• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bunaldım artık ya

Süt, yumurta e cici bebe yiyorsa panik yapma cnm.. seni anlıyorum.. keşke bu dönemde biberonu bıraktırmasaydın.. Sebzeli mercimek çorbası yapıp biberona koysan yemez mi? Deliğini azcık büyütürsün..

"çocuğum yemek yemiyor" carlos gonzales
alın okuyun, dünya literatürüne geçmiş muhteşem doktorun muhteşem başyapıtı.

Allah rızası için yalvarıyorum bi yol gösterin bana stresten sinirden gözümde yaş kalmadı artık :KK43:

Kızım 22 aylik ve yemek yemiyor düşman gibi bakıyor tabağa ve kaşığı ne yaptıysam yemedi istediği her şeyi yapıyorum yok olmuyor biberonu biraktirdim 3 hafta oluyordu taki bu güne kadar çünkü bunalıma girdim artık yemek yemediği için sinir krizi geçiriyor ve etrafa bize kendine zarar vermeye başladı çok üzgünüm ne yaptıysam olmuyor sadece süt yumurta ve cici bebe yiyor Allah rızası için nolur bana yardım edin her gün ağlıyorum kızım artık kızım gibi değil çok değişti Rabbim beni evladimla sınıyor inanın darmadağın oldum şu mübarek Ramazan ayında nolur bize dua edin kızım düzelsin :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
canim rakibem Allah sifa versin bebegine hic uzulme lutfen.Ablamin oglu 4 yasina kadar sadece patates yedi baska hic bisey agzina koymadi simdi biraz daha iyi.sen stres yaptikca bebegin daha cok etkilenir rahat birak acikinca kendisi ister.bazen çocuklar 3 gun bisey yemiyo bende hic israr etmiyorum bi bakiyorum kuru ekmegi yiyorlar acikinca yrmek bile seçmiyorlar

Bebek bisküvi sini kendiniz yapın içine pekmez muz ekleyin bir süre yeterli olur 2yas sendromu olabilir sakın olup arastirin

Benim kızım da çok yiyen bir çocuk değil, ama krep seviyor, dene istersen...

canim yigenim israr edince kusardi bide yemegi gorunce bile kusuyordu.cok ısrar edersen bebegin yemek icin dahada kapatir kendini.Kendisinin yemesi icin tesvik et.benim kizlarda benim elimden 1 lokma dahi olsa yemiyorlar kendi baslarina yemeye calisiyorlar boyke biraz yorucu her yer yag icinde surekli camasir vs.cikiyor ama ne yapalim onlar mutlu olsun

Bir süre ne seviyorsa onu verin. Tabağı önüne koyun, tabağına bile bakmayın. Sonra ufak ufak eklemeler yaparsınız ve aynı şekilde ısrar etmeden, tabağına bakmadan sürekli ye ye demeden kendi haline bırakırsınız. Bir de kızınızın yanında kimseye "yemiyor" diye yakınmayın. Çocuklar dinlemiyor görünüp dinlerler ve maalesef bu tarz konuları duyunca özellikle yapabiliyorlar. Diğer yöntem özendirme olabilir. Başka çocuklarla aynı masada onların yediklerini yiyebilir. Aile sofrasında herkesle aynı tabaktan hazırlayabilirsiniz. İçiniz rahat etmiyorsa çorbasına sebze katıp blender dan geçirebilirsiniz.

Allah razı olsun hepinizden benim kızımın geçirdiği nöbetten ötürü psikolojim çöktü o günler aklımdan çıkmıyor kızım ve biz perişan olduk panik atagim var doktor özellikle beslenmesinin atakları onleyecegini elinden geldiği kadar sağlıklı yedir dedi şu 3 haftadır kizima abur cubur 2 yada 3 defa verdim onun dışında iştahı kapanmasın diye elimden geldiği kadar uğraştım kendisi yesin diye türlü sebeklikler yaptım evet pimpirikliyim maalesef çok zorladım kızımı elimde kaşık tabak gezdim çok süt içmek iyi değil diyorlar multivitamin ve balik yagi veriyorum kizima ama iştahı açılmadı bana pekmez surup damla ne önerirsiniz kızımı hiç birşey den kısıtlamak istemiyorum sevdiği çocuklar var onlarla oynarken kesinlikle yemek yemiyor hatta yemek yiyene tepki gösteriyor ağlama huyu çıktı istediği olmadığı zaman inanılmaz şiddetli ağlama nöbetine giriyor onu tolere ediyorum ama sanki kendimi yetersiz çocuğa iyi bakamayan bir anne olarak goruyorum

Canim son durum ne? Eeg sonuclari nasil cikti? Epilepsi miymis bebis? Ne dedi doktor?

Canim son durum ne? Eeg sonuclari nasil cikti? Epilepsi miymis bebis? Ne dedi doktor?
Canım cektiremedik kızım çok öksürüyor du uykulu çekileceği için bozuk çıkmasın diye iptal ettik şimdi biraz hafifledi ilaçlarla inşaAllah tamamen geçsin öyle cektirecegiz

Canım cektiremedik kızım çok öksürüyor du uykulu çekileceği için bozuk çıkmasın diye iptal ettik şimdi biraz hafifledi ilaçlarla inşaAllah tamamen geçsin öyle cektirecegiz
Epilepsi tedavisi goruyor ama degil mi? Epilepsi teshisi konuldu mu? Epilepsi oldugunu gosteren test sonuclari var mi? Tez zamanda iyi olur insallah bebis.

Bi makale okumustum annelerin yemek stresiyle coxuklarin yememesi arasindaki bag ile ilgili
Siz ne kadar takasaniz o yememeye devam edermis
Bence abartiyorsunuz kendi haline birakin bir sure inanin basinda annesi olan hicbir cocuk acliktan ölmez
Sadece abur cubur sokmayin eve , oynadigi alana muz elma vb meyvalar birakin , hic teklif etmeyin hic israrci olmayin , bekleyin o yesin
Bakin 8 yasinda oglum var , bir kere israr etmemesimdir yemek konusunda , onun da donem donem yemek istemedigi zamanlar oldu , alir kaldirirdim tabagini hicbirsey demezdim ama meyva koyardim yumurta haslar birakirdim masaya , bikac saat sonra kemirirken yakalardim yine tepki vermezdim
Rahat olun cocukta baski kurmayin bide bunu deneyin bakalim sonuc ne olacak

Back
X