- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi honeysuckle
-
öncelikle hepinize teşekkürler.. odamda hiç bişey yokki minicik bir oda zaten sadece yatağım komidinim ve dolabım çok sade bir odam varÖncelikle dualar tabii.Onları zaten yapıyorum diyorsan,yatak odanda düzenlemeler yapmanı öneririm.
Yatağın altını ve dolap üstünü mutlaka temizle.Temizlik zaten yapıyorsundur ama buralarda yük-fazlalık bulundurma.Yatağa bakan yerlerde,yataktan görülecek şekilde ayna olmasın.Odada mümkün olduğunca elektronik bulundurma,cep telefonu kesinlikle odada olmasın.(Tv izleyerek uyuyabiliyorsan tv kalabilir,en azından kötü düşünceleri uzaklaştırır ama alışkanlık yapar.)Yatak başın çelik veya ferforje ise değiştirmeni öneririm,metal olmasın.Ayrıca uyumaya yakın saatlerde ağır yemek kabusa sebep olur.
Her gün aynı saatte yatmak ve uyumadan önce güzel hayaller kurmak uyku kalitesini arttırır.Mesela hedeflenen bir tatil veya istenen bir ev zihinde canlandırılır.
acaba kötü olaylar ust uste mı geldı kızınız yanınızda mı ,cıdden ınsan boyle durumda uyumaya korkar,ıns kısa surede bu kabuslardan kurtulursunuz
çok geçmiş olsun canım..dilerim benim rüyalarım çıkmaz çünkü genelde ölüm vb gibi rüyalar..Aylardir calistigim siniflar arasi yarismaya 3 gun kala bir ruya ama kabus...Ses sisteminin calismadigini ve hazirladigim tiyatral gösterinin sesinin bir turlu gelmedigini...arkadaslar öfleyip uflarken uzunca bir vakit ses sisteminin ses vermegini caresizce cabaladigimi gördum ve aciyla uyandim.Kimseye anlatmadim bir kitappta rastlamistim Sakin fena icerikli ruyalarinizi anlatmayin "mana aleminden madde alemine gecerler" demisti.Hic kimseye anlatmadim ama 3 gun fena endiseliydim.Sadece insallah ruyamda fena duzensizlikler vardi, cikmaz dedim bir iki arkadasima!!!!Kiyafetler,teksler,saatlerce calistim sinifimla ama yarisma gunu geldi ve icimde endise...PC mi evden getirdim ruyamin etkisiyle tesaduflere birakmadim sanirken... yarisma basladi CIKIS SIRASINDA baslardaydim ve sinifim sahneye cikti herkes dikkat kesilmis bakarken ben ses sistemini actim actim actim Aman Allahim! ses gelmedi calismadi bana verilen dakikalar gecti ama ses sisteminden TIK duyulmadi arkadaslar uff ppufff dediler!!!! ve Ben ensemde bir el varmista benim herseyimi yönetilme stresini yasadim yarismadan elendim.Elendigime degilde ruyamin harfiyyen gerceklesmesine agladim agladim agladim...Ha benden sonra ne mi oldu?ses sistemi baska arkadaslar geldiginde normal calisti...
evet aslında son senelerde çok kötü günler geçirdim..kızım yanımda çok şükür
uykum geldimi korkuyorum artık yatmaktan.. mesela dün gece okudum abdetli olarak yattım ..
kızım bebek arabasına benzer bişeyin içinde (13 yasında )uçurumun kenraına doğru biri itiyor onu ama kim görmedim çocuk feryad ediyor kurtar beni diye koşmaya çalışıyorum ayaklarım o kadar ağırki..
gidemiyorum ..o kadar ağlamışımki gece 3 sıralarıydı fıryalarak uyandım yastık ağlamaktan ıslanmış
arkadasların yazdıkları dualarıda okudum ama olmadı ..deliriyormuyum ne çözemedim bi türlü bi kurtulsam .. rahat uyuduğum gece bayram ediyorum ..
acaba kafanızı meşgul eden başka durumlar mı var? ya da gün içinde bedensel seni yoran bir işin mi var ?? ayrıca uykuya dalış anındaki sıçrama ve uykuda düşüyormuş gibi hisse kapılma çok normal bir durum..umarım atlatırsınız..merhaba
son zamanlarda canımı sıkan bişey var neden olduğunu anlayamıyorum
aşağı yukarı her gece kabus görüyorum dün gece anne diye baırarak uyandım ne gördüğümü hatırlamıyorum ama ..sürekli olmaya başladı saatlerce kendime gelemiyorum bağırdığımı biliyorum ama uyanamıyorum..bide tam uykuya dalarken acayip bir sıçrama oluyorki tüm vucudum sarsılıyor..
yatarken dua ederim besmele cekerim yokkk bi türlü kurtulamadım..bunu yaşayan varmı aranızda inanın çok kötü bi durum sürekli uykusuzum..
güldürdün beni..ağlarak uyanmanın neresi zevkli ..ben hiç zevk almıyorum ..Karabasan değil canım, o bilincin açılması ama bedenin kıpırdayamaması bana çok oluyor da hiç şikayetçi değilim zevkli geliyor hatta. Senin derdine gelince yatmadan önce "bu gece kesin gene olacak, kötü rüyalar göreceğim, zıplayarak uyanacağım" diye kesin konuş dört beş kere tekrar et. Saçma gelebilir ama dene :)
acaba kafanızı meşgul eden başka durumlar mı var? ya da gün içinde bedensel seni yoran bir işin mi var ?? ayrıca uykuya dalış anındaki sıçrama ve uykuda düşüyormuş gibi hisse kapılma çok normal bir durum..umarım atlatırsınız..
güldürdün beni..ağlarak uyanmanın neresi zevkli ..ben hiç zevk almıyorum ..
Canım benim zevk aldığım karabasan durumu onda ağlayamıyorsun kiKıpırdayamayıp yarı uyanık yarı uyur vaziyette tekrar uykuya geçiyorum değişik olduğu için güzel geliyor. Kabus için söylediğimi bu gece dene!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?