Ben artık bu kadından bıktım!

Eşin ailesi ile tatile mi çıktı.bence annesini avutmaya gitti o.sendeki oğlunu paylamanin kalanini sana püskürtügunun kalanını ona puskuruyordur anasi.gelince hemen agir konusma zaman geçsin öyle söyle gelince bol gazlanmis olarak gelecek.sende hemen konuyu o acmadan açarsan.annem sana böğürmekte haklı filan der.

Saka mi bu ya ??
Sen bu adami kapiya koy bi sure kalsin orda
Akli basina gelince eve al
Zaten dün bavullarını koymuştum kapının önüne :)
1 hafta önceden plan yapmıştı hatta geçen hafta gitmek istemediğimi annesiyle kalmak istemediğimi söylemiştim eğer kalırsak aynı yerde olayları yine büyütüp farklı bir yere getirecek bende kendimi tutamam demiştim. Gitsinler ben onlarla bir yere gitmem zaten

Jameya esinin bu olay üzerine tatile cikmasina tepki vermedin mi yada versen nolacak kafanu dinlersin ama tatile cikmasina ben bile sinir oldum
Yok vermedim zaten 1 haftadır ısrar ediyordu sende gel diye. Bende gitmeyeceğimi net bir şekilde söylemiştim annesi olduğu için. Olayları başka boyuta taşicak gerek yok demiştim ama getek kalmamış zaten :) erken davrandı bide tatile çıksaydık kim bilir ne olurdu.

Eşin ailesi ile tatile mi çıktı.bence annesini avutmaya gitti o.sendeki oğlunu paylamanin kalanini sana püskürtügunun kalanını ona puskuruyordur anasi.gelince hemen agir konusma zaman geçsin öyle söyle gelince bol gazlanmis olarak gelecek.sende hemen konuyu o acmadan açarsan.annem sana böğürmekte haklı filan der.
Önceden ev tutmuştu hep birlikte gidelim diye ama ben gitmeyeceğimi söylemiştim annesi yüzünden. Gitmesi iyi oldu kendisi uzun kalmaz diye tahmin ediyorum işi bırakmaz çünkü. Belki işten direk oraya gidebilir bilemem ama benim yalnız kalmam çok daha iyi oldu onu gördükçe annesinin şeytan suratı geliyo gözümün önüne.

Yok vermedim zaten 1 haftadır ısrar ediyordu sende gel diye. Bende gitmeyeceğimi net bir şekilde söylemiştim annesi olduğu için. Olayları başka boyuta taşicak gerek yok demiştim ama getek kalmamış zaten :) erken davrandı bide tatile çıksaydık kim bilir ne olurdu.
konularini surekli takip ediyorum ve cok guclu akilli bir kadınsın esine de lutfen tepkini koy baya bir surunmesi gereksin benimde her evlilik gibi problemlerim oluyor fakat esim annesi konusunda dogruyu yanlisi gorebiliyor sizin esiniz baya ayip etmis

Gitsin anasıyla yaşasın bir süre de kendi gözüyle görsün..
Aslında unutmuş besbelli. Umarım yeniden anlar ne mal olduğunu çünkü nişanlıykrn annem annelik yapamıyor sürekli küsüyor diye şikayet ediyordu. Hep bir problem çıkarıyor diyordu ama şimdi söyleyince öyle birşey söylemediğini söylüyor :deli:

Aslında unutmuş besbelli. Umarım yeniden anlar ne mal olduğunu çünkü nişanlıykrn annem annelik yapamıyor sürekli küsüyor diye şikayet ediyordu. Hep bir problem çıkarıyor diyordu ama şimdi söyleyince öyle birşey söylemediğini söylüyor :deli:

Balık hafızası sendromu erkeklerin genelinde var zaten..

