ben neden izin veriyorsun dediğimde "o benim kucağımda büyüdü o gözle nasıl bakayım şaka yapıyor işte çok fesatsın galiba söylenenler doğru hem ben yapma desem bile dinlemiyor" diyo bana sinir krizi geçirttiriyor... ama kucağında büyümesi anlamsız çünkü o benimle ayn yaşta ve eşimle aramızda 6 yaş var(
ben neden izin veriyorsun dediğimde "o benim kucağımda büyüdü o gözle nasıl bakayım şaka yapıyor işte çok fesatsın galiba söylenenler doğru hem ben yapma desem bile dinlemiyor" diyo bana sinir krizi geçirttiriyor... ama kucağında büyümesi anlamsız çünkü o benimle ayn yaşta ve eşimle aramızda 6 yaş var(
ya aslında çok kısknaç bir insanım ama şu sülaleye malzeme olmak istemiyorum..
eşime ben seni paylaşamam bu kişi kim olursa olsun bunun bu kızla ilgisi yok diyorum...
tabi tabi diyor ya... oda annelerinin 7 senedir söylentilerine inandı heralde en sonunda..
Kucaginda büyütmüs ne demek.
Ozaman bende derim benden 2 yas kücük bir erkek icin "kucagimda büyüdü yapiyor iste el sakasi bilmem ne sakasi, engelleyemiyorum".
Var mi böyle bir olay ya.
canım bu taviz değilde gurur gurur gurur eşim kardeşim diye diretiyor..
bende onların istediğini yaşatmak istemiyorum ana-kız zevkten ölecekler ....
ayrıca kaynanam ve görümcemdde onlardan yana
ben nasıl insanların içine düştüm ya Rabbim..
ele karışan yere karışır..
gururumu ayak altına alıp neden böyle yapıyorsun dediğmdde çok daha basit bir cevap alacağım kesin..
o tartışmanın seviyesini iyice aşağı çekecek.. o kadar sabırlı değilim doldum artık kaç senedir.. parçalarım onu..
evlenmiyorda pislik defolup gitse başımdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?