- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
aglatacaksin benide[\QUOTE]
Durumum çok vahim değil mi... Çok acil para bulup siteden ev almalıyım :26::26: Bana borç verir misin Tiwiti
Konuyu geyiğe çevirmeniz anlamsız.Parayla olmuyor bu işler.İster sitede otur,ister gecekonduda saygı yoksa görgü de yok,görgü yoksa saygı da...
Çünkü empatiyi savunan hanımlar benim/bizim rahatsızlığımız anlamıyor. Çünkü çocuk cıvıltısı değil; gürültüsü. Bağırtılar çağırtılar; cıyaklamalar. Siz de mi anlamıyorsunuz? Çevreye rahatsızlığı anlamayanlar, belki maddi zararı daha çok önemsiyorlarsa rahatsız olma sıfatını böylece anlamalarını umdum. Yoksa deli miyim, kınadığın çocuk başına gelir mantığıyla kocakarı lafları söyleyeyim. Benimki sadece çevreye saygıdan bihaberlerin hissedecekleri rahatsızlığı değer verdikleri birşeylerine zarar geleceğini düşünerek anlamaları. Benim değer verdiğim şey de evdeki huzurum. 4. kat diyorum. Cam açamıyorum diyorum. Çocuk sesleri değil; bağırtı, gürültü...!? Yine mi tık yok... İçinizde eğitimci yoktur umarım. Çocukları laftan anlamaz diye yetiştirmiyorsunuzdur falan...Gerçekten ironik...
Gelecek cevabı tahmin ediyorum: İyi ki sen öğretmen değilsin çocuklara tahammül edemezdin...Sizin mantık böyle çalışıyor...
Amaaan size kimse borç vermez, çocuğunun edepsizliğini kabullenen borcunun üstüne de yatar derler.
İyi geceler...
Amaaan size kimse borç vermez, çocuğunun edepsizliğini kabullenen borcunun üstüne de yatar derler.
İyi geceler...
konu sizin mantık bizim mantık oalyına gelp dayandı, neden bu kadar saldırgansınız. size sadece neden beddua ettiğinizi sordum.Çünkü empatiyi savunan hanımlar benim/bizim rahatsızlığımız anlamıyor. Çünkü çocuk cıvıltısı değil; gürültüsü. Bağırtılar çağırtılar; cıyaklamalar. Siz de mi anlamıyorsunuz? Çevreye rahatsızlığı anlamayanlar, belki maddi zararı daha çok önemsiyorlarsa rahatsız olma sıfatını böylece anlamalarını umdum. Yoksa deli miyim, kınadığın çocuk başına gelir mantığıyla kocakarı lafları söyleyeyim. Benimki sadece çevreye saygıdan bihaberlerin hissedecekleri rahatsızlığı değer verdikleri birşeylerine zarar geleceğini düşünerek anlamaları. Benim değer verdiğim şey de evdeki huzurum. 4. kat diyorum. Cam açamıyorum diyorum. Çocuk sesleri değil; bağırtı, gürültü...!? Yine mi tık yok... İçinizde eğitimci yoktur umarım. Çocukları laftan anlamaz diye yetiştirmiyorsunuzdur falan...Gerçekten ironik...
Gelecek cevabı tahmin ediyorum: İyi ki sen öğretmen değilsin çocuklara tahammül edemezdin...Sizin mantık böyle çalışıyor...
Konuyu geyiğe çevirmeniz anlamsız.Parayla olmuyor bu işler.İster sitede otur,ister gecekonduda saygı yoksa görgü de yok,görgü yoksa saygı da...
[/B]
görgü buysa evet ben görgüsüzüm...!lirik güzel
[/B]
Takdire şayansınız vallahi... Nasıl varabildiniz bu kanıya...
Birde o kadar yorumunuz alıntıladım onlara cevap alamadım neden özellikle bunu cevapladınız(size yazılmadığı halde)... Yoksa sadece bunu mu cevaplayabildiniz...
