Bıktım bu facebooktaki olaylardan..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
kızlar o kadar moralim bozuk ki..sevgilimin face şifresini biliyodum ona girdim.Eski sevgilisinin ismini biliyodum ama soyadını bilmiyodum.Kendisi çok akıllı aratma olayını biliyor ve birilerini aratıp ordan siliyor sanırım.Eski sevgili mevzusunu aramızda konuşmuştuk oda bende anlatmıştık ve konu kapanmıştı.Ta ki ben bu gece rüyamda o kızı gördüm daha dogrusu ismi geçti tipini bilmiyodum.Faceten arattım ve daha isminin ilk iki harfini yazmamla kızın profili çıkması bir oldu.Demekki sık sık ona bakıyor önceden bakıyodum dedi ama inanmıyorum hala baktıgını düşünüyorum.O kadar zoruma gitti ki ne yapacağımı bilmiyorum.

İşte bu yüzden şifre verilmesi ve bilinmesi taraftarı değilim. Hem huzur kaçıyor hem de insanı şizofrene bağlatıyor. Adam doğru söylüyor olsa bile biz kadınlar facebookta gördüğümüze inanıyoruz.
Bence bir ilişkide şifreler kişinin kendisinde kalmalı ne şifre aldım ne şifre verdim. Ne kavga ettim ne piskopat oldum.

homeostas sıkca konularına denk geliyorum,
ilgisiz, aldatmaya meyilli guven vermeyen biri olarak tarif ediyorsun genelde,
ya sen abartıyorsun ya da o gercekten boyle.

guven olmayan bir iliskiyi yurutmek BENCE cok zor, hatta imkansız.

eger güvenemiyorsan onu da kendini de yorma derim,
tum bunlar senin kuruntun ise de bu dusuncelerden uzaklasıp seni oyalayacak daha farklı seylere yonelmeni tavsiye ederim.
ancak bir konundaki somut olaydan hareketle bence kuruntudan fazlası var gibi...

canimm hiccccc sıkma canını eger ki sevgiline güveniyosan sevgilimden ayrilali 2 yil oldu nerdeyse. 1 yildir arayip sormam hicbi yerde ama hala isminin ilk harfini girince onun adi cikar sinir olurum hatta...

evet öyle bi hata yapmış olduk malesef ama içim rahattı erkek arkadaşım arama özelligini biliyodu bakar siler ben nasılsa görmem rahatlıgı vardı bu yüzden bozuldum

haklısın güvenme zorlugu yaşıyorum bende böyle biri olmak istemiyorum ama hep karşıma bişeyler çıkıyo işte

canimm hiccccc sıkma canını eger ki sevgiline güveniyosan sevgilimden ayrilali 2 yil oldu nerdeyse. 1 yildir arayip sormam hicbi yerde ama hala isminin ilk harfini girince onun adi cikar sinir olurum hatta...
bilmiyorum canım ya çok bozuldum önceden bakıyodum artık bakmıyorum diyo ama sogudum konuşasım gelmiyo

Off ya bu zamanda iliski yürütmek teknoloji sayesinde cok zor oldu ya. Bu ne ya bi rahat yok insana. Yaslariniz kac bu arada?

Bence face kapatın gitsin sevgililere sorundan baska bişey yaratmıyor

Facebook'un suçu yok ki aldatmak isteyen her türlü aldatır,eğer bu adama güvenmiyorsanız yol verin gitsin.

anlıyorumomeostas, post: 37312683, member: 520347"]bilmiyorum canım ya çok bozuldum önceden bakıyodum artık bakmıyorum diyo ama sogudum konuşasım gelmiyo[/QUOTE]
anliyorum hissettigini ama işte eger ki sıkı bi bag ve guven varsa dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…