- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
evet öyle bi hata yapmış olduk malesef ama içim rahattı erkek arkadaşım arama özelligini biliyodu bakar siler ben nasılsa görmem rahatlıgı vardı bu yüzden bozuldumİşte bu yüzden şifre verilmesi ve bilinmesi taraftarı değilim. Hem huzur kaçıyor hem de insanı şizofrene bağlatıyor. Adam doğru söylüyor olsa bile biz kadınlar facebookta gördüğümüze inanıyoruz.
Bence bir ilişkide şifreler kişinin kendisinde kalmalı ne şifre aldım ne şifre verdim. Ne kavga ettim ne piskopat oldum.
yoo inkar etmiyo baktım merak ettim diyo adam zaten rahatbakmayacağım dese inanacakmısın..kutsal merak (ah bruner amca)
haklısın güvenme zorlugu yaşıyorum bende böyle biri olmak istemiyorum ama hep karşıma bişeyler çıkıyo iştehomeostas sıkca konularına denk geliyorum,
ilgisiz, aldatmaya meyilli guven vermeyen biri olarak tarif ediyorsun genelde,
ya sen abartıyorsun ya da o gercekten boyle.
guven olmayan bir iliskiyi yurutmek BENCE cok zor, hatta imkansız.
eger güvenemiyorsan onu da kendini de yorma derim,
tum bunlar senin kuruntun ise de bu dusuncelerden uzaklasıp seni oyalayacak daha farklı seylere yonelmeni tavsiye ederim.
ancak bir konundaki somut olaydan hareketle bence kuruntudan fazlası var gibi...
bilmiyorum canım ya çok bozuldum önceden bakıyodum artık bakmıyorum diyo ama sogudum konuşasım gelmiyocanimm hiccccc sıkma canını eger ki sevgiline güveniyosan sevgilimden ayrilali 2 yil oldu nerdeyse. 1 yildir arayip sormam hicbi yerde ama hala isminin ilk harfini girince onun adi cikar sinir olurum hatta...
oda öyle dedi meraktanmış beni seviyomuş falan filan çok üzüldümbende arada bakarım ama sinir olduğumdan. kesinlikle sevgiden değil, belki kötü durumda görürüm umuduyla.
kızlar o kadar moralim bozuk ki..sevgilimin face şifresini biliyodum ona girdim.Eski sevgilisinin ismini biliyodum ama soyadını bilmiyodum.Kendisi çok akıllı aratma olayını biliyor ve birilerini aratıp ordan siliyor sanırım.Eski sevgili mevzusunu aramızda konuşmuştuk oda bende anlatmıştık ve konu kapanmıştı.Ta ki ben bu gece rüyamda o kızı gördüm daha dogrusu ismi geçti tipini bilmiyodum.Faceten arattım ve daha isminin ilk iki harfini yazmamla kızın profili çıkması bir oldu.Demekki sık sık ona bakıyor önceden bakıyodum dedi ama inanmıyorum hala baktıgını düşünüyorum.O kadar zoruma gitti ki ne yapacağımı bilmiyorum.
Sanki kotu durumda olsa bunu facebookda paylasacakbende arada bakarım ama sinir olduğumdan. kesinlikle sevgiden değil, belki kötü durumda görürüm umuduyla.
Sanki kotu durumda olsa bunu facebookda paylasacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?