Ben de kendisi çocuk olmamış gibi sessiz çocukluk yaşasın diyenleri anlayamıyorum...Gerçekten...
Büyük konuşmakta ısrarcıyım diyorsunuz... Çocuğunuz olup dediğinizi yapamazsanız sözümü hatırlarsınız umarım...
İnsan neyi kınarsa kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş...
Gören duyan da bir şey dediniz de kaypaklık ettim sanacak...
Dediklerime yapabildiğiniz yorumlar bunlar sanırım. Çocukluğumla ilgili yeterince şey yazdım. Diğerlerini de (çocuğunuz dediklerinizi yapmazsa dediğimi hatırlarsınız) gibi sözlerinize de bırakın cevap veremeyim...Ahh tüh onlara bile verdim... Sonra adım beduacıya çıktı. Ben 'siz' derken bazen ortak görüşü savunanları baz alıyorum
İşte bende çocuklara ses yapıklarında tahammül ettiğim için görgüsüz oluyorum ya sizin gözünüzde bende siteden ev alırsam bir nevi kendime görgü katmış olucam...
Ha bir de hava atabilicem bizim sitede hiç bir çocuk ses yapmaz satıcı girmez diye
aslında tartışan iki tarafında bence ortak bir noktada buluştuklarını fakat bunu kendilerine itiraf etseler de burada ısrarla aynı şeyleri yazarak ortak noktayı çıkarmadıklarını düşünüyorum şöyleki çocuklar bağırıyor rahatsız ediyor diyenler aslında çocukların dışarda oynamasından aslında çok fazla rahatsız değil sadece bunun yanlış saatlerde yapılmasından ve annelerinin de çocuklarını sokağa salarak saldım çayıra mevlam kayıra yapmalarına bozuluyorlar ki ordan bakınca haklılar diğer tarafa gelince çocuk oynamalı zaten adı üstünde çocuk diyenlerin de demeye çalıştığı şey çocuğun elinden oyun oynama hakkını alamazsınız oynamalı ve enerjisini boşaltmalı çünkü çocuklar hayatı oynayarak öğrenirler şimdi bu yazdığıma itirazı olan var mı ?? yoksa iki tarafı da cidden yanlış mı anlamışım :))
ehehehe
suan davulcu gecıyor 5 sokak oteden ama duyuyorum
Ilk okudugumda satıcılar haklı seslerını duyuracaklar tabı ama belkı cok fazla gecıyorlardırda
rahatsız olmussunuzdur dıye dusunecektım taa kı su mesaja kadar.
sız hıc cocuk olup sokakta oynamadınız herhalde?
yoksa sızde bızde cocuk olduk ama bunlar gıbı degıldık mı dıyeceksınız?
''gurultu kaynagı'' lafınızın kabalıgına ınmıyorum. cocuklar bılgısayar ekranına gomulmektense gurultu kaynagı olsunlar bence.
kendı kafanızın sıskınlıgını almak ıcın gırltlak sıkmak cok fazla degıl mı sızcede?
kurtulmanıza az kaldı az daha sabır dıyeyım ne dıyelım.
bende su davulcular icin aynısını dusunuyorum:26: dun rahatsızdım uyumam gerekyordu sabah erken kalkıp doktora gidicektim ama sagolsunlar gecenin 3 unde ayaga diktiler coluk cocuk hastası var nasıl is bu ya hoplayarak uyandıryorlar insanı insanların calar saati var herkes kurup uyanıyor artık..senin durumunda betermis ya insan cıldırır valla
davulculardan hiç bahsetmiyorum bile!çalar saat icat olalı kaç yıl oldu sahura kalkmak isteyen kurar saati kalkar milleti yerinden hoplatmaya ne gerek var.hadi ramazan 30 gün geçer gider diyorum ama bu satıcılar yaz kış durmak bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?