Bıktım bu kabuslardan

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba
son zamanlarda canımı sıkan bişey var neden olduğunu anlayamıyorum
aşağı yukarı her gece kabus görüyorum dün gece anne diye baırarak uyandım ne gördüğümü hatırlamıyorum ama ..sürekli olmaya başladı saatlerce kendime gelemiyorum bağırdığımı biliyorum ama uyanamıyorum..bide tam uykuya dalarken acayip bir sıçrama oluyorki tüm vucudum sarsılıyor..
yatarken dua ederim besmele cekerim yokkk bi türlü kurtulamadım..bunu yaşayan varmı aranızda inanın çok kötü bi durum sürekli uykusuzum..

Bir psikiyatri uzmanına görünmelisin.
Duanı eksik etmeyeceksin ama tıptanda faydalanmalısın.
Beyin uykuya geçişte birşeylerden rahatsızlık duyuyor ve sıçrıyorsun böylece.

bende nas suresini oku diycem gerçi okuyormuşsun ama bu aralar canını sıkan bir olay veye huzursuz edicek birşeyler yaşadın mı ya da kafanı meşgul eden bir şeyler varmı?:26:

bende nas suresini oku diycem gerçi okuyormuşsun ama bu aralar canını sıkan bir olay veye huzursuz edicek birşeyler yaşadın mı ya da kafanı meşgul eden bir şeyler varmı?:26:

okuyorum cidden okuyorum ama yetmiyor..yani bu güne özel yaşadığım bişey yok ama bu olay bi kaç senedir böyle 2/3 günde bir oluyor.. sürekli uykusuz kalıyorum

Bendede oluyor bazen halk arasında karabasan denilen birşey bu tıptada kasların kasılması oluyormuş sanırım dua etmelisin banada oldu dün gece dua okudum geçti

bende cok kabus görüyorum. hep cok kötü seyler
kanli, cinayetli, kovalamali, korkunc seyler.
bu benim herseyi icime atmamdan kaynaklaniyor, hic bi derdimi kimseyle paylasmam
her sorunumu icime atarim buda geceleri rüyalarima yansiyor

sendede böyle olabilir mi? SIKINTILI misin bu aralar?

Bendede oluyor bazen halk arasında karabasan denilen birşey bu tıptada kasların kasılması oluyormuş sanırım dua etmelisin banada oldu dün gece dua okudum geçti

bişey okuyacak durumda olamıyorumki..bağırmaya çalışıyorum sesim çıkmıyor çok kötü bi durum
kendiliğimden uyanıyorum ama sonrasındada saatlerce uyuyamıyorum

genelde kızımla ilgili şeyler görüyorum ona yapıyorlar ölüyor yanıyor ama hatırlayamadığım çok şey var
neden kaynaklandığını çözemiyorumki..aslında evet bende her şeyimi içimde yaşarım
ama dedimya bikaç senedir böyle hiç düzelmediki ..en çok bir hafta görmemişimdir .artık sabah kalktığımda uyuyabildiğim için şükrediyorum

Eûzü bi-kelimatillâhi't-tâmmati min gadabihî ve şerri ibadihi ve min hemezati'ş-şeyâtîne ve en yahdurûn.."
"Allah'ın tam olan kelimeleri ile gazabından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve şeytanların hazır bulunmasından Allah'a sığınırım."

Bu duayı oku uyumadan önce veya kabus gördüğünde uyandığın zaman oku.
Ben kokrtuğum zaman mutlaka cevşenimi alırım yanıma birde sürekli Nas Suresini okurum.Okumayı hiç bırakma birden bire kabusların bitmesini bekleme zamanla düzelir.

canımm..sağol rabbim razı olsun okuyacağım ..dilerim geçer ama inan bıktırdı beni

Seyyid Abdülhakim Efendi (ks) Hazretleri buyuruyor ki:
"Yatağa abdestli gir, Eûzü Besmele çek, sağ yanın üzerine kıbleye karşı yat, sağ avucunu sağ yanağının altına koy, Ayet-el-kürsî, 3 İhlâs, bir Fatiha ve birer defa iki kul e’uzüden sonra 3 defa "Estağfirullah el-azîm ellezî lâ ilâhe illâhu" oku, sonuncusuna "el-hayyel kayyûme ve etûbü ileyh" ekle.
On defa da, "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah" oku, sonuncusuna "Lâ havle velâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm ellezîlâ ilâhe illâhu" ilave et! (Ey Oğul İlmihali)

bende eskiden çok görürüdüm aynı senin gibi.. yukarıda söyleneni yapınca gerçekten çok faydasını gördüm.Şimdi artık hiç olmuyo öyle..çok şükür. özellikle la havle... duasını adetliykende okuyabilirsin,bol bol oku. sadece yatınca değil.. gündüz de her aklına geldikçe..

(Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm" okumak, doksandokuz derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdan kurtulmaktır.) [Ebû Nuaym]

=) Benimde korkulu rüyalarım gece korkularım oluyordu genelde gece korkunç bir olay falan anlatılmasındandı yada birşeyden çok korkma panikataksanız panige kapılmış olabilirsiniz benim size önerim hep iyi şeyler düşünün sevdiklerinizle iyi vakit geçirebilirsiniz mesela parti verebilirsiniz yatmadan öncede yiyecek birşeyler atıştırmanızda buna sebeb oluyormuş ama bu kadar aşırı yapacagını sanmıyorum

acaba kötü olaylar ust uste mı geldı kızınız yanınızda mı ,cıdden ınsan boyle durumda uyumaya korkar,ıns kısa surede bu kabuslardan kurtulursunuz

Ben de uzun süre kabuslarla boğuştum, ama benimkilerde mekanlar ve olaylar değişse de kişiler hep aynıynı, sonunda psikiyatriste gittim bilinçaltımdaki korkulardan kaynaklandığını söyledi ve ilaçlar verdi ama ben hiç ilaç kullanmadan sadece telkin yöntemiyle kendi kendime bu kabuslardan kurtuldum, hala 15 günde ayda bir kabuslarla uyanırım ama eskisi gibi her gece olmasından iyidir.

Öncelikle kabusların birbirinden alaksız mı? eğer tekrarlayan ve birbirinin devamı niteliğinde olan kabuslar görüyorsan bunun nedenini bulmalı ve kendi içinde çözmelisin, bir de yatmadan önce kabuslarını ya da kötü şeyler göreceğini düşünmemeye çalış, bunları kafana taktıkça görmeye devam ediyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…