- Konu Sahibi VikingPrincess
-
kimileri ne kadar tartısmaya meraklı ya hu
hangı topıgı acsam bellı kısılerı tartısma halınde goruyorum.
baska seylere olan sinirinizi buradan mı cıkarıyorsunuz nedır anlamadım
elbette bagıracak satıcılar. sokakta cocuklar da ıstedıgı gıbı oynayacaklar.
buraya yazanların% 99u bagırmıstır oyunda ne var ki bunda?
yeterince iyi anlatamıyorum sanırım.hiç satmasınlar diyen yok.bunu sadece belli koşullar altında insanları rahatsız etmeden yapsınlar.insanların haklarına tecavüz etmesinler.her gün bi sokaktan 10 kere geçmenin bir anlamı yok yani.yeterince açık oldu mu yoksa hala "ne yapsın adamlar ekmek parası açlıktan ölsün mü" diyen olacak mı bilmiyorum.
o zaman bunu gidip sokaktaki satıcılara söyle, buradan ne kadar yardmcı olabilirz sana ? mesleklerini gereği bu canım malesef, satabilmek ve günlük ihtiyacı kadar olan parayı kazanabilmek için bir sokaktan 10 kez geçip bağırmaları gerekıyor demekki. Bu durum birtek sana has değil.. birtek senın sokağından geçmıyor o insanlar ama nedense senın kadar yakınanına rastlamadım.
yardımcı olun diye açılmış bi konu değildi zaten.bir sokakta oturan insanların günde 5 defa 10 defa meyve sebze alma ihtiyacı duyması mantıklı mı?olabilir mi böyle bir şey?neyse gerçekten daha fazla açıklama yapmak istemiyorum sırf muhalefet olsun diye suçlamak için yazılmış cevaplar yüzünden yeterince saçma bi hal aldı zaten bu tartışma
ne muhalefet olucaz yahu ? ben insan halınden anlayan biriyim.. Napsın yani onunda işi bu . Bu sıcakta çok meraklı değil ama Satmak için uğraşıyor yani, bunda ben eleştirilcek bi durum göremıyorum.. Bu kadar deşmeye ne gerek var? merak etmeyin sizinle bi derdım yok ayrıca gayet insancıl bir cevap yazdım ama siz suçlama gibi bi mana çıkarttıysanız o sizin problemınız. İyi günler.
insanımızın düşüncesiz ve kabaca davranışları da milli değerlerimiz arasında sayılıyor artık teallam ya
Bana kalırsa milli değerlerimiz arasında
Sonuçta hiçbirimizin soyu lordlardan,İngiliz kraliyet soyundan gelmiyo
Değerlere sahip çıkmak lazım
düşünceli olmak,insanlara ve haklarına saygılı olmak için kraliyet ailesinden olmaya gerek yok.toplum hayatı yaşayan insan olmanın asgari zorunluluğu bunlar zaten.hadi etraftan göre göre alışmışız rahatsız etmez olmuş diyelim.ama bunu değerli görmek çarpık bir bakış açısı bence
Şurda gayri ciddi bi mesaj yazdım
Hayat dersi gelmiş karşılık olarak
Ayrıca düşüncelerime çarpık deme hakkını nereden alıyosun
Şurda gayri ciddi bi mesaj yazdım
Hayat dersi gelmiş karşılık olarak
Ayrıca düşüncelerime çarpık deme hakkını nereden alıyosun
"töremiz,adetimiz,kültürümüz" diye o kadar saçma düşüncelerle karşılaştım ki burada.ne desen inanırım.çarpık gelen düşünceye de çarpık deme hakkım var.gayri ciddi olduğuna göre bi sakıncası olmamalı
Doğası gereği dediğimiz şey çocuğuma laf dinletemiyorum meali.
Çocuğun doğasına ayak uydurursanız kakasını altına yapmasından vazgeçirmeyip,tuvalet alışkanlığı kazandırmayıp, 10 yaşına kadar kakasını temizleyebilirsiniz mesela.
Veya doğası bu diyerek sabahlara kadar oturmasına göz yumarsınız veya doğası bu diyerek kardeşinin gözünü oymasına birşey demezsiniz.
Kötü alışkanları değişirmek çok zor biliyorum zaten bu bir anne bilinçlensin meselesi değil ki toplum olarak bilinçleneceğiz.
Hükümetin gürültü kirliliği ile ilgili bir tasarısı var diye biliyorum.
Adım atılacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?