Bıktım bu kayınpederden :(((

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Oglumun rahatsizliklarini yazmistim carsamba gunu Ankara' ya getirdik dr a sonrasinda esim memlekete gecelim diye yalvardi ben hep tedirginim evliligimin ilk yilinda dovmeye kalkti kufurler etti esimin babası ziyarette hastalanip kalkamadim diye o olaydan sonra. İki yil konusmadim 3-4 yildir gidiyorum ama korkarak yine yapacagini yapti oglum şımarınca oglumu uyardim oglumda seni doverim dedi oglum 4 yasinda bu arada ben de anneye oyle denmez oglum dedim kayinpeder vur oglum döv oglum anneni dedi ben de alistirmayin oyle dedim sonra baktim sinirlenmeye basladi odadan ciktim kufur etmeye basladi esime bosayacaksin bunu bosamazsan oglum demem bir daha sana dedi esim de bana kızdı cevap vermeseydin kucuklugunu bilseydin baban yasindaki adama bu boyle olmayacakti diye. kayinvalidem beni teselli etti sen ona bakma diye. Ben ilk olaydan sonra bir daha boyle bisey yapayacagini dusunmuyordum babamla konustum sana bi daha oyle yapmayacak babam dedi esim. Benim esimde böyle kavgaci biri ben anladim ki esim babasinin aynisi. Ramazan bayrami gelince gidelim diye kavgalara baslayacak yine ben bu ikinci terbiyesizligi oldugu icin gitmek istemiyorum. Babasini dinleyip bosanmak isteyecek. Linkini paylastigim konuyu okuyup oyle yorum yapar misiniz. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yuregim-daraliyor.1055008/

Oncelikle Allah senin yardimcin olsun ogluna da sifa versin canim. O pis kayinpederini de ıslah etsin. Terbiyesiz adam. Kocan olacak o herif de babasını çok istiyor ve dinliyorsa bosansin onunla evlensin. Sinirlerim tepeme çıktı ya. Insan olmayı becerememisler bir de evlenip çocuk sahibi olmuşlar baba oğul. Ahlaksızlar. Allah yanında olsun hep canım ahh elimden bisey gelse ah

Ailenizle konuşsanız ya bi el atsınlar bu duruma. Eşiniz de babası da hödük. Zaten baba lafıyla boşuycaksa hiç durmasın.

Babanız bi konuşsun eşinizle. Babacığımın varlığı bile yetiyo eşimin aklını başına alması için. İnşallah aileniz size destektir.

Babam vefat etti annemi de dinlemiyorlar abi ve erkek kardes yok

Yaptıkları daha da ayıp. Eşiniz normalde nasıl size karşı? Babasının yanında mı böyle sadece? Ayrılmayı düşünüyo musunuz?
Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyor

Linkini paylastigim konuyu okudunuz mu
Şimdi okudum , anlıyorum seni ..
Çocuğun için orası aşikar .
Yazık yahu ya
İnsan karısına bu öuameleyi layık görür mü ?
Senin zaten derdin evladının sağlığı
Birde ettikleri eziyete bak !
Rabbim iki cihanda sorar umarım hesabını

Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyor
Diğer konuyu okudum şimdi. Allah şifalar versin çok üzüldüm ya.. annemle yaparız veya destek olan birileri olur diyosanız veya bakıcı (ama sağlıktan anlayan bi bakıcıyla) ayrılın derim. Koca koca değil babası ayrı bi pislik zaten. Allah yardımcınız olsun. Başına gelmeyen bilemez.. Allah işinizi rast getirsin hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..

Amin insallah annem memlekette kardesimi birakamaz TME hastasi ben de prof dr larimizdan uzak yere gitmek istemiyorum annemin yapacagi bir sey degil malesef zaten

Babanızda yok. Anneniz yalnız yani. Annenizle birlikte yaşasanız, siz çalışsanız anneniz ev ile ilgilense olmaz mı?
Kardesim hasta okulu var ben gelemez gelse de oglum hasta diger linkte anlattim ben de oglumun prof dr uzaklasmak istemiyorum baska ile gidip nolacak bilmiyorum

Allah yardımciniz olsun.. çocugunuza da gecmis olsun, dilerim en kisa.zamanda sağlığına kavuşur, birlikte yeni ve güzel.bir hayata adım atarsınız...

Onceki konunuzuokumustum...allah sabir versin...ne desem yureginize su serpecek ki ...sadece cocugunu dusun...yalnizca onu ve onu sana bagislayan allahi...insallah rabbim tez zamanda sagligina kavusturur

Öncelikle çok gecmis olsun. Bol bol güc kuvvet diliyorum size. Insallah evladiniz tez zamanda sagligina kavusur. hep okudum konularinizi simdi kimseye bosan demek haddim degil acaba şöyle oturup düsununce ne gibi iyi ozellikleri var esinizin. Sizi tatmin eden birseyler yoksa bence bi psikolog bide bosanma avukati rahatlatir sizi. Sizin çok guclu olmaniz gerek zaten evlanizla özel olarak ilgileniyorsunuz birde boyle hos olmayan durumlar olmamali. Ha birde ne güzel isiniz var. Dilerim bu kotu zamanlar hemencecik gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…