- 23 Ağustos 2012
- 51.832
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.371
- 898
Canım seni alır bi yere koyarlar eyvallah da ordan çıkmamak otuz sene kalıp da yaşadığın ülkenin dilini öğrenememek kişinin kendi cehaletinden başka bişey değildir boşa laf çarpma.Ne zorluk çekmişler gitmeselermiş o zaman babasının hayrına mı çekti zorluğu.Silah zoruyla mı götürüldüler.Zorluk çektiyse maaşını da aldı devletin her imkanını da kullandı.Heralde almanyayla türkiyenin şartlarını kıyaslamıcaksın dimi komik olan sensin.
Kimsenin türklere falan bayıldığı yok.kim niye başka milletten birilerini kendi ülkesinde istesin ki?hala iki üç ayda bi ırkçı saldırılar oluyo türklere karşı.bu mu iyi anlaşmak.kendini kandır sen.hiç gülesim yoktu.sevgi görmej istiyosan alman gazetelerinde internette türklerle ilgili haberlerde almanların yaptıkları yorumları oku istersen.Ne kadar seviyolarmış belki bi daha düşünürsün.
Ben katiliyorum, onceki mesajlarimda da buna benzer seyler yazdim. Kimse kimseyi ulkesinde agirlamak zorunda degil ki.
Sen kendi ulkeni batir, b.k et sonra kurulu mis gibi duzeni olan insanlarin ulkesine kapak atmaya calis??!? Adamlar kurduklari sosyal duzeni, refahi kel alaka insanlarla paylasmak zorundalar mi? O zaman Almanya Turklere, Filistinlilere, Hintlere Pakistanlilara, Afrikalilara , ulkesinde mutlu olmayan herkese kucak acsin, buyrun gelin kardes kardes yasiyalim desin???? Tum dunya nufusu Almanya'ya goc etsin , onlar da hepimiz insaniz gerekcesiyle herkesi buyur etsin????