yapmazsamda yapmiyorki, mesela cumartesi günleri ben sabah çikip ak$am geliyorum saat 9 da, geliyorum eve bakinca temiz gibi dursada üstten alma yapmi$ he birde hanimefendi yorulmu$ çikan bula$iklari yikayamami$, babam diyormu$ki ablan i$te sakin ona i$ birakma (haftanin tek günü) ona söyleniyor geldigimde babam aç kalmi$ oluyor hafif $eyler yaptigi için gelip birde babama yemek hazirliyorum bula$iklari yikiyorum, annem gittiginde ba$larda babam sen bir$ey yapma karde$in yapsin derdi ak$amlari ama baktiki karde$imden hayir yok arrtik babamda fazla demiyor.
karde$im her zaman birilerini suçlami$tir, örnek vereyim, boyu benden kisa ve bu konuda annemi suçluyorki hamileyken düzgün beslenmemi$tir, kendisi biraz kilo alinca annemi suçluyorki küçüklügünde zorla yedirmi$ diye, mutfak batti yeri sil diyorum yemek yaparken sen batirdin sen sil diyor....her$eye bir lafi var, misafir ariyor gelcez diye bana bagiriyorki niye evdeyiz buyur gel dedin, biri davet ediyor diyorki arayip deki ba$kasina davetliyiz.......
hiçbir kom$umuzla anla$amiyor, birçok kom$uyla küs gibi kendinden 30 ya$ büyük kom$ulari azarladigi için, iyimisin diye sorduklarinda evet diyip ba$ini çeviren, ikram edilen $eylerden bir lokma issiripta masaya begenmedigini belli ederek koyar kötümü olmu$ dediklerinde sessiz kalir, kendinden 20 ya$ çocuklarla kavga eder, 1 tane arkada$i var oda hep çikari için oldugunu söyler....yani sevmedigini çok belli eder ve etrafimizdakilerde onu sevmedikleirni söyler yani büyük kizin çok iyide küçük kizin.... hep bu cümleleri duyariz malesef, zaten kendini sevdirme gibide bir çabasi yok