiniz şeyleri biriktirin, arayarak tek seferde söyleyin. veya sms olarak belirtin. resmi olun, size kızınızla ilgili mesaj atacakmış, attığında yalın bir dille şikayetinizi dile getirin, bir de bu kalmaların uzatılması meselesinin alışkanlık haline dönmesini istemediğinizi,mahkemenin verdiği günler dışına çok çıkmak istemediğinizi belirtin.Eski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
10 yaşındaki bir çocuğa telefon neden aldınız? bence yanlış bir hareket olmuş.Kızımın telefonu var zaten onda sıkıntı yok.Belli şeylerde mecburen muhattap olmak.gerektiginde cevap vermiyor bana.Kizim 10 yadinda
ama bu sefer de anne figürü ve otoritesi ortadan kalkmış olmaz mı? anneye sormadan dilediği gibi plan yapabilir babasıKiziniz kaç yasında iletişim için telefonmu alsaniz siz hic muhatap olmasaniz
Çocuk ıcın muhattap ol sadece fazla tek kelıme bıle yazmaEski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
Siz doğru olanı yapıyosunuz ama eski eşiniz hödük galiba. Bazılarının suratına tükürsen yarabbi şükür derler ya, küfürde etseniz normalde koşsanız çocuk içinde konuşsanız eminim hala onda gönlünüz varda ondan yazıyosunuz sanar. Bi de bunu anlatıyodur bahane yapıyo konuşmak için ben yüz vermiyorum diye. Sadece çocuk için konuşmanız gerektiğini ve sizin onunla hiç bi işinizin kalmadığını yazın hala aynıysa yapıcak bişi yok sizde yazmayınEski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
Mecburen muhatap olacaksınız, ikiniz de çocuk İçin en iyi ve sağlıklı ne olacaksa onu yapın. O yapmasa bile siz yapın. Mesaja cevap vermiyorsa arayıp söyleyeceğinizi söyleyin. Resmî olun. Birbirinizle konuşmadan çocuk yetiştirmek imkansız.Kızımın telefonu var zaten onda sıkıntı yok.Belli şeylerde mecburen muhattap olmak.gerektiginde cevap vermiyor bana.Kizim 10 yadinda
Ben olsam bidaha yazmaz cevapta vermezdim. Kaç yaşında bu adam ergen ergen tavirlar.. evet arada olan çocuğa olur. Bu sefer çocuk sizi parmağında oynatmaya başlar siz iletisim halinde olmadiginiz için. Bu hep 10 yaşında kalmayacak elbet büyüyecekEski eşim whatsapp üzerinden kızımla ilgili yaptığım hicbir yazışmaya cevap vermiyor.Ben bisey yazıyorum o konu ile ilgili çocukla konuşuyor benimle değil.Ben de defalarca bunu mesajlarda belirttim. Böyle yapmamasını söyledim aynı şekilde yapmaya devam ediyor.Bir insan neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Bugun kızım babasının bana mesaj çekeceğini ve onda bira, daha fazla kalmasi için izin isteyeceğini söyledi.Benim tavrım nasıl olmalı.Ben de onun bana yaptığı gibi hiç cevap yazmak istemiyorum.Yazinca kendimi iyi hissetmiyorum.Bir taraftan da o ne kadar yanlış yaparsa yapsın sen doğru olanı yap arada cocuk yıpranıyor diyorum.Ayy bilmiyorum kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?