• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu kaprislerinden!

bizde ayrıldık herşeyimi yakmış tüm fotolarımızı ördüğüm atkıyı aldığım bardağı kırmış :14::14::14::14:

canım ama keşke demeseydin öyle konu neydi bilmiyorum ama annen kim ki demeseydin keşke yaa dokunmuştur çok ama bekle bakalım gitme üzerine bak o derece kızmış demekki hani kızcak bişey yok olayda ama sanırım yenileri eklenmiş sakın yazma sessizliğini koru sabret yahuuu sen bu adamlamı var oldun Allah aşkınaaaaaaaaa yapma kendine bu kadar tatlımmmmmmmmmmmmm

Demek ki hayırlısı böyleymiş
Sabret üstüne sakın gitme
Kendini suçlu hissetme
Tamam söylediğin laf ağır olabiilir ama herşeyi yakacak yıkacak kadar değil!

canımm konuyu tam olarak bilmiyorum ama annen kim ki? çok ağır bir cümmle olmuş.Yanii karşımdaki insan bana söylese çok kırılırım anneme saygı duymuyor demek ki diye düşünürüm ön yargılarım oluşur yanii o kişi hakkında.:44: umarım çözersiniz.

canım ama keşke demeseydin öyle konu neydi bilmiyorum ama annen kim ki demeseydin keşke yaa dokunmuştur çok ama bekle bakalım gitme üzerine bak o derece kızmış demekki hani kızcak bişey yok olayda ama sanırım yenileri eklenmiş sakın yazma sessizliğini koru sabret yahuuu sen bu adamlamı var oldun Allah aşkınaaaaaaaaa yapma kendine bu kadar tatlımmmmmmmmmmmmm
evet sonradan çok pişman oldum toparlamaya çalıştım ama çok sinirlendi:5:
Demek ki hayırlısı böyleymiş
Sabret üstüne sakın gitme
Kendini suçlu hissetme
Tamam söylediğin laf ağır olabiilir ama herşeyi yakacak yıkacak kadar değil!
çok haklısın canım bana kızmasına hak verdim ama herşeyi yakıp kırmaya nasıl dayandı yüreği ya nasıl kıydı:14:
canımm konuyu tam olarak bilmiyorum ama annen kim ki? çok ağır bir cümmle olmuş.Yanii karşımdaki insan bana söylese çok kırılırım anneme saygı duymuyor demek ki diye düşünürüm ön yargılarım oluşur yanii o kişi hakkında.:44: umarım çözersiniz.

canım annesine karşı ne kadar saygılı olduğumu bilir ama o lafa acayip kırıldı bende farkettim dememeliydim:50:

canım madem oyle sen bir adım at biraz zaman gecsin oda sakinlessin en azından bir mail veya mesaj kendini acıkla ondan sonra hala uzatıyorsa kendi bilecegi is onemli olan hatanı bilipde ozrunu dilemen zaten ilişkiler kolay kolay bitmez

canım madem oyle sen bir adım at biraz zaman gecsin oda sakinlessin en azından bir mail veya mesaj kendini acıkla ondan sonra hala uzatıyorsa kendi bilecegi is onemli olan hatanı bilipde ozrunu dilemen zaten ilişkiler kolay kolay bitmez

öylü düşünüyorum gwencim birazcık zaman geçsin sakinleşsin bir söz uğruna bizi bitireceğini sanmıyorum ben:14:

canım seni üzmek istemem ama bu söz cok ağır olmuş empati kurmak gerek sen annene böyle bir şeyi söyletirmisin düşünürüm bu insan smdiden böyleyse yarın bir gün neler yapabilir diye ama sen özrünü dile dahada atma mesaj kafasını toplasın kendisine gelsin biraz. yalnız bide su var erkekler böyle daha doğrusu benim erkek arkadasımın genelde uyguladığı ve benim cileden çıktığım yöntem ; cevap vermedğinde anladı senin haklı olduğunu senin söyliyeceğin en ufak bir seyde yanlışlık araar ki kendini dahada haklı cıkarsın. ama sende eline cok büyük bir koz vermişsin buda gercek canım:18:18:

Back
X