- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
kızlar canım çok sıkkın
dün akşam konser vardı ailemle oraya gittim sevgilimede haber verdim baya kalabalıktı o sebeple uzun süre mesaj atamadım ona o kargaşada
attığım zamanda kendiside geç cevap veriyordu bi ara telefonum düştü elimden parçalandı tekrar birleştirdim
epey bi süre sonra bana 'kurabiye iyi eğlenceler sana keyfine bak' yazmış bende aşkım telefonum kırıldı dedim ses yok bi sürü mesaj attım ses yok dün gece çok sinir oldum ve msjın birinde ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum sen atana kadar bende atmayacağım dedim ama yine dayanamadım
resmen burnumdan getirme politikalarıydı bu cevap vermemeler ...
neyse sabah oldu mesaj attım şu saat oldu ses seda yok deli oldum sinirden ya
gerçekten sıkıldım artık kaprislerinden bu adamın! !
bittiyse söyle diyorum ona da cevap yok
ne yapayım kızlar suçum ne benim konsere gitmek mi??? bana tamam dedi ailemle olduğum için ...
şimdi neyin acısını çıkartıyor ya
dün akşam konser vardı ailemle oraya gittim sevgilimede haber verdim baya kalabalıktı o sebeple uzun süre mesaj atamadım ona o kargaşada
attığım zamanda kendiside geç cevap veriyordu bi ara telefonum düştü elimden parçalandı tekrar birleştirdim
epey bi süre sonra bana 'kurabiye iyi eğlenceler sana keyfine bak' yazmış bende aşkım telefonum kırıldı dedim ses yok bi sürü mesaj attım ses yok dün gece çok sinir oldum ve msjın birinde ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum sen atana kadar bende atmayacağım dedim ama yine dayanamadım
resmen burnumdan getirme politikalarıydı bu cevap vermemeler ...
neyse sabah oldu mesaj attım şu saat oldu ses seda yok deli oldum sinirden ya
gerçekten sıkıldım artık kaprislerinden bu adamın! !
bittiyse söyle diyorum ona da cevap yok
ne yapayım kızlar suçum ne benim konsere gitmek mi??? bana tamam dedi ailemle olduğum için ...
şimdi neyin acısını çıkartıyor ya

Son düzenleme: