• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu kaprislerinden!

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar canım çok sıkkın
dün akşam konser vardı ailemle oraya gittim sevgilimede haber verdim baya kalabalıktı o sebeple uzun süre mesaj atamadım ona o kargaşada
attığım zamanda kendiside geç cevap veriyordu bi ara telefonum düştü elimden parçalandı tekrar birleştirdim
epey bi süre sonra bana 'kurabiye iyi eğlenceler sana keyfine bak' yazmış bende aşkım telefonum kırıldı dedim ses yok bi sürü mesaj attım ses yok dün gece çok sinir oldum ve msjın birinde ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum sen atana kadar bende atmayacağım dedim ama yine dayanamadım
resmen burnumdan getirme politikalarıydı bu cevap vermemeler ...
neyse sabah oldu mesaj attım şu saat oldu ses seda yok deli oldum sinirden ya
gerçekten sıkıldım artık kaprislerinden bu adamın! !
bittiyse söyle diyorum ona da cevap yok
ne yapayım kızlar suçum ne benim konsere gitmek mi??? bana tamam dedi ailemle olduğum için ...
şimdi neyin acısını çıkartıyor ya :47:

Son düzenleme:
kızlar canım çok sıkkın
dün akşam konser vardı ailemle oraya gittim sevgilimede haber verdim baya kalabalıktı o sebeple uzun süre mesaj atamadım ona o kargaşada
attığım zamanda kendiside geç cevap veriyordu bi ara telefonum düştü elimden parçalandı tekrar birleştirdim
epey bi süre sonra bana 'kurabiye iyi eğlenceler sana keyfine bak' yazmış bende aşkım telefonum kırıldı dedim ses yok bi sürü mesaj attım ses yok dün gece çok sinir oldum ve msjın birinde ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum sen atana kadar bende atmayacağım dedim ama yine dayanamadım
resmen burnumdan getirme politikalarıydı bu cevap vermemeler ...
neyse sabah oldu mesaj attım şu saat oldu ses seda yok deli oldum sinirden ya
gerçekten sıkıldım artık kaprislerinden bu adamın! !
bittiyse söyle diyorum ona da cevap yok
ne yapayım kızlar suçum ne benim konsere gitmek mi??? bana tamam dedi ailemle olduğum için ...
şimdi neyin acısını çıkartıyor ya :47:

Canım senin bir suçun yok ki aksilikler işte oldumu böyle telefonun kırılmasından bahsediyorum en olmadık anlarda oluyor kıyamam senin yaptğın birşey yok sende msj atma sen attıkça o daha çok atmayacak ve demişsin bak sen atana kadar atmayacağım diye ama yine atmışsın bence atmamalıydın ama olmuş anlıyorum seni sinirlisin ve sinirli oldğun için duramıyorsun aslında merakta ediyorsun ama bence hiç atma bırak o nasıl senin attığın mesajları umursamıyorsa sana cevap vermiyorsa sende sakın yazma ona gerçekten erkek arkadaşımda böyle yapardı bende aksine habire yazardımm senin gibi ama sonra baktım olucak gibi değil ben yazmadım sustum bi baktım o yazıyor :) bence sende yazma canım benim gerçekten eğerki seviyorsa zaten yazar sana yada mantıklı bi açıklaması vardır canım ama diğer türlü bak gerçekten yazma görüceksin elber yazıcak :)sakin ol tatlım sabırlı ol

Canım senin bir suçun yok ki aksilikler işte oldumu böyle telefonun kırılmasından bahsediyorum en olmadık anlarda oluyor kıyamam senin yaptğın birşey yok sende msj atma sen attıkça o daha çok atmayacak ve demişsin bak sen atana kadar atmayacağım diye ama yine atmışsın bence atmamalıydın ama olmuş anlıyorum seni sinirlisin ve sinirli oldğun için duramıyorsun aslında merakta ediyorsun ama bence hiç atma bırak o nasıl senin attığın mesajları umursamıyorsa sana cevap vermiyorsa sende sakın yazma ona gerçekten erkek arkadaşımda böyle yapardı bende aksine habire yazardımm senin gibi ama sonra baktım olucak gibi değil ben yazmadım sustum bi baktım o yazıyor :) bence sende yazma canım benim gerçekten eğerki seviyorsa zaten yazar sana yada mantıklı bi açıklaması vardır canım ama diğer türlü bak gerçekten yazma görüceksin elber yazıcak :)sakin ol tatlım sabırlı ol

saol bitanem bende yazmayı düşünmüyorum artık dediğin gibi o kadar abarttı ki zaten son zamanlarda iyice tuhaflaştı :47:

