• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu kaprislerinden!

ortada büyük bi sorun olsa anlicam, bugu_su'nunda dediği gibi yapıyor dicem..
yani kalpler kırılmasın diye susuyor olabilir dicem.. ama ortada kızacak bişey yokki.. o anda sinirlenebilir oh eğlenmeye daldı beni unuttu diye ama senin telefonun dağılmış.. artı sen oraya eğlenmeye gitmişsin biraz rahat verseydi keşke.. bu kadar sıkmakta iyi değil..
tabi biliyor senin sinir olduğunu ve geri döndüğünde uzatmicanı ondan bu kadar rahat.. ben senin yerinde olsam anlaması için o sana döndüğünde ben susardım.. anlasın ne kadar gereksiz bişey yaptığı..

bu kadar abartmazdı işte canımı sıkan en büyük meselede o
acaba başına bişey mi geldi desem telefonu kapanmadı hiç açık sürekli mutlaka şarjı biterdi
resmen benden bişeylerin hıncını çıkarıyo sanki :47:
o kadar mesaja dayanamazdı normalde adamdaki inada bak:47:

Erkek milletinin genel huyu böyle sanırım.Çok hoşlarına gidiyor sevgilileri ısrar ettikçe köşe bucak kaçmak.Erkeğin nazlısı da hiç çekilmez anacım,alın karşınıza konuşun valla,ne bu böyle aklını başına alsın.Siz bile naz yapmazken ne bu haller yani.

Son düzenleme:
Öyle deme canım yaaaa.

Bir çırpıda atılmıyor emekler.:31:

kusura bakmasın ama böyle b.ktan sebepler yüzünden kimseye kendimi yıprattırmaya niyetim yok
yeter artık tavır yapacak hiç birşey yok ortada
ben kimsenin oyuncağı değilim kafası atınca süründüreceği:47:
çok kaba bir tabir olacak ama artık şunu diyorum OLURSA EKİME OLMAZSSA ...ME KADAR :ssz::47:

kusura bakmasın ama böyle b.ktan sebepler yüzünden kimseye kendimi yıprattırmaya niyetim yok
çok kaba bir tabir olacak ama artık şunu diyorum OLURSA EKİME OLMAZSSA ...ME KADAR :ssz::47:

Abooowwww kurabiş bu ne şiddet,sen beni de sollamışsın.:26:

Erkek milletinin genel huyu böyle sanırım.Çok hoşlarına gidiyor sevgilileri ısrar ettikçe köşe bucak kaçmak.Erkeğin nazlısı da hiç çekilmez anacım,alın karşınıza konuşun valla,ne bu böyle aklını başına alsın.Siz bile naz yapmazken ne bu haller yani.

erkek adam naz yapmaz bana göre bununki ne çözemedim ama çok kaprisli olduğunu biliyorum
uğraşmayacağım sanırım daha fazla

bu kadar abartmazdı işte canımı sıkan en büyük meselede o
acaba başına bişey mi geldi desem telefonu kapanmadı hiç açık sürekli mutlaka şarjı biterdi
resmen benden bişeylerin hıncını çıkarıyo sanki :47:
o kadar mesaja dayanamazdı normalde adamdaki inada bak:47:

kapris dozajını arttırdı yani desene..
bende hiç sevmem erkeğin naz kapris yapanını ama sayıca çoğaldı böyleleri malesef..:50:
sen daha mesaj atma bence canım ya.. üstüne düştükçe abartıyo baksana..

kız Allah seniii :1::1:
hiç güleceğim yoktu valla sağolasın :52:

Abooowwww kurabiş bu ne şiddet,sen beni de sollamışsın.:26:

dün geceden beri sabır sabır ama artık bu duruma geldim işte
yetti bu kadar :47:
çok ciddiyim sevgiside aşkıda yere batsın böyle olacaksa umrumda olmaz
ne acılar ne çileler unutuluyor bu mu unutulmayacak peehh
kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın
bende değeri bittiği anda öyle bir kaybolurum ki ortadan aklı şaşar

dün geceden beri sabır sabır ama artık bu duruma geldim işte
yetti bu kadar :47:
çok ciddiyim sevgiside aşkıda yere batsın böyle olacaksa umrumda olmaz
ne acılar ne çileler unutuluyor bu mu unutulmayacak peehh
kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın
bende değeri bittiği anda öyle bir kaybolurum ki ortadan aklı şaşar

