Üst kat komsudan bıktım artık.Evin icinde iki üç velet kosturup bagırıp duruyorlar.Onlar sussa son ses tv o bitse hanım efendinin bitmek bilmeyen süpürgesi pat küt temizligi ne yapıyorsa artık.Kac kere uyardık ne yapalım cocukları durduramıyoruz diyorlar banane kardesim ne yaparsan yap bana mı dert cekmek zorunda mıyım? Bu kadar yüzsüz arsız olunabilir mi? İlle kavga mı cıkarayım kızlar ben napıyım?Sinirlerim yıprandı iyice..En ufak seste uyuyamayan biriyim kızımda öyle.Doğum yaptıgımda bile esim kac kere uyardı uyuyamıyor salonda yatıyorlar biraz sessiz olun diye yok yok yok en fazla bir saat sustular.Terste konusmuyorlar ama yapcaklarından geri kalmıyorlar.Hakkımı helal etmiyorum.Nereye sikayet etcem bunları..Yonetici bizde onları susturamıyoruz diyor..Kızım ogle uykusuna yatmısken kestireyim azcık dedm ne mumkun hc durmadılar..Cok sinirim bozuk zaten gece uykumu alamıyorum..1 yıl olacak tasınalı..Onların kendi evi.Biz kiracıyız diye bu kadar yüzsüzler heralde.Tanısmaya gelmediler hic sohbet etmişligim yok..Annemle konusmuslar yol ustu neymis bi kac defa uyardık ya cok sinirliymişiz cekinmişler..Ne yapabilirim siz olsanız ne yaparsınız ? Var mıdır acaba böyle insanlara laf anlatmanın yolu??????