Erkeklerin çocukca kaprisleri gerçekten çekilmez oluyor
Ailenle gitmişsin ne var ki bunda
Hadi arkadaşlarınla gittin diyelim o zaman bile böyle yapmaya hakkı yok :19:

saol bitanem bende yazmayı düşünmüyorum artık dediğin gibi o kadar abarttı ki zaten son zamanlarda iyice tuhaflaştı :47:

bişe değil canım gerçekten kafanı ona verme biliyorum kolay değildir ama seni umursamayanı sen neden umursuyorsun ki ayrıl demiyorum canım ama zamana bırak o atmıyorsa sende atma ne kaybedersin ki o kaybeder çünkü sen teksin senin gibi biri birtane yok bu dünyada bekle bakalım ne olucak canım atarsa at sende öyle konuşun ve yüzyüze konuşma imkanınız varsa atınca sana mesaj yüzyüze konuşun canım en sağlıklısı bu

su an sevgili konumundasiniz, aslinda size hic birsey söylemeye hakki yok, ki biz kizlar yinede izin veriyoruz bize karismalarina ve biryere gitmeden önce izin istiyoruz pasa hazretlerinden....
ama sen ailenle bir yere gitmissin, bu ister konser olur ister dügün olur ister baska bir yer olur, ailenle gittigin icin sana kesinlikle hic birsekilde karisamaz cünkü siz daha evli degilsiniz ve bu yüzden onun sözü bu durumda ikinci planda gecerli olur...
egerki bu konu yüzünden tatsizlik cikariyorsa o zaman ilerde evlendiginizde bütün herseyine karisir...
iyi düsün bence... herzaman sorun yaratiyorsa böyle seyler yüzünden ozaman hic mutlu olamazsin cünkü hep onun istegine göre yasamak zorunda olacaksin...

su an sevgili konumundasiniz, aslinda size hic birsey söylemeye hakki yok, ki biz kizlar yinede izin veriyoruz bize karismalarina ve biryere gitmeden önce izin istiyoruz pasa hazretlerinden....
ama sen ailenle bir yere gitmissin, bu ister konser olur ister dügün olur ister baska bir yer olur, ailenle gittigin icin sana kesinlikle hic birsekilde karisamaz cünkü siz daha evli degilsiniz ve bu yüzden onun sözü bu durumda ikinci planda gecerli olur...
egerki bu konu yüzünden tatsizlik cikariyorsa o zaman ilerde evlendiginizde bütün herseyine karisir...
iyi düsün bence... herzaman sorun yaratiyorsa böyle seyler yüzünden ozaman hic mutlu olamazsin cünkü hep onun istegine göre yasamak zorunda olacaksin...

bozulduğu şey cevabı geç vermem oldu sanırım niye böyle yaptığının bir açıklamasını bile esirgiyor benden dün geceden beri ne haldeyim inat ediyor yazmıyor çıldıracağım
bittiyse bitti desin kızsın bağırsın ama bana sonuç yazsın hakkı yok buna:47:

Kelin merhemi olsa başına sürer canım.:9::9::9:

Biz de öyleyiz akşamdan beri,derin bi sessizlik hakim.

Ben sakinleşmediğim için susuyorum.

Konuşsam pis kavga edeceğim çünkü.

O da bunu bildiği için susuyor.