Senin bardak dolmuş da taşmış.:26:

kapris dozajını arttırdı yani desene..
bende hiç sevmem erkeğin naz kapris yapanını ama sayıca çoğaldı böyleleri malesef..:50:
sen daha mesaj atma bence canım ya.. üstüne düştükçe abartıyo baksana..

kız Allah seniii :1::1:
hiç güleceğim yoktu valla sağolasın :52:

yok aramam artık benden bu kadar işine geldi sanırım bugün ne yaptı gör ki gezdi eğlendi kesin
aklınca beni sinir ediyo bana ceza veriyo ama neler gidiyo benden neler değeri çok düşünyor gözümde
bide evlilikten söz ediyor
böyle olacaksa inan hiç olmasın canım

Son düzenleme:
Senin bardak dolmuş da taşmış.:26:

aynen öyle bugu
benden bu kadar
çok kaprisli iğreniyorum onun bu huyundan
ben bir erkeğe olgunluğu yakıştırıyorum
bu ne böyle be yaptığı yemin ediyorum lise çağındaki erkenler yapmıyo artık böyle
neyin kafasında acaba

Son düzenleme:
yok aramam artık benden bu kadar işine geldi sanırım bugün ne yaptı gör ki gezdi eğlendi kesin
aklınca beni sinir ediyo bana ceza veriyo ama neler gidiyo benden neler değeri çok düşünyor gözümde
bide evlilikten söz ediyor
böyle olacaksa inan hiç olmasın canım

anladım canım haklısın.. kendine çeki düzen versin biraz..
da sakin ol kendine zarar bu sinir sadece, sende koy bir kenara telefonu film falan izle başka şeylerle meşgul ol.. kafan rahatlar biraz..

kaprıslı erkek cıdden hıç çekılmıyor
bıde şu msja geç cvp verme olayına bende sınır oluyorum
ne yanı ılla dakıkasına cevap vermek zorunda mıyım, telefon elımde mı dolaşmam gerekıyor
bıde geç cevap verınce trıplerı yok mu şu erkeklerın :52:
düşman başına vallah

bende senın gıbıyım şuan, saldım herşeyı ne olursa olsun durumundayım
naptınız hallettınız mı barı kurabıyem

az önce cevap verdi nihayet ama çok soğuk rüzgarlar esiyor tatlım malesef
bizde aynıyız msja cevap vermenin sanki belirli bir dakikası varmış gibi hemen tartışma çıkarıyo az geçikince haliyle geriliyor ortam hiç yere hemde:50:

aslında aklınca bıze ders vermek, süründürmek ıstıyorlar
o soğuklukda onun ıçın
suç bızde de yok değıl hanı, bu kadar tepemıze ne dıye çıkarıyorsak herıflerı :20:

kaprıslı erkek cıdden hıç çekılmıyor
bıde şu msja geç cvp verme olayına bende sınır oluyorum
ne yanı ılla dakıkasına cevap vermek zorunda mıyım, telefon elımde mı dolaşmam gerekıyor
bıde geç cevap verınce trıplerı yok mu şu erkeklerın :52:
düşman başına vallah

bende senın gıbıyım şuan, saldım herşeyı ne olursa olsun durumundayım
naptınız hallettınız mı barı kurabıyem

az önce cevap verdi nihayet ama çok soğuk rüzgarlar esiyor tatlım malesef
bizde aynıyız msja cevap vermenin sanki belirli bir dakikası varmış gibi hemen tartışma çıkarıyo az geçikince haliyle geriliyor ortam hiç yere hemde:50:

Offf ne kadar sinir bozucu bir durum yaa..Bende nefret ederim erkeklerin böyle sessiz protestolarından.Derdin neyse söyle dimi? Hala msj atmadı mı canım

az önce attı canım ama çok soğuk bana karşı haliyle:43:
ne bilim ya dün geceden beri tek bi mesaj yazsın diye resmen kendimi paraladım nasılda sabırlılar ya
ben olsam dayanamaz taş çatlasın bir saat içince cevap verirdim :50:

Back
X