Bıktım bu hayattan

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
35
Allah inancı kuvvetli biriyim, sınavlarımızın olacağını elbet biliyorum. Ergenlik döneminden beri nörolojik ve psikolojik sorunlarla mücadele ediyorum, başımın ağrımadığı atak geçirmediğim dönemlerde öyle anlık yaşamışım ki ne doğru düzgün kariyer planlaması yapmışım ne de geleceğimi planlamışım ...şimdi işsizim ama tam yıllar sonra ataksz bir sene yaşadım diye sevinip avunurken derken bu sene de saçlarımın yarısı döküldü ve kıllandım , her yerimden kıl çıkıyor üst kolum göbeğim göğüs aram yüzüm her yerim ... Doktorlara gittim, dahiliye, kadın doğum endokrin tahliller yaptırdım birinde yüksek çıkan değer diğer tahlilde düşük çıkıyor hiçbir ilaç vermeden gönderdi beni , bir sorun var ki kıllanıyorum bunun ortaya çıkması için kaç doktora gitmem lazım acaba? Annem çok büyütüyorsun ağda yaptırır kurtulursun diyor bu mu yani doğru bakış açısı sebebini araştırmamalı mıyım sonradan kıllanmak normal mi yani yüzüm sivilce doldu , biliyorum çok daha büyük sınavlar veriyor insanlar ama bende yoruldum artık , her insanın derdi kendine büyük sanırım, psikolojim çok bozuk

Yine aynı konu.. Evet gerekirse başka doktora gideceksiniz. Allah şifa versin tez vakitte!

Kesinlikle nedenini bulmaya çalış. Her şeyin bir sebebi olmalı. İyi bir doktor araştırın

Hayır asla normal değil mutlaka farklı bir dahiliye/ endokrin doktoruna görünün.
Mutlaka kökenini araştırın. Uygun tedavi ile cozulebilinir bir sorun olduğunu düşünüyorum

Merhaba sorunun sebebini mutlaka araştırın çözüm önerisine gelince bana göre ev tipi Philips ıpl bir cihaz alın istediğiniz bölgelere uygulayın.

Back
X