Bıktım bu ucuz kızdan...

olurmu canım öyle şey ,ben kıskanç kadınım gelemem öyle şeylere ,belliki kendine bile söyleyemiyorsun ama sende kıskanıyorsun ufaktan bu kızı ,eşine öyle bir hareket yaptığı anda çek kolundan hooopp noluyo de çekil bakalım de ,ben bile böyle öpmüyorum kocamı de ,bir daha yapamaz sanmam ,sen de kocan da pasif kalmışsınız ..böyle devam ederse tepenize çıkar ..

amin canım çocuk muamelesi derken ne yapmalıyım ki..
o ortada kaşar peyniri gibi dolaşırken.. mnicik etekler açık saçık bulüzler..
eşimin karşısında upuzun tırnaklarına törpü yapıyor oje sürüyor.. offffff offfffffffffffffff

ben kızdan çok kocana kızdım.
senin bu kadar üzüldüğünü bilmesine ragmen hala bu sırnaşığa nasıl taviz veriyor..

ana-kız kocanda gözleri olabılır.sizi ayırıp,kendi evlenmek istiyo olabilir.kayınvaliden ve görümcen de tezgahın içinde olabılır..
ihtimal tabi bunlar.. ama durum bana çok acayip geldi..normal bir ailede olmaz böyle şeyler.

kıskandığını sakın belli etme.. senin muhatabın kocan,o değil.

kocanı ikna et..

kızla alay et..
espirili yaklaş..
mesela tam kocanı öperken ona göz kırp ve falan filan,tatlım sen daha evlenmeyi düşünmüyor muusn de..
kudurmuşluğundan abin olması gereken insana bile saldırıyrsun,bir an önce evlensen iyi edersin demiş olursun..

canım ya işte sende eşimle aynı mantıkta düşünüyorsun..
eşime bunu yapan bu kızda olsa şişman çok çirkin vasat giyinen bir kızda olsa inan aynı rahatsızlığı yaşarım.. çünkü sorun eşimi paylaşamamamda..

amin canım çocuk muamelesi derken ne yapmalıyım ki..
o ortada kaşar peyniri gibi dolaşırken.. mnicik etekler açık saçık bulüzler..
eşimin karşısında upuzun tırnaklarına törpü yapıyor oje sürüyor.. offffff offfffffffffffffff

bi kere tarzınızdan hiç hazetmedim bu bir. ikincisi öğrenci komşum sevgilime bariz asılırdı bir kez olsun kıskanmadım sevgilimle güldük ona sürekli buda iki.. bilmem anlatabildim mi.. siz çıldırmışsınız:hulya:

o kadar güzelmiş madem hala bi koca bulamamıs mı
sen de ona de ki:aa evde kaldın artık hadi bul birini bulamıyorsan biz bulalım:d asağıla onu biraz da poposu yere insin

normal ailelerde olmaz diyorsunuz ama en yakın örneğini çok yakın bir arkadaşımda gördüm ,evlendi arkadaşım ve görümcesinin görümcesi kocasına ezelden takıkmış ,çocukluk arkadaşı oluyolarmış ,kız tam bir kaşar ,dediğin gibi açık saçık giyinmeler ,mini etekler ,e tabi bide akraba gibi oldular eve girip çıkmalar,arkadaşın görümcesiyle beraber kıza gelmeler kocasına asılmalar filan,kaşar kızın anası da işbirlikçi ,arkadaşımın kayınvalidesi ve görümcesi de ,nitekim boşandı arkadaşım tabi 5 yıl filan olmuştur evlendi başkasıyla oğlu var şimdi ,diğer kaşar kızda gönül eğlendirip bıraktı adamı adam da başkasıyla evli ..

