Bıktım bu kabuslardan

Arkadaşların söylediği dualar da çok güzel dualarınızı okuyun yatmadan önce ama bilinç altı bastırdığınız sıkıntılarınız problemleriniz geceleri boyle sorunlara sebeb olabilir bir uzmandan da yardım almanızı öneririm.Aynı şekilde sancılı bir süreç geçirmiştim 1 senesi doluyor ama hala kabuslar gördürüyor altta yatan sebebler vardır mutlaka.

cnm yatağın içinde biyerde ekmek kırıntısı falan olabilir.Pijamandan falan gelen bi ekmek kırıntısı vs bi bak istersen , cok devam edersede doktora git.geçmiş olsun

şeytanlarn ve cinlerin kahrı için diye bir dua.peyg mize miraçta verilmiş. var netten çıktısını al bide şifa ayetleri yastığının içine koy Allahın izniyle hepsi geçer ben de anlattığına benzer şeyler yaşıyodum Allaha şükür bitti hepsi

Öncelikle dualar tabii.Onları zaten yapıyorum diyorsan,yatak odanda düzenlemeler yapmanı öneririm.
Yatağın altını ve dolap üstünü mutlaka temizle.Temizlik zaten yapıyorsundur ama buralarda yük-fazlalık bulundurma.Yatağa bakan yerlerde,yataktan görülecek şekilde ayna olmasın.Odada mümkün olduğunca elektronik bulundurma,cep telefonu kesinlikle odada olmasın.(Tv izleyerek uyuyabiliyorsan tv kalabilir,en azından kötü düşünceleri uzaklaştırır ama alışkanlık yapar.)Yatak başın çelik veya ferforje ise değiştirmeni öneririm,metal olmasın.Ayrıca uyumaya yakın saatlerde ağır yemek kabusa sebep olur.
Her gün aynı saatte yatmak ve uyumadan önce güzel hayaller kurmak uyku kalitesini arttırır.Mesela hedeflenen bir tatil veya istenen bir ev zihinde canlandırılır.

Aylardir calistigim siniflar arasi yarismaya 3 gun kala bir ruya ama kabus...Ses sisteminin calismadigini ve hazirladigim tiyatral gösterinin sesinin bir turlu gelmedigini...arkadaslar öfleyip uflarken uzunca bir vakit ses sisteminin ses vermegini caresizce cabaladigimi gördum ve aciyla uyandim.Kimseye anlatmadim bir kitappta rastlamistim Sakin fena icerikli ruyalarinizi anlatmayin "mana aleminden madde alemine gecerler" demisti.Hic kimseye anlatmadim ama 3 gun fena endiseliydim.Sadece insallah ruyamda fena duzensizlikler vardi, cikmaz dedim bir iki arkadasima!!!!Kiyafetler,teksler,saatlerce calistim sinifimla ama yarisma gunu geldi ve icimde endise...PC mi evden getirdim ruyamin etkisiyle tesaduflere birakmadim sanirken... yarisma basladi CIKIS SIRASINDA baslardaydim ve sinifim sahneye cikti herkes dikkat kesilmis bakarken ben ses sistemini actim actim actim Aman Allahim! ses gelmedi calismadi bana verilen dakikalar gecti ama ses sisteminden TIK duyulmadi arkadaslar uff ppufff dediler!!!! ve Ben ensemde bir el varmista benim herseyimi yönetilme stresini yasadim yarismadan elendim.Elendigime degilde ruyamin harfiyyen gerceklesmesine agladim agladim agladim...Ha benden sonra ne mi oldu?ses sistemi baska arkadaslar geldiginde normal calisti...

öncelikle hepinize teşekkürler.. odamda hiç bişey yokki minicik bir oda zaten sadece yatağım komidinim ve dolabım çok sade bir odam var

acaba kötü olaylar ust uste mı geldı kızınız yanınızda mı ,cıdden ınsan boyle durumda uyumaya korkar,ıns kısa surede bu kabuslardan kurtulursunuz

evet aslında son senelerde çok kötü günler geçirdim..kızım yanımda çok şükür
uykum geldimi korkuyorum artık yatmaktan.. mesela dün gece okudum abdetli olarak yattım ..
kızım bebek arabasına benzer bişeyin içinde (13 yasında )uçurumun kenraına doğru biri itiyor onu ama kim görmedim çocuk feryad ediyor kurtar beni diye koşmaya çalışıyorum ayaklarım o kadar ağırki..
gidemiyorum ..o kadar ağlamışımki gece 3 sıralarıydı fıryalarak uyandım yastık ağlamaktan ıslanmış
arkadasların yazdıkları dualarıda okudum ama olmadı ..deliriyormuyum ne çözemedim bi türlü bi kurtulsam .. rahat uyuduğum gece bayram ediyorum ..