Akışına bırak,üstüne gitme.:6::6::6:

canım artık sevgilinle ciddi bir konuşma yapman gerek diye düşünüyorum..
her sinirlendiğinde gemileri yakıyor bu ne böyle.. insan ne kadar severse sevsin bir yerde isyan eder bu duruma..
hem bu yaptığı çözüm değil yani haklı olsa bile.. ki haklıda değil görüldüğü üzere..
sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz bu tavrı.. :19:

canım artık sevgilinle ciddi bir konuşma yapman gerek diye düşünüyorum..
her sinirlendiğinde gemileri yakıyor bu ne böyle.. insan ne kadar severse sevsin bir yerde isyan eder bu duruma..
hem bu yaptığı çözüm değil yani haklı olsa bile.. ki haklıda değil görüldüğü üzere..
sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz bu tavrı.. :19:

off anzer yemin ediyorum en nefret ettiğim şeydir sessiz kalması ... bunu da çok iyi bildiği için koz olarak kullanıyor:47:
oturup konuşalım dedik geçen defa ben rahatsızlanmıştım iptal oldu
mesaj attım bana açıklama yapmak zorundasın diye çıt çıkarmıyor amacı ne bunu ya:47::47::47:
tartışsın bağırsın ama susmasın buna hakkı yok:50:

Kelin merhemi olsa başına sürer canım.:9::9::9:

Biz de öyleyiz akşamdan beri,derin bi sessizlik hakim.

Ben sakinleşmediğim için susuyorum.

Konuşsam pis kavga edeceğim çünkü.

O da bunu bildiği için susuyor.

Akışına bırak,üstüne gitme.:6::6::6:

bu abarttı ama canım ya
o kadar mesaj attım taş olsa çatlardı
şeytan diyor kır hattıda telefonuda kapa herşeyi birdaha bana ulaşamasın:47:

off anzer yemin ediyorum en nefret ettiğim şeydir sessiz kalması ... bunu da çok iyi bildiği için koz olarak kullanıyor:47:
mesaj attım bana açıklama yapmak zorundasın diye çıt çıkarmıyor amacı ne bunu ya:47::47::47:

Sevgilinin yaptığını ben de yapıyorum ama kavga çıkmasın diye.:34:

O da böyle düşünüyor olabilir.

sende benim gibisin canım eğer sorun varsa oturup konuşmak dimi. sessiz kalmak dahada çıldırtıp sinirleniyor.
benim nişanlımda bana buna benzer şey yapardı bişeye kızdığında konuşamak istemeyip telefonu kapatmak ister yada kapatmak istediğini
söyler kapatırdı okadar sinir olurdumki üstüne giderdim ama bazı durumlarda insanın kendisini zorda olsa geri çekmesi iyi
olur diye düşünüyorum. sabret biraz canım ya kendisi arar merak etme

ortada büyük bi sorun olsa anlicam, bugu_su'nunda dediği gibi yapıyor dicem..
yani kalpler kırılmasın diye susuyor olabilir dicem.. ama ortada kızacak bişey yokki.. o anda sinirlenebilir oh eğlenmeye daldı beni unuttu diye ama senin telefonun dağılmış.. artı sen oraya eğlenmeye gitmişsin biraz rahat verseydi keşke.. bu kadar sıkmakta iyi değil..
tabi biliyor senin sinir olduğunu ve geri döndüğünde uzatmicanı ondan bu kadar rahat.. ben senin yerinde olsam anlaması için o sana döndüğünde ben susardım.. anlasın ne kadar gereksiz bişey yaptığı..

sende benim gibisin canım eğer sorun varsa oturup konuşmak dimi. sessiz kalmak dahada çıldırtıp sinirleniyor.
benim nişanlımda bana buna benzer şey yapardı bişeye kızdığında konuşamak istemeyip telefonu kapatmak ister yada kapatmak istediğini
söyler kapatırdı okadar sinir olurdumki üstüne giderdim ama bazı durumlarda insanın kendisini zorda olsa geri çekmesi iyi
olur diye düşünüyorum. sabret biraz canım ya kendisi arar merak etme

aynen canım dediğim gibi sorun ne ise konuşalım çözelim ama o bunu yapmıyor susmayı tercih ediyor eğer bitirdiysede bunu bana söylesin böyle yaparak süründürdüğünü düşünüyor ama bende 1 sabrederim 2 sabrederim 3.de beni bulamaz !!!

Back
X