tatlım size anlattıklarım iç dünyamdaki sıkıntı ve patllamalar.. ben bunları evliliğimin ilk başlarında söylüyordum eşime baktım birşey değişmiyor son 4 yıldır hiç bahsetmiyorum..
herşeyi içime atıyorum çünkü konumda yalnızım.. baktım yeni evlenmişim o ara evde hep aynı nedenden kavga cicim ayllarım mahvoluyor herşeyden nefret etmeye başlamıştım..
o günlerde tv'de bir psikolğu dinledim..
eşinizin beğenmediği veya ilgisini çekmediği bir kıza siz itebilirsiniz sürekli ondan bahsederek dedi.. buda beynime dank etti o gün yemin ettim bidaha bu kızın adı evimde dolaşmayacak.. ama kendi kendimi yiyorum o ayrı..

kiz kasarmis onu anladikda esin niye bi cozum bulmuyo demekki esinde hosnut bu durumdan akrabaymisda falanda filan gormuyomu senin uzuldugunu sinirlendigini bence once esin haddini bildirmeli o karaktersizin

kocan kucağımda büyüdü diyo ya sende o gözle bakar gibi yap büyüklük tasla tahtını koru küçük düşürme kendini ne onlara nede kocana karşı yani yaptığı herşeyide bilmiyomki şunu şunu yap diyim sen artık duruma göre yap bişi ama onu kocanın kucağında büyümüş küçük bi çocukmuş gibi gör öyle muamele et aklını kullan işte ya

canım zaten bende inanıyorum onların tek amacı beni eşimden ayırmak yada mutsuz olmamı sağlamak..
ama ayrılsam aynı arkadaşınız gibi bu kızın eşimle bişi olacağını zannetmiyorum amaç bana huzursuzluk vermek..

ay tepe atti gene benzer isey annemin basina gelmistideklava: allah bole yuva yikanlarin topunun belasini versin insallah sizinki hala yikilmadiysa o senin sabrindandir kesin
allah yardimcin olsun

Arkadasim, itiraz ediyorum ve teesuf ediyorum su yorumuna, turban takmayan ve mini etek giyinen hanimlar "kasar" mi tabir ediliyor tarafinizdan! Rica ederim duzelt hatani. O kadinin tavri, tarzi, dusuk ahlak seviyesi bir ksitas kabul edilir elbette ama kiyafetinden yola cikarak bu cikarima ulasman beni dehsete dusurdu!
yasakkelime

tarzımın neyini hazetmediniz anlayamadım..
ayrıcada ben bir çıldırmışlık göremiyorum..

buna katılıyorum ben büyüklerimden de etrafımdan da çok duyarım çok kıskandığım için söler herkes kocana konuyu açmaman daha mantıklı

tatlım ben kapalı bir bayan değilim ki ...
ayrıcada bir genelleme yapmadım hareketlerine kaşar dedim..
yanlış anlamışsınız.. lütfen olay merkezinden sapmasın.. benim açıklıkla ve kapalılıkla hiç bir alakam ve sataşmam olamaz.. herkes istediği herşeyi giyer ve hürdür..
ama mini eteği giyipte evli erkeğin karşısında iki bacağını açıp oturamaz..

belkide sen kıskandığını belli edip kızın şeytanını dürtüyorsun... kocana güveniyorsan biraz relax ol yokmuş gibi davran o kadınlar kıskanıldığını hissedince daha çok tepenw binerler ayırıncada herifin yüzüne bakmazlar ...O seni kıskandırma istiyor başarıyor sende istediği şeyi ona veriyorsun kocan orada sadece bir obje emin ol...

senın yerınde olsam kız yanınızdayken kocama çaktırmamaya özen gösterır gıbı davranıp tahrık ederım öperim dokunurum gerekirse kucağına ben otururum.haddini bildir arkadaşım!!!

genelde biz üçümüz olmuyoruzki canım kalabalık akraba gruplarında oluyoruz.. o girişte yada mutfakta yapıyor yapacağını... o arada ben ne yapabilirim eşim anlamaz mı amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun demez mi bana? otururkende sadece frikikler bakışlar falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…