çok geçmiş olsun canım..dilerim benim rüyalarım çıkmaz çünkü genelde ölüm vb gibi rüyalar..

yatagının şeklini değişsen.. yani kuzeye bakıyosa güneye baksın yada tersi bide bunu denesen olması yatagı değiştirme sen başını diğer tarafa koyarak yatmayı dene biraz..

bende de arada buna benzer şeyler oluyo..
önceden yoktu evlendiğimden beri arada gece uykumda ağlıyorum sesli ağlıyorumki eşim tamam bişe yok deyip sarılmasıyla uykuya dalıyorum tekrar.. her zaman değil ama arada olıuyor.. ne bi sıkıntım var ne derdim son derece mutluyum Allaha şükür .. neden bilmiyorum eşim bana yatagın şeklini değişelim diyor onuda ben kabul etmiyom başımı ters koymayı deniycem bende..

buarada rüyaları çıkan bir insanım..
Bazen ben bile şaşırıyorum..
ne görsem ertesi gün onla ilgi bir şey yaşıyor yada gördüğüm kişiyle ilgili bir haber alıyorum..

konu sahibi arkadaşım bnm dediğim şeyi yap sen Allahın izniyle hepsi geçer.ben ne dualar okuyordum ama kar etmiyordu.o dediğim miraçta verilen dua çok etkilidir gerçektende

Karabasan değil canım, o bilincin açılması ama bedenin kıpırdayamaması bana çok oluyor da hiç şikayetçi değilim zevkli geliyor hatta. Senin derdine gelince yatmadan önce "bu gece kesin gene olacak, kötü rüyalar göreceğim, zıplayarak uyanacağım" diye kesin konuş dört beş kere tekrar et. Saçma gelebilir ama dene :)

acaba kafanızı meşgul eden başka durumlar mı var? ya da gün içinde bedensel seni yoran bir işin mi var ?? ayrıca uykuya dalış anındaki sıçrama ve uykuda düşüyormuş gibi hisse kapılma çok normal bir durum..umarım atlatırsınız..

güldürdün beni..ağlarak uyanmanın neresi zevkli ..ben hiç zevk almıyorum ..

bedensel olarak işim yorucu değil muhasebeciyim ben kafam yoruluyor sadece belki normal ama sürekli yaşayınca hiçte normal gelmiyor canım teşekkür ederim tek dileğim bu işkencenin bitmesi

güldürdün beni..ağlarak uyanmanın neresi zevkli ..ben hiç zevk almıyorum ..

Canım benim zevk aldığım karabasan durumu onda ağlayamıyorsun ki Kıpırdayamayıp yarı uyanık yarı uyur vaziyette tekrar uykuya geçiyorum değişik olduğu için güzel geliyor. Kabus için söylediğimi bu gece dene!

alemsin cidden sana tatlı tatlı karabasıyorlar demekki.. benimkiler kızımla uğrasıyor şöyle yakışıklı olup bana gelseler işin şakası bi tarafa uyuyamıyorum ya tekrar uyuyabilmem zaman alıyor sabahlıyorum bakalım bu gece deniycem

Canım kansızlık sorunu yaşıyormsun bu sebebiyet verebiliyormuş.birde yattığın yeri değiştir canım.bende yaşayanlardanım..hayvan gibi bağrıyorsn ama ses yok dimi?ama sunu yap bir arkadaşın dediği gibi dalga geç onlan.dalga gecer gibi bağır..eğer çok korkarsan kalbine zarar verirsin..çünkü çok hızlı atıyor..ben bunu yaptım zamanlan geçti kızlar...hatta başka şey uyguladım kaçıp gitti gelmiyor..ama bebat bir durum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…