Bıktım bu ucuz kızdan...

Laubali insandan oldum olası nefret ederim ister akraba ister tanıdık farketmez.
Bunu önce eşine söyle sonrada o nancığı çok sert bi şekilde uyar.
Ben bile sinir oldum.

bu nası akrabalık felsefesi hiç anlamam:sm_confused:
üstelik annesinin yanında yapıyo diyosunuz..helal olsun o anneyealkisalkisalkiskızını dizginliyceğine teşvik ediyo vayy beeÇok üzgünüm çoook

valla canım senin eşinin izin vermemesi lazım olurmu hiç öle şey
6 yaş çok fark sayılmaz yani konuş eşinle tekrar

ayy bide korumuyolar mı akannehir kocan ne demk beni dinlemiyor diyo yaa
güzelce degl sertçe söylesn bak bakalım kız yanaşıyo mu bidaha...
yerim böle akrabalaığı yaa.akraba olsa da evlenmiş barklanmış adam ne diye öpersin yaa klava:

ya aslında çok kısknaç bir insanım ama şu sülaleye malzeme olmak istemiyorum..
eşime ben seni paylaşamam bu kişi kim olursa olsun bunun bu kızla ilgisi yok diyorum...
tabi tabi diyor ya... oda annelerinin 7 senedir söylentilerine inandı heralde en sonunda..

kucağında fazla büyütmüş küçükken demek alışkanlık yapmış kızda-tatlicadiarzu-

akrabaliklari ne derecede ? (dayi,amca vs cocuklari mi ?)

ki öyle olsa bile yaptigi cok terbiyesizce,su yasima kadar kardes gibi büyüdügüm amca cocuklarimi bile sapur supur öpmemisimdir

ailesinede pes yani,kizlari karsisinda sap sap bir erkekle olucak onlarda gelin kiskaniyor mu acaba göz gezintisine cikacaklar

anasi lakayit insanmis demek ki kizida ona benzemis (benim annem olsa asla izin vermez,ki kendim yanasamam)

esininde demek hosuna gidiyor ki terslemiyor

önce esini uyar baktin ki devam ediyor,nasilsa adini cikartmislar kiskanc kadina

kizi ulu orta yaptigin lackaliklardan SIKILDIM de bas git evden

bak bakalim daha ne o ne de esin bisey yapabiliyor mu

ne söylentisi cnm

Kucaginda büyütmüs ne demek.
Ozaman bende derim benden 2 yas kücük bir erkek icin "kucagimda büyüdü yapiyor iste el sakasi bilmem ne sakasi, engelleyemiyorum".
Var mi böyle bir olay ya.

akannehiray öldürmez süründürür adamlar ınsanı....
lafa bak ya....
senın bı akraban yokmu.
sende onunla şakalaş.
bende onun kucagında büyüdüm dersın.:1closedeyes:
bakalım nasıl tepkı verıyomuş beyefendı

o onun kötü niyetle yaptığına inanmıyormuş abisi olarak görüyormuşda onu ondan öle şakalar yapıyormuş kardeşim o benim diyo ya deliricem ... bide ben haksızım
eşime öyle şeyler yaparken bana bi bakış atıyor görmeniz lazım ama diyorum onların seviyesine inmek istemiyorum...
acayipte açık giyiniyor sadece teşhir yapıyor..(
bir kahve alır mısınız diye soracak abartısız yarım saat kapı eşiğinde sürtünüyor ayakta show izliyoruz(

Kucaginda büyütmüs ne demek.
Ozaman bende derim benden 2 yas kücük bir erkek icin "kucagimda büyüdü yapiyor iste el sakasi bilmem ne sakasi, engelleyemiyorum".
Var mi böyle bir olay ya.

aynen valla katilmamak elde degil kaydirigubbakcemile5

konuyu acan arkadasin yerinde olsam, bende esimi genc kuzenlerim varsa sayet ,onlarla lakayit bir sekile girerdim

bakalim ne cevap vericek beyimiz ,gerci verecegi cevap karsisinda alacagi cevap belli ama neyse ,denemekte fayda var

bazı kızlar herhangi bi erkek tarafndan begenilip egolarını tatmin etmeye bayılır canm

bu kızda eşin tarafndan şakalaşmalar hoş beş sohbetle ilgi istiyo belli...

tavrını koy bence...

offf dayısının kızı... çok yakını..
bende halamın oğlu geldiğinde bir keresinde acayip samimi oldum tabi ki ahlak çerçevesinde gülüştük sohbet ettik ama herkesin içinde acayip bozuldu... neden bozuldun bende onun kucağında büyüdüm dedim.. ses çıkaramadı..

kendin muhatap olma olmadıkça daha fazla kudurur ama kendi gururunuda düşün
o kocana yanaşmadan sen git kocanın yanına ve kocana söz geçirmeye çalış ben kucağımda elimde büyüdü laflarına hiç inanmam bnde eşimi çok kıskanırım bidefa anası yaşındaki kadına sarıldı yengesine burnundan getirdim aslında yapmadığı bişi kesinlikle biranlık boşluğuna geldi ama olsun kabul etmem yaptırmamda arkadasın yazdığı gibi yakışıklı faln filan derse sende e yakışıklı olmasa bu kadar güzel bi kadınlada evlenemezdi falan de yada onu iğneleycek bi söz söle bi daha yanaşmasın yadda eşin onun yanında sana iltifat etsin

canım bu taviz değilde gurur gurur gurur eşim kardeşim diye diretiyor..
bende onların istediğini yaşatmak istemiyorum ana-kız zevkten ölecekler ....
ayrıca kaynanam ve görümcemdde onlardan yana

ben nasıl insanların içine düştüm ya Rabbim..
ele karışan yere karışır..
gururumu ayak altına alıp neden böyle yapıyorsun dediğmdde çok daha basit bir cevap alacağım kesin..
o tartışmanın seviyesini iyice aşağı çekecek.. o kadar sabırlı değilim doldum artık kaç senedir.. parçalarım onu..
evlenmiyorda pislik defolup gitse başımdan..

canım bu taviz değilde gurur gurur gurur eşim kardeşim diye diretiyor..
bende onların istediğini yaşatmak istemiyorum ana-kız zevkten ölecekler ....
ayrıca kaynanam ve görümcemdde onlardan yana

ayy yuhhh akannehir

sende o zaman o zilliye firsat biramadan git yapis kocana arkadasim

o ulu orta kocana sapur supur yapiyorsa sen hayli hayli yaparsin

ozmn kocana bişi deme sabret gayet normalmiiş gibi karşıla ve kıza çocuk muamelesi yap her fırsatta hitap ederkende bi çocuğa hitap ediyormuş gibi hitap et
kıskandığını belli etme ama yanınada bırakma önce bi kıskanmadığını düşünsünler sonra hep beraber icabına bakarız sengözlerimebaksanab:jeyyar:Allah böylelerinin şerlerinden muhafaza etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…