konularini surekli takip ediyorum ve cok guclu akilli bir kadınsın esine de lutfen tepkini koy baya bir surunmesi gereksin benimde her evlilik gibi problemlerim oluyor fakat esim annesi konusunda dogruyu yanlisi gorebiliyor sizin esiniz baya ayip etmis
Kendi kaybeder. Benim korkum yok bana annesi yüzğnden diretmeye devam ederse bitiririm ilişkimi kimse için kendimi parçalayamam.
Ayakta da dururum çocuğuma da bakarım kimseye ihtiyacım yok. Çocuğum var nasıl boşanırım diye de düşünmüyorum her türlü başı ın çaresine bakarım. Tepkiyi görecek o. Şuan ortamı yumuşatmaya çalışıyor annem öyle yapmadı diyerek çünkü tekrar bir araya gelmemizi isteyecek.
Olayı abartma diye tepki vermesinin sebebi bu. Ama bidaha ne torununu görür ne bu eve girer dedim. Getiremez de iznim olmadan bunu çok iyi bildiği için bu çabalamalar.

Bu arada benim eşimde farkındaydı ama son zamanlarda nedense bi anneci oldu. Annem yukarı annem aşşağı. Ne oldu anlamadım belki ben görüşmek istemediğimi çok dile getirdiğimden kadına bağlandı :))

Eşiniz gercekten tuhaf anlasamiyorsunuz sizi bir araya toplamasi neyin ısrarı yani iyice kavga da çıktı daha ne anasına mi dovdurecek.biraz da uzak tutsun herkes huzurlu olsun

Eşiniz gercekten tuhaf anlasamiyorsunuz sizi bir araya toplamasi neyin ısrarı yani iyice kavga da çıktı daha ne anasına mi dovdurecek.biraz da uzak tutsun herkes huzurlu olsun
Eşimin ısrarla bir araya getirmek için neden uğraştığını senelerdir çözemedim. Anlaşamıyoruz mecbur muyum yan yana gelmeye dediğimde sen benim eşimsin o da annem ben hep birlikte bir araya gelmek istiyorum diyordu. Aile konusunda hassas çünkü aile ortamı olmadı eşimin.
Israrla o aileyi şimdi kurmaya çalışıyor. Ama anlamıyor kendi ablaları bile anneleri ile anlaşamayıp her bir araya geldiklerinde huzursuz oluyorlar kavga ediyorlar.kadın kimse ile bir arada kalanıyor 1 günden fazla.

Zaten dün bavullarını koymuştum kapının önüne :)
1 hafta önceden plan yapmıştı hatta geçen hafta gitmek istemediğimi annesiyle kalmak istemediğimi söylemiştim eğer kalırsak aynı yerde olayları yine büyütüp farklı bir yere getirecek bende kendimi tutamam demiştim. Gitsinler ben onlarla bir yere gitmem zaten
Ne demek gitsinler jameya??
Bi adam esini ve bebegini birakip boyle sorunlar yasandiktan sonra anasiyla gidemez
Aklini basina topla kuzum cidden senin cok buyuk derdin var bu adamla

Bi adam esini ve bebegini birakip boyle sorunlar yasandiktan sonra anasiyla gidemez
bu sorunlar yaşanmadan önce de gidemez bana kalırsa
anne ve eş birarada olamıyorsa erkek eşini tercih etmeli, gerekiyorsa o tatili iptal etmeli

Ben bu adama boşanma davası açıcam milana cehennemin dibine kadar yolları var o yüzden.

Yorumlarin hepsini okumadim ama kv oldum diye kralice sanan biri ve yine annesine tavir alamayan koca var. Ve sanitim tatile gitmisler bunca olaydan sonra. Oysa cocugu ve karisiyla gitmeli, annesiyle olan tatili iptal etmeliydi.
Beden siz de ailenizle tatile gitmiyorsunuz? Brnce bir sure de esinizi aramayin. O arasin ama ilk arayan siz olmayin.

Kocanın tavrı bu şekilde devam ederse kv yüzünden bu evlilik biter bı gidişle. En kısa sürede aklını başına alması lazım eşinin. Kv kocası yok mu?

Olaylarin geldigi noktaya bak ya
Saka gibi gercekten
Eşim 2 yaşındayken 100 e kadar sayıyomuş,eşim de imkansız 2 yaşında bir çocuk daha yeni konuşabiliyor diye tsrtışırken olay bana çevirildi :) şaka gibi muhabbetlere bak.

Back
X