Bıktım bu facebooktaki olaylardan..

Şifre alıp vermeye ben de karsı idim, ama kafayı yiyecek düzeye getirilince istiyorsun.

Ben de şuan nişanlıyım, eskilere ben de bakarım facede arada. Sevmenin s siyle alakası yok. Benimki sadece meraktan :)

Sadece sevgililer değil eski samimi olduğum arkadaşlarıma da bakıyorum yani ne var bunda. Eminim onlar da bakıyolardır

bence takılma illa sevdiğinden bakmamıştır yani.

Bende ayrıldğım kişilere bakarım napıyor ne ediyor diye. Merak işte. Bu demek değildir ki onu özlüyor onu seviyorum.... Belki adamı mutlu edemiyorsundur aklına geliyordur bakıyordur. Facebook faciası yine. Kapatın, bilmeyin şifresini. Herşeye müdahale edilemez ki.

merhaba karşıdaki de aratınca öyle çıkıyor
kendi face'imden biliyorum
başıma bir olay gelmişti ondan yani
belki de kız erkek arkadaşınızı çok aratıyordur..

Üzülücek bir konu yok ortada.. Al karşına konuş merak ettiğini sor sevgiline...hissettiklerini içindekileri söyle... Yada Görmemezlikten Gel.!

Önceden bir kere bile birine baksan facebook onu hafızaya alıyor ve iki harfini bile yazsan hemen çıkıyor sonuçlarda.
Boşa canını sıkıyorsun hem kendinin hem sevgilinin...

Sana şöyle diyim canım benm ESKİ sevgilimde teknolojiden pek analmazdı öyle arattıklarını silmekle felan hiç bilmezdi. Bende gördüm eski sevgilisini aratmış . Bir gördüm bişey demedim iki gördüm bişey demedim üçüncüde artık saydırdım. oda arkadaslarla bulusunca oyle bakıyoruz ymın ederim bnlik bişey yok felan demişti. Ve sonuç : su anda o kızla çıkıyorlar..

işte ben meraktan bakmasına bile tahammül edemiyorum hiç sevmiyorum aşırı takıntılı kıskanç yönümü ama malesef böyleyim

merhaba karşıdaki de aratınca öyle çıkıyor
kendi face'imden biliyorum
başıma bir olay gelmişti ondan yani
belki de kız erkek arkadaşınızı çok aratıyordur..
bilmiyorum canım ya bakıyodum dedi zaten ama son bikaç aydır hiç bakmadıgını iddia ediyo ama inanamıyorum nedense

Önceden bir kere bile birine baksan facebook onu hafızaya alıyor ve iki harfini bile yazsan hemen çıkıyor sonuçlarda.
Boşa canını sıkıyorsun hem kendinin hem sevgilinin...
oda önceden baktıgını inkar etmedi zaten ben işi uzatınca sana yalan söylemek gerekiyo bunu istiyosun dedi kavga büyüdü iyice

hadi ya bu kötü olmuş canım o onun karaktersizligiymiş benimki ne haltlar yiyo kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…