- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Babam vefat etti annemi de dinlemiyorlar abi ve erkek kardes yokAilenizle konuşsanız ya bi el atsınlar bu duruma. Eşiniz de babası da hödük. Zaten baba lafıyla boşuycaksa hiç durmasın.
Babanız bi konuşsun eşinizle. Babacığımın varlığı bile yetiyo eşimin aklını başına alması için. İnşallah aileniz size destektir.
Babasi gibi bir adam farkli dusunemiyor kafa yapilari ayniKp baba kufur edecek, esimde gelip cevap vermeseydin diyecek????? Eşim babasi filan dinlemez gömer yere adamı. Koca diye yaninizda gezdiriyorsunuz ya boylesini...
Yaptıkları daha da ayıp. Eşiniz normalde nasıl size karşı? Babasının yanında mı böyle sadece? Ayrılmayı düşünüyo musunuz?Babam vefat etti annemi de dinlemiyorlar abi ve erkek kardes yok
Linkini paylastigim konuyu okudunuz muAğzı ırzı kırık kayınpederinizi kümese kapatın
Kocanız olacak insan müsvettesinide yanına
Yahu niye boşanmıyorsunuz cidden merak ettim
Tansiyonum düştü valla
Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyorYaptıkları daha da ayıp. Eşiniz normalde nasıl size karşı? Babasının yanında mı böyle sadece? Ayrılmayı düşünüyo musunuz?
Şimdi okudum , anlıyorum seni ..Linkini paylastigim konuyu okudunuz mu
Diğer konuyu okudum şimdi. Allah şifalar versin çok üzüldüm ya.. annemle yaparız veya destek olan birileri olur diyosanız veya bakıcı (ama sağlıktan anlayan bi bakıcıyla) ayrılın derim. Koca koca değil babası ayrı bi pislik zaten. Allah yardımcınız olsun. Başına gelmeyen bilemez.. Allah işinizi rast getirsin hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyor
Şimdi okudum , anlıyorum seni ..
Çocuğun için orası aşikar .
Yazık yahu ya
İnsan karısına bu öuameleyi layık görür mü ?
Senin zaten derdin evladının sağlığı
Birde ettikleri eziyete bak !
Rabbim iki cihanda sorar umarım hesabını
Amin insallah annem memlekette kardesimi birakamaz TME hastasi ben de prof dr larimizdan uzak yere gitmek istemiyorum annemin yapacagi bir sey degil malesef zatenDiğer konuyu okudum şimdi. Allah şifalar versin çok üzüldüm ya.. annemle yaparız veya destek olan birileri olur diyosanız veya bakıcı (ama sağlıktan anlayan bi bakıcıyla) ayrılın derim. Koca koca değil babası ayrı bi pislik zaten. Allah yardımcınız olsun. Başına gelmeyen bilemez.. Allah işinizi rast getirsin hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..
Babanızda yok. Anneniz yalnız yani. Annenizle birlikte yaşasanız, siz çalışsanız anneniz ev ile ilgilense olmaz mı?Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyor
Kardesim hasta okulu var ben gelemez gelse de oglum hasta diger linkte anlattim ben de oglumun prof dr uzaklasmak istemiyorum baska ile gidip nolacak bilmiyorumBabanızda yok. Anneniz yalnız yani. Annenizle birlikte yaşasanız, siz çalışsanız anneniz ev ile ilgilense olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?